Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Súlyadót most sem fizetsz, te szerencsétlen. És azért annyira nem kell erre alapozni, majd szépen elterjed, aztán kidobnak rá olyan sosem látott adókat hogy pont annyira jön majd ki mint egy belsőégésű. Vagy többe, hogy most megvett motor alkatrészek, amiket akkor már nem kell, árát is pótolják.
Te magad is úgy kezded a memoárt hogy "majd" meg írsz olyat hogy "3-4év",akkor mégsem most van? Majd lesz, valóban, de még nincs.
Kényelmes? 😂
Nem fogsz te 3 evenkent fekbetetet cserelni. Talan soha. Az enyembe 105 ezer van mar es a fekbetetek ugy neznek ki mint az ujak
majd nézd meg légyszives év végén is(óranézegetős) Nézd meg jövő év végén is amikor fossák kifelé folyamatosan az állami támogatásokat, közben meg a kisautók ára szépen elszökik felfelé.(taps)
Aztán nézd meg 3-4 év múlva is amikor vagy így vagy úgy de olcsóbb lesz a villanyos autó(előállítása most is olcsóbb) (kezét széttáró)
A világgazdaság nem titkolt célja, hogy elterjesszék a villanyautózást és beszüntessék a tüzelőanyaggal hajtott autózást. Ez már csak idő kérdése(óranézegetős), hogy mikor következik be(karjait széttáró) Van még egy jó néhány év amíg jó eséllyel ingyen lehet használni a villanyautót. Nekem még az átlagnál is kevesebbe kerül a fenntartása, mert a tetőről jön bele a delej amit szintén az állam finanszírozott meg. Szóval jó eséllyel lesz egy vellanyautó aminek a 1/3-át kifizeti az állam, meg lesz(van) egy hozzá való üzemanyagkút a háztetőn aminek meg felét. Aztáncserébe 1 fillér nélkül lehet használni az autót majd 3 évente cseréltetek rajta fékbetétet(taps) Nem kell súlyadót sem fizetni és parkolást sem meg van egy jó néhány ösztönző kedvezmény amit addig kell kihasználni amíg lehet. Aztán, azért, hogy nem fizetek vellanyt, sem az asszony autójában üzemanyagot megmarad annyi pénz a tarisznyámba amiért te 2 hónapig gürizel egy évbe(széttárós) Aztán a náladnál csak egy hangyafasznyival okosabb emberek(mondjuk 10-es íq) rájönnek erre maguktól is amit leírtam aztán sokkal jobbnak látják minél előbb megszabadulni a benzines szarjuktól, mintsem olyat vennének.
Meggyőződésem, hogy a következő néhány évben meredeken meg fog ugrani a vellanyautók aránya. Nem csak dácsia spring lesz az egyetlen alternatíva az elérhető kategóriában, úgy sejtem 1000-el azon pörög, a többi gyártó is, hogy kivegyék részüket a kategóriából(meghajlós)
Azért mert lehet kapni elektromos autót,az még nem jelenti azt hogy annak a korát éljük.hol van az még?nézd már meg az eladási statisztikát!
Nem is nagyon szokták elvenni a jogosítványt,A rendőr,ha jól emlékszem csak ittasvezetésért és többes halált okozó balesetnél vonja be a helyszínen mérlegelés nélkül.
Az új Sandero is olyan, mint a leendő fosod: nem biztonságos, nem jó vezetni, és a felszereltsége is hagy némi kívánni valót maga után. Ja, és nem Romániában készül (mint a régi modell) hanem kecskebaszó arabok gányolják össze Marokkóban. Részben ezért is drágult meg, vám van rajta, nem EU gyártás.
Ekkora hülyeséget,dehogy azért mennek utána.Azért mennek utána mert az a dolguk.És a kamerafelvétel ott is felhasználható bizonyítékként,ha a nagyokos nagyon pattogna.
nagyjából így működik a modernkori gazdaság. Annak a feleségnek is el kell törni a kezét aki fateknőbe kézzel mos(gondolkodós)
Hát benzinesben már nem gondolkozik egy modernkori ember(röhögős)
Beleugrottam egy sandéróba is, mert hát ott voltak ezek egymás mellett és minden tekintetben jobb volt a kliónál 3,5-éret vesztegették(röhögős) Ha minden áron visszafelé szeretnék fejlődni mint te és azért viszketne a tenyerem, hogy retyóm legyen akkor inkább a rönó sandéró mint a klió(gondolkodós) igaz kívülről kétségtelen szebb a klió, de belülről már nem győzött meg a sanéróval szemben(újával nemet mutató)
Aztán ki az a marha aki a vellanyautók korában bevállal egy új benzineset(gondolkodós)
Az kb. olyan lenne, mint a lapostelók korában valaki még a nyomógombosat vásárolná (fetrengős)
Ez nagyon jó! 🙃
Tehát vettél egy Clio-t, amelyik 5 litert kajál országúton, 6-ot városban, kényelmes, biztonságos és még vezetni is jó. Végre megjött az eszed.
Nagypéntek óta a Véda kaput leszámítva nincs trafi
Ja, szonda és a trafi.
Csak hitelesitett eszkozzel dolgozhatnak, meg az adattovabbitas is megfelelonek kell lennie.
Hiszed.
A helyszíni bírság (elkövetéstől függően feljelentés) ezerszer kevesebb papírmunka, eleve nem kell "nyomozni".
Tudod miért nem? Mert el sem éri a gyerek, olyan magasan van a hátsó kilincse. 😁
Nincs gyerek. Problem solved.
Ja, és egy kis akksis nyomoroncnak nem ledes, hanem halogén a fényszórója. Széjjel röhögök magam.
majd én megmondom a frankón a tutit. Mint ahogy a faszinak is. ha nem lesz pályázati péz, nem köll a dákó sem (integetős) szín + 130, gyorstöltő+180 átírás+110 7,3-nál járunk annyit nem fizetek egy dodzsemért sem csak ha levonják belőle a 2,5-öt(gondokdós) Beleültem egy zoéban is. Nem mondom, hogy nem fasza de 13 millerért veszek inkább egy lelakott lakást8fetrengős) Meg beleültem a bogyó szarjába is még mindíg 4 millerért árulják, igaz az egy fekete volt.(kezét széttáró) azt nem tudom, hogy az a hátsókilincs megoldás mitől nem maradna a gyerek kezében az első hét után(fetrengős)
Szélsőségek mindig- és mindenhol vannak és voltak.
Erre írtam, hogy le fog tisztulni ez, hogy a társadalomra különösen veszélyes embereket hogyan kell kiszűrni.

De, hogy egyértelmű legyek, az nem lehet probléma, ha valaki olyan úton 90 helyett 105-el megy, De vannak esetek, amikor a 35 is sok. Ezek a videók a sebességtúllépést nem tudják bizonyítani, nyilván egy 30-as táblánál 200-al, azt esetleg igen.
Ami a linkelt videóban van, azok pont azok a cselekmények, hogy azokat 4-5-6 autós külön-külön is felveszi, megérdemelné az elkövető, hogy annyiszor is húzzák a jogi deresre.
A legoptimistább gyári adat szerint is max 230 km, hatvanas tempónál, klíma vagy fűtés használata nélkül.
az autónak nem tudják elvenni a jogsiját(kezeit széttáró)