Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

110 km-er simán bírja.(röhögős) A bogyó háza előtt még levágok egy 100 km-ert, aztán kifogy a delej a gépből, majd hoz nekem ki hosszabbítót tölteni(fetrengős) Csak megnyerjem a pályázatot(imádkozós)
Majdnem 27kwh.
Szerinted az övé a teszkós szatyornyi ceruzaelemmel megy 300 km-t?
300 km alatt kereszbe autozod az orszagot.
Idáig nem ér el egy töltéssel. 😁
Amugy halkan jegyzem a rendőri alruhas pofatlanito jarganyok is azert erednek a dekikvens utan mert a technika nem hitelesitett,igy tetten kell erni,es helyben birsagolni.
A gipszjakab sziamiau kamera hitelesitett?
És ha nem?
így van
Legalabb grasszalj fel-le kalocsan egy hetveget vele. 😁
Fel kellene lógatni az ilyeneket(fetrengős)
Aha. Van egy listád, amin te vagy legfelül megközelíthetetlen magasságban, mint HAB vezér és vannak szerinted alattad is. Igen, csak ott vannak! 😂
Nem baszol fel, motortalan tezsvírem! 😀

Ha Teslát vettél volna pályázati támogatással, akkor irigykednék rád egy kicsit. Így legfeljebb röhögök rajtad. 😂
na más, (legyintős) uncsi a téma szerintem erre a jogszabályok nálunk alkalmatlanok és remélem azok is maradnak, mert csak a fejetlenséget fokozná8kezeit széttáró)

Szóval hétfőn indul a nagy futam a pályázati pénzért(fetrengős)
Ma megrendeltem a dácsia springet (csak azért, hogy felbasszam vele bogyót) (fetrengős)
Szóval a faszi azt mondja 3x 1mrd-ért indul a pályázat. Most az 1-mrd-ért megy majd a harc (szemeit forgató)
Szóval ez 400 pályázót érint(gondolkodós) Azt mondja a springből a dácsia-rönó csoportnál kb. az 500-ik megrendelő vagyok, de rendeltek egyéb szarokból is ilyen ZOÉ faszságból is kiment legalább 100 megrendelő.(szemeit körbeforgató) Tehát ha jól számolom akkor az össz pályázati pénzből, ha mindenki a 2,5 millásra indul(10 millánál nagyobb értékű autónál csak 1,5 a péz(dollárjeles) mondjuk akkor legyen egy kicsivel több szóval kábé 1300-1400 pályázatot fognak tudni befogadni.(gondolkodós) Ami azt jelenti, hogy ennek a fele már most meg van a dácsiacsoportnál(óranézegetős) Aztán még van egy halom márka a bogyó múltkor feltette a listát (szemét befogó) Gondolatom szerint itt erős túljelentkezés lesz erre az 1300-1400 egyént érintő pályázati pénzre(mérges) mondta a faszi, hogy sokan álló fasszal várják ezeket a pályázatokat, mert a pályázati pénz miatt halogatják a vellanyautó vásárlásokat(gondolkodós)
Mondta,hogy nem lesz sima ügy, a múltkor is úgy volt, hogy óra 5-kor lefagyott a rendszer, mert egy időpontba tölti fel mindenki a pályázati anyagokat(fejét fogó)
Azt hittem, hogy ez könnyebb vágta lesz(szemeit körbeforgató) jó lenne, ha kötnék ezt ahhoz, hogy az kapjon erre támogatást akinek van napelem is a ház tetején, mert akkor lenne komplett környezetbarát a dolog(gondolkodós)
Nem tudom, lehet ez is szelektálás a birságok közt. Aki koccant is evégből azok mondjuk.nyilván azonnal kézre is kerültek.
Siman fel fognak baszni.
Remelem belinkeled a bp autosok linket.
De ha nem a rendőr kapja el, akkor csak objektív felelősség van, nem? Tehát CSAK pénzbírság lehet, jogsi elvétel az nem - mivel csak a "felelős" azonosítható, a "bűnelkövető" nem.
Sajnos tényleg lesz szerintem nem kívánatos mellékhatása is. A magyarnál öntudatosabb kevés létezik......és szeret feljelenteni. Itt felénk van egy faszi az önkormányzatra meg a rendőrségre naponta több levelet ir minden nap. Feljelent mindig valakit valamiért. Már utálják mindkét intézményben mert ezeket ki kell vizsgálni, válaszolni kell rá és vagy intézkedni vagy elutasitani kell.
Ennek következménye hogy a rendőrök basztatnak mimden apró szarért mindenkit mert ha.nem és feljelentés megy akkor balhé van. Mert a rendőrök munkáját is szemmel tartja.
Tévedsz Pipi: én egyetlen szabálysértésre vagyok hajlandó, de azt gyakorlatilag folyamatosan művelem: lakott területen 60-nal (GPS szerint!), országúton meg ahol csak lehet 110-zel megyek. Nem 2 percig, hanem folyamatosan. Országúton olyannyira folyamatosan, hogy ennyire állítom a tempomatot. Tehát lakott területen belül MINDIG a közigbírság határa alatt, országúton meg picivel fölötte hajtok. Egy fékre pöccintéssel már belül vagyok azon is (105 km/h)
Letisztul ennek az állampolgári igénynek az eljárása, és máris tisztulni fog a közút.
Ezt is jól látod, sok felesleges vagy nem bizonyit semmit azt kidobják egy levél kiséretében. aki meg annyira hülye hogy ő is simán büntethető meg is érdemli.
Már több is volt hír érték, utólagos hirrel miszerint félév jogsi vagy tetemes pénz. És nem csak origon
Hadd várja már meg a szerencsétlen, míg a hátsó kamerát is megveszem! Kis türelem! 😂
Szerinted ha ilyen lenne hány 10 ezer ilyen videót küldenének be a "jóakarók" nap mint nap (fetrengős)
Ebből 80%-ban a beküldőt is büntetnék, mert saját magát buktatná le (fetrengős) 1-2 ilyen vén majmon kívül mint te(vigyorgós) kevesen tartják be 100%-ban a szabályokat. (röhögős) biztos lesz egy záróvonal érintős egy kereszteződésben előzős, egy irányjelző elhagyás vagy relatív gyorshajtás bármi, mint minden átlag rendes embernél (fetrengős)
Eregy el bogyóhoz neki tuti van kamerája szoritsd le az útról, jelentsen fel és rögtön megtapasztalod. De amig nem követsz el bicskanyitogató dolgokat és nincs aki rögzitse meg beküldje a jardnak addig hitetlenkedhetsz. De szerintem ilyenekben itt egyikünk sem érintett, ugyhogy feleslegesen hajtod a magadét. Különősen hogy az ellenkezőjéről egyre gyakrabban hallani, olvasni.
Nem válaszolsz, pipi.

Kipróbáljuk, hogy igazad van-e, hogy amikor röhögve küldöm a felvételt a rendőröknek a cselekményedről, akkor utána a bíróságon még nagyobbat nevetek-e?

(Mersz-e válaszolni? De csak, hogy értsd, mint a 10 vagy 120 olvasó ember várja a válaszodat...))