szerintem ez alapján még egyetlen egy fejlenetés sem készült legfeljebb a sajtóirodában(fetrengős) 1-2 éve volt olyan, hogy pesten valami szar helyen fordulgattak ki az autók szabálytalanul. Aztán a közteresek azt találták ki, hogy elkezdik kiszabogatni az 50 ezres büntiket a térfigyelő kamerák alapján. Napi több száz autót akartak így szopatni ki is küldözgették a bírságot 1 tollvonással semmisítette meg a bíróság az egészet.(karját széttáró)
Lehet nem hiteles, de ha a rendőrség ezek alapján büntet, akkor azért nem lehet (illetve lehet, de nem érdemes) figyelmen kívül hagyni, hogy lassan minden harmadik-negyedik autóban ott figyel egy ilyen izé, és ha a gazdája úgy gondolja, akkor igen csak tud vele neked (vagy bárkinek) kellemetlenséget okozni.
ki nem szarja, le,hogy honnan vetted(röhögős) meg milyen gps van benne, meg milyen sebességet mér(fetrengős) otthon nézegetheted, semmilyen más hatósági szervet nem érdekel, mert nem tudják bizonyítékként elfogadtatni a bíróságon szép is lenne(röhögős)
hát pediglen a bíróság nem szokott elfogadni innen-onnan kamerázott ilyen-olyan kamerával készített felvételeket. (széttárós)
Bűnügynél esetleg szokott olyan lenni, hogy a beleveszik az írnok pedig leírja, hogy a bíróság mint bizonyítékot nem fogadja el a kamerafelvételt de döntésénél figyelembe veszi. na ennyi. Hivatalosan nem lehet, de figyelembe veheti. ha meg figyelembe veheti akkor befolyásolja az ügy kimenetelét szerintem ennyi.
Ácsi! Nem a közúti bűncselekmények büntetése a náci cselekedet, hanem a (rendőrség helyett "dolgozó") feljelentgetők videói (feljelentései) alapján büntetni, és ilyen videók készítésére "propaganda cikkben" buzdítani a népet, az önkéntes rendőröket.
Nem vitattam a büntetések jogosságát a cikkben szereplő videóban, ezek az emberek nem százasok, másokat veszélyeztetnek.
De a rendőrség dolga lenne rendet tartani, nem pedig "feljelentgető hálózatot" fenntartani csak azért, mert így kényelmesebb, fáradtságtól mentesen lehet büntetni.
Szerinted most milyen kormány van?
Szerinted most milyen kormány karhatalma (rendőrsége) büntet a "civil" feljelentgetések alapján?
Szerinted kinek a médiuma az Origo, ahol a cikk megjelent?
Te tenyleg egy buzi vagy,ha nem akarod erteni mit mondok.
De probalom hogy az egyszeru voros prosztokent felfogd.
A liblinged akit istrnjent felszopsz a minta a hoztad hasonlo nyomorekoknak,akik a feljelentesken elveznek el estenkent.
Mint a zoknihazid.
Erted, vagy szajbaragjam?
Igen. Bogyó alis vacka is bizonyíték a bírói gyakorlat szerint. Annyi hogy az eredeti adatrögzítőn kell benyújtani, vagyis a memória kártyát az eredeti file-al. Ezen elég jól kiderül hogy eredeti a felvétel, de egy videófelvételt nem olyan könnyű hamisítani.
Ha ki akarnék veled baszni két kancigányt olcsóbb lenne felbérelni hogy verjenek meg, mint hitelesnek tűnő hamis bizonyítékot produkálni.
Szerinted a gyorshajtót, szabálytalanul előzőt az az EU-bíróságnál fogják feljelenteni? Szerintem a fasiszta kormányunk rendvédelmi szervénél (gyk. Rendőrség). Te petsch.
Bűnügynél esetleg szokott olyan lenni, hogy a beleveszik az írnok pedig leírja, hogy a bíróság mint bizonyítékot nem fogadja el a kamerafelvételt de döntésénél figyelembe veszi. na ennyi. Hivatalosan nem lehet, de figyelembe veheti. ha meg figyelembe veheti akkor befolyásolja az ügy kimenetelét szerintem ennyi.
Nem vitattam a büntetések jogosságát a cikkben szereplő videóban, ezek az emberek nem százasok, másokat veszélyeztetnek.
De a rendőrség dolga lenne rendet tartani, nem pedig "feljelentgető hálózatot" fenntartani csak azért, mert így kényelmesebb, fáradtságtól mentesen lehet büntetni.
Elkúrtuk, nem kicsit nagyon, Szemkilövető Fletó rendőrségéről mi a véleményed ha most a közúti bűncselekmények büntetése náci cselekedett?
Szerinted most milyen kormány karhatalma (rendőrsége) büntet a "civil" feljelentgetések alapján?
Szerinted kinek a médiuma az Origo, ahol a cikk megjelent?
Elárulom, nem a KariGerié, és nem a Fletóé.
De probalom hogy az egyszeru voros prosztokent felfogd.
A liblinged akit istrnjent felszopsz a minta a hoztad hasonlo nyomorekoknak,akik a feljelentesken elveznek el estenkent.
Mint a zoknihazid.
Erted, vagy szajbaragjam?
Ha ki akarnék veled baszni két kancigányt olcsóbb lenne felbérelni hogy verjenek meg, mint hitelesnek tűnő hamis bizonyítékot produkálni.