Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor viszont a kormánypropaganda (Origo) hazudik (tőlük ez nem meglepő).
Ha bíró lennék, az ilyen pofátlanokat a teremszolgával vagy írnokkal még jól elé is veretném, mert felidegesített.
szerintem ez alapján még egyetlen egy fejlenetés sem készült legfeljebb a sajtóirodában(fetrengős) 1-2 éve volt olyan, hogy pesten valami szar helyen fordulgattak ki az autók szabálytalanul. Aztán a közteresek azt találták ki, hogy elkezdik kiszabogatni az 50 ezres büntiket a térfigyelő kamerák alapján. Napi több száz autót akartak így szopatni ki is küldözgették a bírságot 1 tollvonással semmisítette meg a bíróság az egészet.(karját széttáró)
Erről van szó.
Szeretném látni majd a képedet, amikor mint terhelt ezzel a szöveggel (meg amit előtte leírtál) próbálsz kibújni a jól megérdemelt alól.
Lehet nem hiteles, de ha a rendőrség ezek alapján büntet, akkor azért nem lehet (illetve lehet, de nem érdemes) figyelmen kívül hagyni, hogy lassan minden harmadik-negyedik autóban ott figyel egy ilyen izé, és ha a gazdája úgy gondolja, akkor igen csak tud vele neked (vagy bárkinek) kellemetlenséget okozni.
Sztem az, hogy az most a Főni rendőrsége 😂
erre az özönvízt előtt digitális 5 mpx-es fényképezőm is képes, hogy itt a kunszt(röhögős) NEM HITELES!!!!
Én nem is azért vettem, te (másik) pöcs, hanem útifilmet készíteni. 🤓
ki nem szarja, le,hogy honnan vetted(röhögős) meg milyen gps van benne, meg milyen sebességet mér(fetrengős) otthon nézegetheted, semmilyen más hatósági szervet nem érdekel, mert nem tudják bizonyítékként elfogadtatni a bíróságon szép is lenne(röhögős)
hát pediglen a bíróság nem szokott elfogadni innen-onnan kamerázott ilyen-olyan kamerával készített felvételeket. (széttárós)
Bűnügynél esetleg szokott olyan lenni, hogy a beleveszik az írnok pedig leírja, hogy a bíróság mint bizonyítékot nem fogadja el a kamerafelvételt de döntésénél figyelembe veszi. na ennyi. Hivatalosan nem lehet, de figyelembe veheti. ha meg figyelembe veheti akkor befolyásolja az ügy kimenetelét szerintem ennyi.
jogsid marad és ez a lényeg
Ácsi! Nem a közúti bűncselekmények büntetése a náci cselekedet, hanem a (rendőrség helyett "dolgozó") feljelentgetők videói (feljelentései) alapján büntetni, és ilyen videók készítésére "propaganda cikkben" buzdítani a népet, az önkéntes rendőröket.

Nem vitattam a büntetések jogosságát a cikkben szereplő videóban, ezek az emberek nem százasok, másokat veszélyeztetnek.
De a rendőrség dolga lenne rendet tartani, nem pedig "feljelentgető hálózatot" fenntartani csak azért, mert így kényelmesebb, fáradtságtól mentesen lehet büntetni.
Akkor nem ártana, mert a szokottnál is hülyébb vagy.

Elkúrtuk, nem kicsit nagyon, Szemkilövető Fletó rendőrségéről mi a véleményed ha most a közúti bűncselekmények büntetése náci cselekedett?
Na ma se érdemes visszaolvasni...bogyó megkezdte a fotelből a támadást......
Még írni is.
Te tudsz olvasni?
Egy deka se: még nem piáltam az oltás óta. (Megjegyzem, nincs is itthon sör. Jó hogy eszembe juttattad, holnap el kell mennem venni). 😀
Szerinted most milyen kormány van?
Szerinted most milyen kormány karhatalma (rendőrsége) büntet a "civil" feljelentgetések alapján?
Szerinted kinek a médiuma az Origo, ahol a cikk megjelent?

Elárulom, nem a KariGerié, és nem a Fletóé.
Azért mind a helyszín koordinátái, mind a pontos idő (GPS-alapú, nem beállított) elég jól bizonyít:
Na már megint sok volt az Argus 😆
Te tenyleg egy buzi vagy,ha nem akarod erteni mit mondok.
De probalom hogy az egyszeru voros prosztokent felfogd.
A liblinged akit istrnjent felszopsz a minta a hoztad hasonlo nyomorekoknak,akik a feljelentesken elveznek el estenkent.
Mint a zoknihazid.
Erted, vagy szajbaragjam?
Mondjuk ez az eszköz minőségén semmit nem változtat, mert ők is az Aliról veszik 😄
Igen. Bogyó alis vacka is bizonyíték a bírói gyakorlat szerint. Annyi hogy az eredeti adatrögzítőn kell benyújtani, vagyis a memória kártyát az eredeti file-al. Ezen elég jól kiderül hogy eredeti a felvétel, de egy videófelvételt nem olyan könnyű hamisítani.
Ha ki akarnék veled baszni két kancigányt olcsóbb lenne felbérelni hogy verjenek meg, mint hitelesnek tűnő hamis bizonyítékot produkálni.
Szerinted a gyorshajtót, szabálytalanul előzőt az az EU-bíróságnál fogják feljelenteni? Szerintem a fasiszta kormányunk rendvédelmi szervénél (gyk. Rendőrség). Te petsch.