Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd ha felkinalja a ceg frissitem,szerintem jovo hetig meglesz.

Nomeg 12 nap alatt ideert a kisteherre optimalizalt tartokar,ez hosszabb alu karral rendeltem,a muanyag olcsobb de razkodasra ha suly van benne mintha csuszna lefele.
Szoval kell egy 9 cm alu kar.
Fasza, mert nem használsz Android Auto-t, meg más korszerű alkalmazásokat. Na, azok nem mennének, egyik sem (android 10 az alap hozzá), még "barkácsszakkörös" megoldással sem (apk-telepítés).
Szerencsétlen 😆 😂 😂
a sony xperia telefonom valami android 6 körüli oprendszer aztán mégis fasza
megy a gps a youtube meg az opera
meg azon van fullos shazam ha valami zene nem jutna eszembe
Szerencsétlenek !
IOS 15 most jött ki....még a 6S-re is !
Talán egy almás őt éves telefont tudtok venni használtan ,még az is rommáveri a szaraitokat 😅
Attól hogy van újabb telód, a régit még frissítheted. 😀
Egyébként érdekes, hogy egy lassan két éve kifutott, akkor középkategóriás telefonra még most is hoztak ki teljes főverzió-váltást a kis kínaiak (ez a harmadik, ha nem tévedek). Na ilyet a Samsung nem csinál a középkategóriában, a felsőben is csak legfeljebb egyszer. Megint van egy "új", korszerű telefonom legalább egy évig, ingyen. Ha nem töröm össze, akkor legkorábban egy év múlva kell új készüléket nézegetni - utálom, ha elavult oprendszerű valami ketyerém. 😁
A 9SE mar reg tartalek telefon.
Egy ideje a MI10 light 5G ami napi hasznalos,arra meg ahogy nezem kesobb jin a frissites.
Majd ha ugy adodik megnezem.
Szerencse hogy nem tetted, a kis ablak a legdrágább 😂
az astrát kinyitom egy kihegyezett 5mm dróttal percek alatt
van rutin benne....
az első 2 óra volt mite meglett a módszer, a második 20 perc se volt a harmadik 5-6 perc
kicsit szarakszik a vezetőoldali zár mert eltört benne a visszahúzó rugó aztán hátsó ajtó nyit táska kivesz, első ajtó homb lenyom és zár mindent
ajó becsukás után 1 másodpercen belül beugrik ám hogy a kulcs a zárban maradt
haver azt csinálta hogy a lenyomó gomb nyitott állásban le lett dugva annyira mintha zárva lenne aztán sosem zárja
https://hu.wikiloc.com/motoroz...
Az is valóban. De szembe szinte senki, nem forgalmas.
Autóval nem gond? 😡 240 km-re lévő anyósnál voltunk, autó kint utcán bezárva. Kis feleségem kiment, mert kellett valami a csomiból. Felnyitotta a táv gombjával csak a hátulját (külön gomb van erre) keresgélt, de letette maga mellé a kulcsot a csomagtérben. Megtalálta amit akart, örült, kivette, lecsapta 😡 Egyetlen kulcs benne, vasárnap délelőtt, otthontól távol... volt fejvakarás. Először a kis ablakot akartam betörni, de elmondták fórumon, hogy hiába, mert ha külső távról van lezárva az autó, akkor a belső gomb nem nyit ki semmit - ez is egy betörés védelem funkció. Szóval keresés zárfeltörőt, féccbukon találtam, épp strandon volt, de mondta, utána eljön. Pár óra múlva jött, profi álkulcs készlettel kinyitotta a csomit kb. 5 perc szöszmötöléssel. 15 rugó volt, ez kb. 8 éve, de akkor is örültem neki 😁
Zoli! Mi9SE-re megjött az android 11 alapú MIUI 12.5.
Kis egysávosnak tunik.
Ez már olaszban,van.
Szloven-osztrak?
Volt egy a hatar elott, olyat dobott rajtam az uton levo lapaly hogy majdnem lezugtam elorefele.
A volt sógornak csak én kétszer vittem utána a kulcsot, mert ugye mindig felhúzott kilinccsel zárta be az autó ajtaját.
Egyszer én is nagyon régen, de szerencsére olyan közel voltam a lakáshoz, hogy először azon gondolkodtam, melyik egyszerűbb, hazamenni a kulcsért vagy amíg kerítek egy kartonpapírt, amin aláfekhetek (az akku lefogó konzol vasán volt egy karikával, a'la Swift...)
Hogy a lakásnál ezt elkerüljem, a kertben is el van dugva egy a lakáshoz való, de az ujjlenyomatos rendszer már több, mint egy éve próbaüzemen van a garázson. A lakásra való már megvásárolva, félig ki is építve. Így nem lesz mit elveszteni, de a pótkulcs akkor is kell áramkimaradás esetére. Vagy ha levágom az ujjam.
Cimbi a kabát ujjának zsebében hord egyet. Mindegy csak legyen ha kell. Autóval nem gond annyira szerintem.
Nekem egy olyan el van dugva a motoron. A mostani autómban még nincs, de eddig mindegyiken volt valahol.
Pótkulcs.....induláskor itthon a kezemben tört ketté, és sose viszek másikat. Eddig.....
Én amúgy nem is értem. Amikor tervezek valami ilyent, eleve a papírok, biztosítás, pótkulcs, bankkártya, IGO + térképen memorizálás, műszaki állapot, ugrasztható haver vagy tréler, utána jön az alsógatya és a fogkefe.
Jól ki lehet tolni a többiekkel, ha viszem a gyereket akkor mindenki jöhet vissza, ha haverokkal, akkor azoknak is gond, ha valaki így visszafordul és esetleg ő rendezte a szállást. Én sajnos az 53 év alatt rájöttem, hogy az a biztos, ha én intézem. Lehet persze akkor is jó, ha más intézi, de ha én, akkor az tuti.
Hát van olyan is, dehát én nem tartozok közéjük 😃
Ugyhogy nekem sok mimdenre kell figyelni 😀 különösen a dátumokra 😃
Ha jó idö volt akkor az se rossz, mi azért egy félnap esőben motoroztunk. De már azt is lehet szeretni ha jó az út. Legfeljebb nem.döntesz akkorát 😄
Viszont hazafé inkább mégse a 69-esen jöttünk hanem a másik hágon aminek a fasz se tudja a nevét de szerintem sokkal jobb, na ott kurva jót verettünk viszont ez a Passo Rest nagyon király, arra még elmegyek valamikor. Kicsit szűk, kicsit csikicsuki korlátok nélkül de uj hibátlan aszfalt és nagyot lehet menni ott is.
Csak ugy bepakolsz es mesz nem jo?
Körültekintően kell elndulni:)