Ez csak szimpla ijesztegetés(karját széttáró) Mi alapján jelentenek fel és kit?(kérdőjeles) nincs ilyen(legyintős) Az autót nem lehet feljelenteni mert nincs személyisége(röhögős) Objektív felelősség? Ki vezette a gépjárművet? egy hozzátartozóm akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni. Vagy épen el lopták de én észre sem vettem mert biztos visszavitték.(karját széttáró) Rendőrnek meg kell állítania miután rögzítette a szabályszegést. szerintem ennyi(karját széttáró)
Fogjanak meg térfigyelők vagy tettenérés járőrök által, hatóságok által üzemeltetett kamerák révén, de ez csak a múltat idézi, mondjuk tény, hogy sokan szeretnék újra megélni.
Az nem jó, hogy a 10 millió spicli országa leszünk, de az igen, hogy az ilyen totál állatokat így is megbüntetik... talán jobban meggondolják, ha tudják, bárki kamerája rögzítheti...
A srác dokija egy tetű, mi tavaly átmentünk a másikhoz, az mondjuk ért is látszólag ahhoz amit csinál csak kedveli a pénzt erősen, de ez igazából nem baj.
Én már elég rég óta (nem csak a korom, hanem a betegségeim miatt is) csak 5 évekre kapom meg. Tavaly márciuselején voltam, a szülinapom után két nappal, és pár nappal a teljes zárás előtt.
színtévesztéssel nincs c jogsi
a 7,5 tonnás meg nem kamion, az csak ilyen lófaszocska :))
amilyen rendőri jelenlét van az utakon kb semmi esély a buktára
Huhh,ez nem jutott eszembe,kiprobalom.
Bar az alu kar megrendelve,a muanyag meg valszeg goprot fog tartani.
Bar a videok macerasak,igy mindig hagxom a fenebe. 😄
Az olajszintet az én xaromban egyetlen módon lehet ellenőrizni: felnyitod az elejét, és kihúzod a pálcát. A régebbi Clio-kban volt csak elektronikus "nívópálca", az újakban már nincs.
ezt mondom a kocsiban nincs rendes navi
biztos jó az az egér mozi, de amikor az olajszintet is fél perc nyomkodás után éred el nekem az nem tetszik
sógor audija van teli minden szarral, számomra feleslegesen, mert én a motor hangon hallom mikor van a minimumon az olajszint nem kell hozzá külön cpu
Mármint gyárilag a kocsiba beépített navim nincs, csak buta kijelzőm (tabletem).
Különálló, dedikált naviból van itthon három is, az egyik TomTom ráadásul örök térképfrissítéses. Viszont azt menet közben, hanggal nem lehet vezérelni, pötyögni kell az úticélt.
nálunk fel sem merült a színtévesztés dolog
a 7,5 tonnás meg nem kamion, az csak ilyen lófaszocska :))
amilyen rendőri jelenlét van az utakon kb semmi esély a buktára
csak a sanyinak írtam hogy csont nélkül megvan 9 év és 8 napra
ha várok 8 napot akkor 10 évre adják
vérnyomás+látás és hallás vizsgálat 15 percben
Bar az alu kar megrendelve,a muanyag meg valszeg goprot fog tartani.
Bar a videok macerasak,igy mindig hagxom a fenebe. 😄
biztos jó az az egér mozi, de amikor az olajszintet is fél perc nyomkodás után éred el nekem az nem tetszik
sógor audija van teli minden szarral, számomra feleslegesen, mert én a motor hangon hallom mikor van a minimumon az olajszint nem kell hozzá külön cpu
Különálló, dedikált naviból van itthon három is, az egyik TomTom ráadásul örök térképfrissítéses. Viszont azt menet közben, hanggal nem lehet vezérelni, pötyögni kell az úticélt.
sóher vagy és nincs rendes navid azért kell ilyennel baszakodni