Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez csak szimpla ijesztegetés(karját széttáró) Mi alapján jelentenek fel és kit?(kérdőjeles) nincs ilyen(legyintős) Az autót nem lehet feljelenteni mert nincs személyisége(röhögős) Objektív felelősség? Ki vezette a gépjárművet? egy hozzátartozóm akire nem vagyok köteles terhelő vallomást tenni. Vagy épen el lopták de én észre sem vettem mert biztos visszavitték.(karját széttáró) Rendőrnek meg kell állítania miután rögzítette a szabályszegést. szerintem ennyi(karját széttáró)
Figyeld meg: pár hónap múlva "nyomravezetői díjat" is fognak osztogatni érte - fasza ország lettünk / leszünk! 👍️
Fogjanak meg térfigyelők vagy tettenérés járőrök által, hatóságok által üzemeltetett kamerák révén, de ez csak a múltat idézi, mondjuk tény, hogy sokan szeretnék újra megélni.
Házmester ország, házmester lelkület, nincs itt semmi látnivaló.....
Az nem jó, hogy a 10 millió spicli országa leszünk, de az igen, hogy az ilyen totál állatokat így is megbüntetik... talán jobban meggondolják, ha tudják, bárki kamerája rögzítheti...
Nagyon helyes, amik ebben a videóban voltak, kb. azonnal és helyszíni agyonlövetés járna érte.
Fasza.... ...tényleg feljelentgetős, rendőrállam lettünk: https://www.origo.hu/auto/2021...
kell keresni másik dokit neki
nálunk fel sem merült a színtévesztés dolog
A srác dokija egy tetű, mi tavaly átmentünk a másikhoz, az mondjuk ért is látszólag ahhoz amit csinál csak kedveli a pénzt erősen, de ez igazából nem baj.
kövtkező már nekem is max 5 éves lesz, bár 9 évet megélni nem könnyű, lehet nem is sikerül
azért kár lett volna várni(legyintős) szerintem 5 évet sem használod már ki(nevetős)
Én már elég rég óta (nem csak a korom, hanem a betegségeim miatt is) csak 5 évekre kapom meg. Tavaly márciuselején voltam, a szülinapom után két nappal, és pár nappal a teljes zárás előtt.
színtévesztéssel nincs c jogsi
a 7,5 tonnás meg nem kamion, az csak ilyen lófaszocska :))
amilyen rendőri jelenlét van az utakon kb semmi esély a buktára
orvosi van meg
csak a sanyinak írtam hogy csont nélkül megvan 9 év és 8 napra
ha várok 8 napot akkor 10 évre adják
Valahogy megoldja hogy más menjen el helyette vizsgázni,ha a vakcina megoldható ez már ujjgyakorlat.
Olyat szokott vezetgetni mostanság..... 😂
Minek a kamion?
Kamionra is? 😁
megvan a jogsi orvosi, simán megadta a háziorvos színtévesztéssel, ugyanúgy mint eddig
vérnyomás+látás és hallás vizsgálat 15 percben
Huhh,ez nem jutott eszembe,kiprobalom.
Bar az alu kar megrendelve,a muanyag meg valszeg goprot fog tartani.
Bar a videok macerasak,igy mindig hagxom a fenebe. 😄
Az olajszintet az én xaromban egyetlen módon lehet ellenőrizni: felnyitod az elejét, és kihúzod a pálcát. A régebbi Clio-kban volt csak elektronikus "nívópálca", az újakban már nincs.
Ragassz egy kis csiszolópapírt a gömbre
ezt mondom a kocsiban nincs rendes navi
biztos jó az az egér mozi, de amikor az olajszintet is fél perc nyomkodás után éred el nekem az nem tetszik
sógor audija van teli minden szarral, számomra feleslegesen, mert én a motor hangon hallom mikor van a minimumon az olajszint nem kell hozzá külön cpu
Mármint gyárilag a kocsiba beépített navim nincs, csak buta kijelzőm (tabletem).
Különálló, dedikált naviból van itthon három is, az egyik TomTom ráadásul örök térképfrissítéses. Viszont azt menet közben, hanggal nem lehet vezérelni, pötyögni kell az úticélt.
korszerű a fenét
sóher vagy és nincs rendes navid azért kell ilyennel baszakodni