Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi,arra voltam. 😃
Bocs.....nem tudtam....majd legközelebb:)

Mert mi volt az apropója? Vagy spontán?
Asszem igy lemaradtal egy fasza hetvegi visegrad korrol. 😂
Kivéve aki elfelejti, kivéve, akinek lejárt, kivéve aki...
A saját szememmel láttam tavaly Berzencén, hogy a rendőr az olasz motorost megfogta, mert habár idáig valahogyan eljutott a cimbijeivel, de itt az okmányellenőrzéskor kiderült, hogy valami nem okés. Így aztán nem 200 km-ről fordulhatott vissza, hanem esetleg 1200-ről (ha az olasz szlovén határon kiderült volna).
Hát ja....csakúgy balgaság nekiindulni, de ahogy,másoktól is hallom határozott fellépéssel lehet lutrizni..sanszos hogy bejön több esetben.
Meg szerintem tudják a határőrök hogy ha megy az ember nyaralni akkor nem fogja megkockáztatni hogy nem visz valamit magával,így tudják hogy úgyis rendben van.
Én is azt látom.
Tele van a határőröknek is a töke ezekkel a baromságokkal.
Annyit érdemes tudni hogy ha reggel belépsz és még aznap vissza is akár az olaszoktól akár szlovéniából, tranztnak.minősül és nem kell semmilyen igazolás csak személyi meg a szállásfoglalásról igazolás hogy ott alszol mindennsp. De utólag a szállodában a recepciós mondta hogymindkét határon elég rugalmasan kezelik egymást az átlépéskor, nem macerálnak senkit ha nagyon nem.távolodnak el. Mondjuk Rómán túlra, vagy tengerpartig pl.
Ausztria az olasz szlovén határ közelségében. Aztán onnan át meg aznap vissza szlovénia, másik nap meg ugyanez olaszba. Mangart most kimaradt mert még nem nyitották meg, pedig nagyon fasza tiszta idő volt. Az olaszokhoz valamelyik nagyokos a fészbukról beinformálta hogy nem.egyszerű bejutni pláne meg vissza mert teszt kell, a 72 orás negativból mindenki kicsuszott, de a szálloda adott ingyé antigén tesztet amit tök egyszerü megcsinálni és egy osztrák oldalra az adataiddal fel kell tölteni lefényképezve. Na ehhez képest ahol bementünk meg akartunk állni mert biztos még a seggünkbe is bevilágitanak majd, erre a határőr sürgetve intett hogy huzzunk már innen jóhogynem itt állunk majd meg. Visszafelé másik határátkelőn jöttünk, ott meg élő embert se láttunk. A szlovének se foglalkoztak sokat senkivel, személyit kértek meg ránéztek a negativ tesztre vagy épp kinek mije volt aztán haladás. Az osztrákokhoz befelé kellett, nézték a tesztet. Hazafelé meg egy rendőr állt, az megkérdezte az elől állót hogy mindenkinek.van valamilyen védettségije? Persze.....akkor mehetnek. Nekem speciel üzleti utam volt, de ahogy huztam volna le a kesztyűt, már mondta is hogy nem kell elővenni....
Merre voltál és végülis mit kértek a határon,mi volt nálad?
Mondjuk nem lapozok vissza, de én megpróbálom minden lehetséges módon távol tartani magamtól az efféle jellemzőkkel bíró embereket. Így aztán sem a kafferekkel, sem a cigányokkal, sem a buzikkal, nem esik jól még az sem, ha a virtuális térben együtt vagyok valamelyikükkel.
Nem érdekel.....majd elajándékozzák. Bár az az egxetlen normálisnak mondható oltóanyag.
Oltakozz kínaival, van három millió adag a raktárban.
A lányok nem tom, én most értem haza.
Mondjuk ez a határátlépősdi elég laza dolog kifele is befele is, de még az olaszokhoz is,legábbis az osztrákok felől......csak ezért badarság oltatni, külőnösen szputnyikkal.
Ha itt van ha nincs,számomra nincs nagy változás.Ha van energiám a hülyeségre akkor reagálok ha nincs akkor átnézek rajta.
A szándékosság nálam halálos bűn. A buzija pedig szándékosan jön és rombol, ezt pedig én legalábbis komolyan veszem.
Ja,azt nem azért írtam.Azt már csak "zárójelben"jegyeztem meg.
Nem szabad ennyire komolyan venni,annyit nem ér az egész.
...csak írtad, hogy te nem tiltasz le senkit, mintha bárki is kérte volna.
Az a suttyó, amikor ideszokott, az elképesztő alpári beszédével elérte - nálam mindenképpen - hogy simán átlépjem még akkor is, amikor a saját vérében fekszik egy balesetben valahol.
Nem is írtam hogy bárki is mondta volna.
Kérte valaki, hogy tiltsd le?
Engem nem zavar a jelenléte.Akit zavar az tiltsa le,én senkit nem fogok.
Ó, miért eteted? Tekintettel lehetnél másokra is...
Én szétbombáztam az enyémet,injektor szinkron,hűtőfolyadék és olaj csere,légszűrő takarítás,kipufogó gyapotozás.De holnap már pakolom össze,még le ellenőrzöm a hidegindítást előtte.
Ahogy látom te se 😅