Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

visszaszívtad amit írtál(mérges) ez is az idióta sm találmánya simán meggondolod magad azt a rám zúdítandó szarzuhatagból csak egy pont marad(mérges)
mé ne lenne igaz?(kérdőjeles) index írta nem?(kezeit széttáró)
Én ma IS motoroztam, még mindig Szardínián(470 km-t), de erre itt nincs kereslet, szóval csak úgy bátortalanul megemlítem 😂
A folyamatos idejű alvás (6-7-8 óra) szerintem fontos. A több részletben történő alvás nem hiszem, hogy megfelelő. Az, hogy közben esznek is...
Semmiféle rögeszme nincs.
Rögeszmecsere a helyes kifejezés. 😁
Kommunikáció van.Háború max a te fejedben van.
Volt: mezítláb bele rúgtam a küszöbbe. Fölöttébb kellemetlen.
Nagyszerű…. Még mindig kalória háború folyik 😂 ez a nap sem telik visszaolvasással… 😂
Volt valami érdemleges is?
Az okosok valami olyasmit emlegetnek hogy este hat után nincs evés.
Éjszaka nem néha,hanem mindig felkelek enni.Nem mondom hogy normális,annyit mondtam hogy 25év után nincs semmi rossz hatása.
...bár erősen biztos vagyok abban, hogy ha nem éjszaka dolgozol valahol, és éjszakánként (néha?) felkelsz kétszer is enni, az azért nem normális. Még ha te így is gondolod, még ha a testsúlyod rendben van.
Ebben viszont egészen biztos vagyok.
Nem az okosok, ezt én mondtam, de én bevallom, nem vagyok végzett tudósa a táplálkozásnak.
Magam számára a mérték?Annyit eszek amennyi jól esik.
Én konkrétan éjszak felkelek enni,van hogy kétszer is.Az hogy ez jó vagy nem,az okosok azt mondják hogy nem,de gyakorlatilag ezt csinálom már kb 25éve és semmi gondom semmivel.
Fölösleges. csiszolószivacs(superfine.)
Van egy torz világkép és annak akarnak megfelelni.
Arra, hogy tudod a magad számára vonatkozó mértéket.
Mert enni lehet bármit, de pl. gondolod azt, hogy ha csak gumicukrot ennél jóllakásig (most hagyjuk, hogy mi az, ami nincs benne) és mindig azt, annak nem lenne jó vége.

Bár speciel szerintem ha csak valaki nem éjszakai műszakban dolgozik, annak az éjszakai kajálás nem a legjobb dolog.
Nem tudom mire gondolsz,ha éhes vagyok eszek,akkor amikor (ezért eszek éjszaka is)és lehetőség szerint amit kívánok.
Kerdes mi a cel?
Ja.
Ez csak úgy:
Szerintetek ilyen egy sikeres kampány?

https://index.hu/kulfold/2021/...
Lesz vizes csiszolás is?
Csak bogyonak.Töltőalapozó. 😄
Nekem ízlik, főleg ha van mellé tüske is. a fekete/arany 7.2% a legjobb szerintem.
Nem csak én: Druszám is, pedig ő jobbódali.... 🙃