Én egy nap legalább hatszor eszek,abból egy éjszaka van,szerintem én délelőtt 10re betolom azt a kalóriát amit te egész napra beosztasz.Szerintem nélküle fejre is állnék.
A lepesszamlalo 10-12000 nel all meg naponta, de volt hogy 45 emelet is volt benne, ha nagyobb adag raklapos cucc jon 800 kilo felett van kardio is.
Nem irodista dolog.Nyomtato............ 😂
Én meg itthonról dolgozom, a fizikai tevékenységem kimerül a ház körüli pici kertben, illetve a fotós hobbi hétvégenkénti 3-4 km-es laza sétáiban. Nem jó a ketyegőm, minden intenzívebb mozgás nagyon megvisel sajnos.
Leírtam mennyit eszek egy nap, egy hónapban két, esetleg három alkalommal, a haverokkal azért egy pizzára elmegyünk, a mutter néha megetet pár szem sütivel, de semmi extra.
Ezek szerint vannak kivételek.
Bár az idő múlásával lassul az anyagcsere, én állítom, hogy a kövérek és az öregek ezért büdösek, mert sokáig kering bennük a kula, van idő a rohadásra bennük. A fiataloknál gyors az anyagcsere, esznek és már potyog is kifelé.
Alapvetően iroda, de pontosan ezért tudatosan nem eszek zsírosat és figyelek, hogy mozogjak napközben is.
Pl. soha nem gyűjtöm össze a nyomtatnivalót a hálózati nyomtatónál, hanem minden egyes feladatnál külön elmegyek érte. Egy héten minimum kétszer, összesen egy 50-60 km-t lebringázok, minden este ami egy héten nálam 4 alkalmat jelent, alkalmanként 70 fekvőtámasz lenyomok. Meg hétvégén ami a kertben van, illetve ha maszekolok.
2000kalóri csak az alapanyagcsere,tehát ami az alapvető létfunkcióhoz szükséges(légzés,testhőmérséklet,keringés....)Tehát ha szimplán nem csinálsz semmit akkor is el fogsz égetni 2000 kalóriát.
Szinten tartás 3000ezer,fogyás 2500,tömegnövelés 3500kalóri,persze ez egy 90kilós férfival kalkulálva.
A faszi azt mondta, nem tudnak az emberek jóllakni, mert a valódi jóllakottság érzését nem ismerik sokan, hanem addig esznek, amíg az étel el nem fogy az asztalról.
Csináltak egy kísérletet, a csóringer nagyon szerette a paradicsomlevest, az asztal közepén volt a lábos, azt titokban alulról egy csövön keresztül folyamatosan töltötték, a buzi zabált de majd megdöglött, de látta, hogy van még az edényben, tehát ennie KELL, és nyomta-nyomta-nyomta.
Ez leginkább attól függ, hogy milyen tevékenységet végzel. Az irodai munka meg a kőfejtés nem azonos energiaigényű. Én nem eszek meg kétezer kalóriát mégis hízok, mert semmilyen fizikai tevékenységet nem végzek.
Ma adtam egy pofont az állításomnak.
Reggeli ugyanaz, kukoricapogácsa, kefír, ebéd valami krémleves és sárgaborsó főzelék kicsike sült szalonnával, délután egy db. 30 gr-os csoki, délután órakor 5 órakor 7 db. sült csirkeszárny 4 db. piritóssal. A hagymakarikákat és a nyers salátát most nem számolom, illetve egy liter limonádé. Speciel kicsit nehezen keltem fel a székből.
Nem irodista dolog.Nyomtato............ 😂
Ezek szerint vannak kivételek.
Bár az idő múlásával lassul az anyagcsere, én állítom, hogy a kövérek és az öregek ezért büdösek, mert sokáig kering bennük a kula, van idő a rohadásra bennük. A fiataloknál gyors az anyagcsere, esznek és már potyog is kifelé.
Pl. soha nem gyűjtöm össze a nyomtatnivalót a hálózati nyomtatónál, hanem minden egyes feladatnál külön elmegyek érte. Egy héten minimum kétszer, összesen egy 50-60 km-t lebringázok, minden este ami egy héten nálam 4 alkalmat jelent, alkalmanként 70 fekvőtámasz lenyomok. Meg hétvégén ami a kertben van, illetve ha maszekolok.
Szinten tartás 3000ezer,fogyás 2500,tömegnövelés 3500kalóri,persze ez egy 90kilós férfival kalkulálva.
Csináltak egy kísérletet, a csóringer nagyon szerette a paradicsomlevest, az asztal közepén volt a lábos, azt titokban alulról egy csövön keresztül folyamatosan töltötték, a buzi zabált de majd megdöglött, de látta, hogy van még az edényben, tehát ennie KELL, és nyomta-nyomta-nyomta.
Reggeli ugyanaz, kukoricapogácsa, kefír, ebéd valami krémleves és sárgaborsó főzelék kicsike sült szalonnával, délután egy db. 30 gr-os csoki, délután órakor 5 órakor 7 db. sült csirkeszárny 4 db. piritóssal. A hagymakarikákat és a nyers salátát most nem számolom, illetve egy liter limonádé. Speciel kicsit nehezen keltem fel a székből.
https://www.fogyas.info/kalori...
Foleg mikor elemez, gazdasagot. Meg josol, virust. 😂