Fater 54 volt az utolsó testvérünknél szám szerint a 8.-nál aki 😄 egyedüli lány lett, akkor mondta, hogy most már abbahagyja mert már csak a selejt jön.
Haver 50 évesen csinált meg egy kerek 40-es nőt, tehát most 60 évesen még mindig kisgyereke van... (mondjuk a kerek 40-es nő azóta gömbölyű 50-es lett 😁)
egy ismerősöm ugyanannyi idős mint én a kegkisebb gyereke kb 2 éves
van összesen 7 gyerek és még lehet elkészül néhány....
szóval gyerek most is lehetne neked is meg nekem is ha igazán akarnánk, mondjuknén inkább mennék a vonat elé....
Ha lehetett volna gyerek, akkor úgy állnék mint te: nagy(ok) volnának, nem járna a mostani, brutális mértékű támogatás. (Csok-tól az autóvásárlási-ig, stb).
tartottál volna te is pár gyereket akkor kaptál volna ingyen pénzeket
de akkor nem lett volna ám szép új kocsi meg mindenféle egyéb herdálás
ha visszakapn amit a gyerekre fordítottam a kocsid meg tudnám venni 2x
az hogy miért nincs gyerek az irreveláns
mondjuk én még mindig inkább a munkához kötném a támogatást mint csak úgy ajándékba adnám
Bocs mindenkitől, ha ma a szokásosnál is negatívabb vagyok.
Lehet hogy az Astra szopat, most ugyan nem lázasodtam be tőle, de tegnap reggel óta végtelenül pocsék a közérzetem - és ilyenkor világfájdalmam szokott lenni. Mivel front nincs, arra sem tudom fogni a dolgot.
az árképzés fura dolog
nem túl régen előszedtem az építkezési füzetem, asszony mindig írt mindent
a fizetéshez képest arányaiban nemigen emelkedett az építőanyag
szerintem az arcunk hatványozottabban nőt
a 2008 utáni válságos korszakban volt egyedül olcsóbb minden állt is minden piac
szóval megnyugodhatsz nem a te zsebedből szedik ki a sok plusz pénzt
a munkadíj az sokkal drágább lett, de ha kifut a dolog visszaáll a régi szintre
amit most 30+áfáért csinálnak az utána ismét 20 a zsebbe lesz
ha nincs támogatás nincs pénz, ha nincs pénz nincs munka
a kunyhó előtt ülő négernek nincs se kölcsöne se semmije, szerinted mennyire boldog?
ha plusz pénz kerül a rendszerbe mindenki jobban jár
amúgy nem dupla áras minden a munkadíj az kb igen de leginkább azért mert számla kell róla
eddig kb minden feketén ment, mint írtam mindenki ott lopott ahol tudott......
Ellenben mingyá kész a pizza, és még nem.esik az eső:) pedig jósolták.
Aki erre keveredik javaslom a Passo Rest, kibaszott jó és a bringások miatt leaszfaltozták.
http://youtu.be/RRCBkS8QwrU