Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A bohócokat bohóc nem ellenőrizheti,tehát ha te mész valszeg elzavarják és egy jegyszedő lesz aki megnézi a személyidet. 😂
Azt ki fogja ezt ellenőrizni a helyszínen? A bohóc, vagy a légtornász? (földön fetrengő)
ennek sem akarok túl nagy szakértője lenni(újával nemet mutató), de szerintem az aszkorbinsv nem ér semmit(karját széttáró) Szentgyörgyi úr ugye először kivonta ezt paprikából. Nem nagyon szívódik ez fel kihugyozod a vízzel együtt(karját széttáró) igazából a zöldség gyümölcs fogyasztásból származó c-vitamint tudná hasznosítani a szervezet. Ahhoz a mennyiséghez ami most rá van arra fogva, hogy kell a szervezetnek viszont naponta több 10 kilót kellene belőle megenni(röhögős) Állítólag az ilyen csipkebogyó kivonatok meg a hasonló faszságok is csak hasbaakasztás Annyi mindent előállít a szervezetünk(gondolkodós) amit nem készen kell bevinni. Nem tudom ez a c-vitamin miért ekkora feladat(gondolkodós) Elméletileg az ősember szervezete még képes volt rá(karját széttáró)
Minden esetre volt egy olyan év, hogy havi 40 ezret költöttem csak vitaminokra azt toltam vele fel a szervezetet nap mint nap(szemeit körbeforgató) Szerintem annyit még beteg nem voltam mint abban az évben(szemeit eltakaró) Én úgy vagyok vele, ha változatosan táplálkozom akkor, meg van minden ami szükséges lehet a szervezetnek(pumpálós) vitamin is, nyomelem is(pumpálós) Aztán évente 2* náthásnak lenni meg nem kirívó(kezeit széttáró) Te sem azért nem betegszel meg, mert zabálod a semmire nem jó aszkorbinsavat(újával nemet mutató) Hanem azért mert a sok zsíron keresztül amit védelmi funkciónak kifejlesztettél magadon nem tud áthatolni a leg sokat próbáltabb bacilus sem(röhögős)
https://magyarkozlony.hu/dokum...
Tudom, hogy nem tucc olvasni, de a második oldalig próbálj eljutni 😁
én kb 2014-2015- től eszegetem a c vitamint azóta 1x voltam 1 napig lázas beteg
pár alkalommal meg olyan bágyadtka biztos volt valami kór nemnem de leküzdötte a szervezet
1 kg aszkorbinsav 3500 ft kitart jó sokáig 1 flakon vízbe 2-3 gramm ahogy sikerül
nyáron nagyjából felét szórom beke mert akkor több vizet iszok
Na,ha el tudom adni pipi ket vesejet talan tudok venni annyi szabadidot hogy ujra meglatogassam ezeket a helyeket. 😂
ráadásul most kunyizom fater oltáskártyáját, hogy tudjam a gyereket cirkuszba vinni mert itt van a faluba(szemeit körbeforgató)
A bojlert megoldottam magam(karjait széttáró) ott talán annyi jó ötletet kaptam kéritől, hogy beszereltem az az időzítő kapcsolót és most faszán műkszik(fainat mutató)
Azt viszont már Ő sem tudná megmondani, hogy miért van az, hogy tavaly március óta 3* vagyok beteg(mérges) Most kezdem kiheverni az 1 hetes megfázásomat. Elméletileg nátha meg influenza nincs is(újával nemet mutató) csak koronavírus van(szemeit körbeforgató) Én még is 3-szor lettem náthás és 1-szer sem lettem koronavírusos, pedig a koronavírus terjed ugye nagyon(gondolkodó)
Vedd már észre! Mindenki leszarja a bojleredet, hosszabbítóstól 😂 😂 😎
Azt látom baromira érdekes a téma(mérges)
Az egy kicsit se zavartasson benneteket(újával nemet mutató) hogy múlt hét óta(óranézegetős) minden nap arra riadok fel leizzadva, hogy nem tudom mi melegítette el a kábeldobomat(kezét széttáró) Volt itt már szó mindenről, indukcióról, meg ohm ellenállásról (kezeit széttáró)
De az igazság mégsem derült ki(gondolkdós) Persze ilyen ohm törvénye meg ilyenek azt mindenki tudja(legyintős) én is tanultam még általános iskolában biológia órán(pumpálós) Asszem az szól úgy, hogy : minden vízben mártott test a súlyából annyit veszt amennyi az általa kiszorított víz súlya(szemüveges gondolkodós) Hihetetlen de még a képletére is emléxem(szemeit körbeforgató) R négyzet PI (pumpálós) azt viszont nem tudom végül is mitől olvasztottam el majdnem a technikát, mert nem voltak egyöntetű vélemények és ez frusztrál(kezeit széttáró)
Nem is te, de van olyan láncdohányos sporttársunk, aminek mindenről ez jut eszébe 😁
Mindenhol vannak jobb és rosszabb minőségű utak. Maximum az arányok mások. Egyébként már a nagy Németországban is egyre inkább divatba jön a toldozás-foltozás, ha útjavításról van szó...
nem neked írtam
csak itt nálunk örökké panaszkodnak milyen szar az út, de úgy mintha sehol máshol nem lenne rossz út a világon
Tőlem még nem hallottál/láttál egy O1G-t sem, ráadásul ide a kép miatt mentem be. 🍗
Meg nincs itt bogyo,de ami kesik az lassan jon.
bezzeg ha nálunk lenne ilyen az út akkor egyből o1g
ja ráadásul sehol egy jó egyenes autópálya(legyintős)
Terepszakasz, fasza. ✌️
a motoros baromságaiddal menj valami másik topikba nem ide való(újával nemet mutató) (röhögős)
De kurva jó!!! 👌
igen 2 oldalon keresztül téged szidtunk(pumpálós)
Van aki hugyozni kel fel az mennyivel jobb(röhögős)
azért nem mert az a rengeteg élőflórás joghurt már elvette a maradék józan eszed(fetrengős)
mint általában minden egészséges, normális ember(röhögős) Amíg ő számolgat,meg kiindulgat, meg összehasonlítgat mindenki más eszik ha megéhezik és annyit, hogy jóllakjon(fetrengős)
Ez nagyon fasza(pumpálós) De miért van az az érzésem, hogy mire elkészül az eleje addigra szétrohad a hátulja(kérdőjeles)