Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szorgosan hegesztitek,csak előre,ha pipit felbassza az mar hab a tortan. 😂
Bekerült a keresés, kedvenc topik és lapozás az oldal tetejére.
Neked nem tökmindegy? Úgy sem olvassa senki az esszéidet :D
jav: dejó ezzel a módosítás funkcióval tök jól lehet majd bosszantani pipit 😈
Aha át tudom módosítani.(szemeit körbeforgató) na ezt a funkciót meg töröljétek a picsába.(mérges) Faszán bárki mondhat bármit felelősség nélkül. Meggondolja magát azt simán visszaszívja. Nagy lófaszt, vállalja mindenki az itt leírtakért a felelősséget. Hogy a francba dörgölöm a saját hülyeségét az orra alá? Mindig print screenezzek?
akkor gyakorlatilag törlöd(mérges)
Pont ezt szoktam felhasználni ellenetek(mérges)
Leírtok valami bődületes baromságot, aztán letagadjátok én meg simán előkukázom és az orrotok alá dörgölöm(karját széttáró)
Szóval már ez sem lesz(szemeit körbeforgató)
Simán vissza fogod tudni vonni a az indulatól leírt hülye kijelentéseidet(szemüveges gondolkodós)
10 perc
Javítani / szerkeszteni tudod x ideig (szerintem 5 percig?), épp ezt próbálgattam.
Törölni azt nem tudod, ezért egy pöttyöt kénytelen voltam benne hagyni.
mi? ki tudod törölni amit előzőleg leírtál és ide elküldtél?
Egy otthon, 6-8 évig gond nélkül használható asztali pc vagy notebook az egy jobb telefon ára (2-300 ezer pénz). Ezzel már - korlátozottan - játszani is lehet, tudja a fullHD-t legalább. Ennél alább nem nagyon szabad adni.
Eltűnt, mert szerkesztettem, kísérleteztem vele - most már azt is lehet. Törölni nem, ezért került bele egy pötty.
a legnagyobb hiba amit elkövetünk az olcsó gépek vásárlása
mert ugye csak erre kell meg arra, aztán a buzi fészbuk meg kiakassza szegény gépet 12 másodperc alatt
2000környékén az első laptopom új ára 600 ezer volt win 98-al, ekkor kerestem 70 ezer körül
most meg a havi bérünkért akarnának adni gépet csak hülyén néz az ember az eladóra mit gondol ez.....nem a lőrinc a keresztapu, jó lesz az akciós 83 ezres is
Azért továbbra is merülnek fel hiányosságok(röhögős) Most például eltűnt az iromány a hozzászólásodból(fekve röhögős)
tudsz valamit?(kérdőjeles)
Gondolod elszégyelték magukat annyira, hogy visszalapátolják a szart a lóba?(kérdőjeles)
inkább te is hordoznád a véres zászlót a szmájliainkért...
Pipikem,te egy csoda vagy,csodahülye. 😂
A számítógép - bár drága - de nem "tartós" fogyasztási cikk: jelenleg is akkora a műszaki avulása, hogy 6-8 évenként illik újat venni belőle (de szerintem 4-5 évente erősen javallott). Tizenpár éve volt ez sokkal rosszabb is, akkor 2-3 évente érdemes volt váltani - azóta erősen lelassult a fejlődés üteme.
most muszáj vagyok krómozni itt is otthon is(kezeit széttáró)
Ha ő a rendszergazda IS, akkor csoda, hogy be lehet kapcsolni a gépet. 😄
Rendes gépet használunk, így semmi probléma. 😀
nálam pl. néhány napja a fájerfox szarakszik. Bent az irodai gépen is meg otthon is. Fél órát gondolkozik neki mire meg akar tudni találni valamit nálatok mi a helyzet?
tessék ez is szar blokkoltak akkor mi a fasznak látlak még?
beteg vagyok a hangulatom se jó ebből kifolyólag idegesítesz is. Nem szokásom de egszerűen annyira ellenszenves vagy, hogy húztam rád egy ikszet (kezeit széttáró) azt mégis itt látom a pofád. Akkor ez most jól meg lett csinálva?
😍
Már rég nem lennél itt, ha én lennék az 😂
miért az az érzésem, hogy te vagy az egyik admin(szemeit körbeforgató)