Aha át tudom módosítani.(szemeit körbeforgató) na ezt a funkciót meg töröljétek a picsába.(mérges) Faszán bárki mondhat bármit felelősség nélkül. Meggondolja magát azt simán visszaszívja. Nagy lófaszt, vállalja mindenki az itt leírtakért a felelősséget. Hogy a francba dörgölöm a saját hülyeségét az orra alá? Mindig print screenezzek?
akkor gyakorlatilag törlöd(mérges)
Pont ezt szoktam felhasználni ellenetek(mérges)
Leírtok valami bődületes baromságot, aztán letagadjátok én meg simán előkukázom és az orrotok alá dörgölöm(karját széttáró)
Szóval már ez sem lesz(szemeit körbeforgató)
Simán vissza fogod tudni vonni a az indulatól leírt hülye kijelentéseidet(szemüveges gondolkodós)
Javítani / szerkeszteni tudod x ideig (szerintem 5 percig?), épp ezt próbálgattam.
Törölni azt nem tudod, ezért egy pöttyöt kénytelen voltam benne hagyni.
Egy otthon, 6-8 évig gond nélkül használható asztali pc vagy notebook az egy jobb telefon ára (2-300 ezer pénz). Ezzel már - korlátozottan - játszani is lehet, tudja a fullHD-t legalább. Ennél alább nem nagyon szabad adni.
a legnagyobb hiba amit elkövetünk az olcsó gépek vásárlása
mert ugye csak erre kell meg arra, aztán a buzi fészbuk meg kiakassza szegény gépet 12 másodperc alatt
2000környékén az első laptopom új ára 600 ezer volt win 98-al, ekkor kerestem 70 ezer körül
most meg a havi bérünkért akarnának adni gépet csak hülyén néz az ember az eladóra mit gondol ez.....nem a lőrinc a keresztapu, jó lesz az akciós 83 ezres is
A számítógép - bár drága - de nem "tartós" fogyasztási cikk: jelenleg is akkora a műszaki avulása, hogy 6-8 évenként illik újat venni belőle (de szerintem 4-5 évente erősen javallott). Tizenpár éve volt ez sokkal rosszabb is, akkor 2-3 évente érdemes volt váltani - azóta erősen lelassult a fejlődés üteme.
nálam pl. néhány napja a fájerfox szarakszik. Bent az irodai gépen is meg otthon is. Fél órát gondolkozik neki mire meg akar tudni találni valamit nálatok mi a helyzet?
tessék ez is szar blokkoltak akkor mi a fasznak látlak még?
beteg vagyok a hangulatom se jó ebből kifolyólag idegesítesz is. Nem szokásom de egszerűen annyira ellenszenves vagy, hogy húztam rád egy ikszet (kezeit széttáró) azt mégis itt látom a pofád. Akkor ez most jól meg lett csinálva?
jav: dejó ezzel a módosítás funkcióval tök jól lehet majd bosszantani pipit 😈
Pont ezt szoktam felhasználni ellenetek(mérges)
Leírtok valami bődületes baromságot, aztán letagadjátok én meg simán előkukázom és az orrotok alá dörgölöm(karját széttáró)
Szóval már ez sem lesz(szemeit körbeforgató)
Simán vissza fogod tudni vonni a az indulatól leírt hülye kijelentéseidet(szemüveges gondolkodós)
Törölni azt nem tudod, ezért egy pöttyöt kénytelen voltam benne hagyni.
mert ugye csak erre kell meg arra, aztán a buzi fészbuk meg kiakassza szegény gépet 12 másodperc alatt
2000környékén az első laptopom új ára 600 ezer volt win 98-al, ekkor kerestem 70 ezer körül
most meg a havi bérünkért akarnának adni gépet csak hülyén néz az ember az eladóra mit gondol ez.....nem a lőrinc a keresztapu, jó lesz az akciós 83 ezres is
Gondolod elszégyelték magukat annyira, hogy visszalapátolják a szart a lóba?(kérdőjeles)
beteg vagyok a hangulatom se jó ebből kifolyólag idegesítesz is. Nem szokásom de egszerűen annyira ellenszenves vagy, hogy húztam rád egy ikszet (kezeit széttáró) azt mégis itt látom a pofád. Akkor ez most jól meg lett csinálva?