Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De miért ilyen bonyolultan akarod megoldani?
Egyszerűen a helytelen életvitelből eredő egészségkárosodás minden költségét az illetőre kell terhelni.
Ja, 1 mm2 terület?
tarkón kell az ilyet is lőni, egyébként a falánkság is a 7 fő bűn egyike.(kezeit széttáró)
ráadásul mind a mi adóforintjaink terhére(gondolkodós)
Én ezt szabályoznám valahogy(szemeit forgató)
Mondjuk minden hónapban a körzetinél meg kellene jelenni egy bizottság előtt aki orvosi szakvéleményt alkotna az aktuális egészségéről(pumpálós)
Aztán ha azt állapítanák meg, hogy nem gazdaságos a fenntartása és az egészségi állapota miatt munkájával nem hasznos tagja a társadalomnak akkor két fogdmeg kiugrana a bizotstágból, kezeit hátracsavarnák, bekísérnék egy arra kialakított vizesblokkos helységbe egy harmadik személy meg tarkónlőné. Mire végeznek a doki már ki is állította a halotti bizonyítványt amit a futár visz is a hozzátartozóknak.(kezeit széttáró)
Szerintem drasztikusan csökkenne a túlsúlyos, dohányos alkoholista életmódot folytató ember(kezeit széttáró)
20 szálat simán elrántottam amikor még dohányoztam. Láncdohányos a 3 paklinál kezdődik
jó szar helyen építkezel annyiért(földön fetrengős)
Budapesten társasházi lakások kezdődnek 1 forint áfától(röhögős) Azért 400 mrd az 400 mrd nincs mit hová számolni(puszit küldő
Akkor a reggeli krákogás nem lesz, lesz helyette dagadtságból fakadó cukorbetegség, és cukorbetegségből fakadó láb amputáció.
(röhögős)
Mert az elhízás okozta vérnyomásból fakadó agyvérzés az jó?
Ini nem dohányzik, és ha jól tudom, nem is piál. Csak dagadt.
És ezt te is hiszed. Értem én, hogy félsz szembenézni a következményekkel és mindent elhiszel, csak ne legyen bűntudatod meg halálfélelmed.Ezt egyébként a pszichológusok jól le is írják, de ezt te úgy sem hinnéd el.

Amit azért figyelembe kéne venned, a cigi, az alkohol, a drog, a túlsúly okozta halál legproblémásabb vetülete NEM a gyors halál, hanem pont az, hogy az életed utolsó szakasza, ami azért években mérhető, sok évben elég problémás lesz a részedre meg a családodéra.
kezdődik majd a reggeli szutyok felkrákogása a torkodból, amivel utálkozásra és korai ébredéshez szoktatod a téged körülvevőket...
Aztán amikor érszűkület miatt levagdossák a lábadat és a túlsúlyos testedet forgatnia kell valakinek.
Meg sorolhatnám.
Az 20 al tobb mint kellene.
Nem biztos, hogy rosszabb a gyárinál: ugyan valamivel erősebb, viszont tiszta dohány, nincs benne semmi adalékanyag. Aktívszenes filterrel szívom, napi kb. 20 szálat.
Azt nem szabad!

Majd átkenjük teddy-hengerrel.... 😁
Na jo de bogyo kapadohanyt lancban szivja es argus petpalackost nyakal, de csak ha akcios a lidlben.
túlsúly
apámék közeli baráti köre 4 főből állt, sajnos ebből az egyik a végén kicsit többet ivott mit kellett volna
apám és még egy mindig is túlsúlyos volt, nem gombóc de a köpcös jelző simán illett rájuk, apém dohányzott vagy 40 évet, a mások köpcös még a mai napig is szívja, a bort is szereti
egy ember volt a csapatban aki kifejezetten vékony volt, cigi nem volt némi borfogyasztás megesett
és a vékonynak volt először csípő protézis, majd ő halt meg a két köpcös előtt
szóval a túlsúly, a cigaretta, a mérsékelt de emeltebb alkohol fogyasztás( nem napi 2-3 kettespet) nem feltétlen egyenes út a gyors elhalálozáshoz
Én nem értek annyira az építészethez mint te, ezért én óvakodom attól, hogy ilyen beruházás költségéhez hozzászoljak érdemben.
De.
Amikor azt látom napjában, hogy ma egy átlag minőségű lakóház 500+fa m2 áron épül fel, és ebben nincs benne a telek, a kerítés, a ház körüli udvar kialakítása, a ház berendezése, ezért én óvakodnék attól a te helyedben, hogy konkretizáljam a vélt túlszámlázás mértékét.
Most megnyugtattál: dagadt is vagyok. (földön fetrengős).
azért ne ad fel ilyen könnyen bagós(újával nemet intő) A túlsúly is magas kockázat vezető elhalálozási ok(pumpálós)
azt azért majd leverjük a falról(földön fetrengős)
már csak néhány nap(röhögős) Mikor írtam neki az egy hetet? 2 napja?
nekem nincsenek mert utána olvastam az adatoknak annó 🙊
Az a piszkos nagy szerencse,hogy te nem vagy suttyó. 😂
Egyébként ez a zene háza meg a hasonló faszságok amire úgy szórják a pénzt mint hülyegyerek a borsot igazából indegen forgalmi jelentőséggel is bír. Tehát nem azt állítom, hogy az egész egy zsákutca, mert nyilván van közvetett haszna is ami nagyobb mint a direkt. Ettől függetlenül 1 falat 4 fal árán húznak fel az nem biztos, hogy egészséges 🙈
Elj egeszsegesen, ne szivj bagot, ne olvass telexindexet es nyugatifenyt, napozz, fuss, biciklizz.
Jó esélyed van rá. (szomorú szmájli)
bogyó ez úgy van hogy
kb szart mindenki magyarországra vakcina ügyben eu szinten
aztán elkezdtek agyalni mit leheten tenni, szereztek kínait meg ruszkit, aztán egyes csoportok elkezdték fikázni a vakcinát és senkinek sem kellett
fikázással egyidejűleg elkezdték a fájzert isteníteni
aztán ahogy elkezdett az is csorogni befelé már a csúnya rossz kínai vakcina senkinek sem kell
amúgy ha nemlett volna kínai meg ruszki akkor most azon agonizálnál miért nincsenek oltva az emberek, miért nincs oltóanyag és hasonló faszságok
amúgy oltásra is azért nem jelentkezik a nép mert a sok idióta(többségében ellenzéki) álhírterjesztők alátettek az oltási programnak