Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te ki a fasz vagy? valamiért nem emlékszem rád de nem volt még értelmes megnyílvánulásod, mén az iksz
Használj firefoxot, annak van saját adblockere, állítsd szigorú-ra és nincs több gond 😂 😎
Erre való az ADblocker... sosem használtam eddig, de pont emiatt kezdtem el... állandóan máshová klikkeltem, mint szerettem volna...
Egyébként meg lassan eléred, hogy basznak berakni őket, hogy aztán ne verhesd itt a melled, hogy "na ugye én megmondtam". kretén
A mindenhez IS értő IT-s szakember. 😂 Vegyél egy normális pc-t vagy telefont 🐒, aztán nem lesznek ilyen szarok a "emócióid" 😂
a baszogatásom helyett inkább mellémállhatnál(karjait széttáró)
nem vagyok hejesirási kéziszótár(újával nemet mutató)
"ujjával", baz+, "ujjával"! 😫
aha szóval nektek megmaradtak ezek a régi szmájlik(gondolkodós)
Na szerintem lassan eljött az az idő(óráját nézegető), hogy saját magatok is rájöttök, hogy nem értetek hozzá(kezét széttáró) Nincs ezzel semmi baj(újával nemet mutató) én sem tudnék kifejleszteni egy bugattit de elvezetni valamilyen szinten eltudnám.(karját széttáró)
Egyezzünk meg srácok abba én elnézem nektek azt az ámokfutást amit fejlesztés címszóval műveltetek.(kezét széttáró) Ez eddig még egyetlen egy alkalommal nem jött be(kezével nemet mutató) amikor belengitek előre, hogy lesz ilyen "fejlesztés" nekem akkor már mindig gyomoridegem van,hogy mi lesz megint szarabb mint volt.(újjait a fülébe dugó) A legutóbbinál legalább megtettétek azt, hogy visszakaptuk a valóban hangulat kifejezésére alkalmas szmájlikat. (pumpálós) Most felbiggyesztettek 800 semmirevaló olyat amiből talán 2-ő használható, de nem(szemeit körbe forgató) igazából az is szar.(kezét széttáró) Szeretnélek benneteket nagyon szépen megkérni annak érdekében, hogy ne kelljen elküldeni titeket melegebb éghajlatra(újjaival nemet mutató) Adjátok vissza a régieket(imádkozós)
Nem kell mind, (újjával nemet mutató) legalább egy 10-12-őt a többi abból is csak felesleg volt(kezeit széttáró) Ha nektek megmaradtak akkor nekünk is megmaradhatnak(kezeit széttáró) Akkor azt mondom az eddigi elbaxott tevékenységetekre, hogy se rá fütty, fátylat rá felejtsük el ami történt...
Ha nem raktok idegesítő arcomba mászó reklámokat, akkor nekem mindegy.
Most hirtelen ki is kapcsoltam az adblokkert erre az oldalra 😋
Csak nehogy az legyen mint a Totalcar-on, hogy hiába kapcsolom ki, a faszbúk blokkoló miatt (miután nem vagyok rajta) továbbra sem engedi olvasni az oldalt...így hát ennyiben maradtunk. Annyira nem érdekel a TC (és a Sportmotor sem) hogy eladjam a lelkem a cukros bácsinak.
a bukócsöves 50esek egy katasztrófák voltak, valami oknál fogva az a lófasz kis cső miatt sokkal hangosabb volt a fülke
Amiből majdnem kiestem nem volt bukócsöves.
Grúzia, mi?! ☢️
azért mert 🇬🇪&🇨🇮 (grúzia&elefántcsontpart) ;)
Ez ragályos?
ehhez genetika is kell
az öreg olyan korban nőt fel ahol 6-8 gyerekből felnőt 3, ennek jótékony szelektáló hatása van legfőképp az utódokra
munkalovat még lehet szerezni, de megélni belőle már nem lehet, avas szalonnát meg nem kedvelem
Önző vagy! Neked vannak animgif szmájlijaid, nekünk viszont most sincsenek ha jól látom...
Bizony, az...
Az van! 😁
Akkor szerintem te is kövesd a példáját! Miben tudok segíteni? Avas szalonnában, vagy a lóbeszerzésben?
Lécci ne má. 😁
ezt nem tudom pontosan
de jóval 80 éves kora után is még lóval végzett földmunkákat
azt tudom hogy a végén volt csak kórházban és örökké cigarettát meg avas szalonnát kért