igazándiból csak azért tartottam meg mert ha pecázok akkor jobb fotókat csinál mint a sziamiau
meg sokszor használom a lassítást melóban
ilyen század másodperces eltérések is látszanak
sajnos az akku eléggé odavan felét se bírja 5 évesen mint amikor még új volt
múltkor bekapcsolva maradt a kamera aztán kb másfél óra után akartam megnézni mennyi az idő és már kikapcsolt
nem lehetne megoldani hogy először a reklám jelenjen meg felül aztán a többi kacat?
mert megjelennek a topikok aztán nyomna az ember az egyikre és a reklám pont akkor ugrik elő teljes valójában és máris sorokkal lejjebb kerül az amire nyomott az ember
aztán olyan helyeken találja magát ahová nem is akart menni.....
igazándiból csak azért tartottam meg mert ha pecázok akkor jobb fotókat csinál mint a sziamiau
meg sokszor használom a lassítást melóban
ilyen század másodperces eltérések is látszanak
sajnos az akku eléggé odavan felét se bírja 5 évesen mint amikor még új volt
múltkor bekapcsolva maradt a kamera aztán kb másfél óra után akartam megnézni mennyi az idő és már kikapcsolt
ájfónra meg lehet nincs is ilyen bár sosem néztem, de arra kb semmi értelmes dolog nincs
faternak váltottam ki helyben kevert patikai krémet ami 2 hete 1200 ft volt most meg 1260
pár éve még ilyen aprópénzes ára volt
mert megjelennek a topikok aztán nyomna az ember az egyikre és a reklám pont akkor ugrik elő teljes valójában és máris sorokkal lejjebb kerül az amire nyomott az ember
aztán olyan helyeken találja magát ahová nem is akart menni.....