A jó minőségű kanapéja az oka(gondolkodós) Ha lenne egy szar kanapéja amitől folyamatosan megfájdulna a háta és sírva nézne rá, hogy megint rá kell feküdni akkor 60 kilóval könnyebb is lehetne a csávó(nevetős)
köszönöm ezeket a címeket(pirulós) bár én nem tartom magamat egyiknek sem kizárólag azt írtam le amit hallottam, vagy olvastam valahol(kezeit széttáró)Minden esetre hájjal kenegetsz, hogy ezeket a címeket feltételezed rólam(röhögős)
mondjuk ott nem csak zsír nem jutott hanem semmi más sem( kezeit széttáró) Egyébként én kb. minden evő vagyok. Talán már a spenótot meg a sóskát is meg tudnám enni igaz ezt gyerek korom óta nem próbáltam(kezeit széttáró) Az biztos, hogy folyamatosan a kor előrehaladtával változik az ízlésem. Úgy mondanám inkább, hogy bővül(kezeit széttáró) Gyerek koromban az általad felsorolt főzelékekkel ki lehetett volna kergetni a világból(szemeit körbeforgató) Már ezeket szívesen fogyasztom(pumpálós) Több mint 40 évnek kellett ahhoz is eltelni, hogy a paradicsomot megegyem(kezeit széttáró) 1 dolog van ami szerintem soha nem fog menni az a tej(kezeit széttáró) minden féle formában szeretem a tejet mint tejtermék, de a sima tejtől egyszerűen hányingerem van(kezeit széttáró)
Hát miután láttuk a képet rólad ezt ha nem írod le is tudtuk, hogy már gyerekként is satnya voltál és azóta erősen romlott a helyzet(kezeit széttáró) Azért az sajnálatra méltó, hogy 30 éve piálnod sem lehet(gondolkodós) Esetleg a füvet kipróbálhatnád, már csak azért, hogy valami értelmet nyerjen az életed(röhögős)
Sokáig vasutas voltál(gondolkodós) Lehet te meg is választhatod milyen színű elé szeretnél kifeküdni, még ki is kísérnek a helyszínre(szemeit körbeforgató)
Hát ja. A koleszterint is basztatják mindig(kezeit széttáró) Van ez a vitaminos fószer most nem jut eszembe a neve(gondolkodós) Annak láttam egy jutub előadásán, hogy hiába nem viszel be a szervezetbe koleszterint, akkor az annál többet fog termelni. Ha két évig hínáron élsz akkor sem fog érdemben változni a koleszterin szinted.(kezeit széttáró)
Azért a végén felvette a napszemüveget, gondolom, hogy bent tartsa a szemét. A Mucsi azért nekem jobban, nem tudok angolul és ha tudnék is akkor sem lenne olyan ízes magyar mint a Mucsi félében. 🍐 🆖 ㊙️ 🇧🇹 🔣 .....vazz, ezek a szmájlik katasztrófa....
Én pl. nem szeretem és soha nem is szerettem igazán az édességet, alkalmakkor némi torta, de csak főzőkrémes (ha nem az akkor hárítok) és csak magas kakaó tartalmú étcsoki abból is legfeljebb 1-2 szelet és mégis cukros vagyok, mondják ugyan a szagértők, hogy a cukor a táplálkozással függ össze ami igaz is lehet, de én már inkább úgy vélem, hogy a stressz ennél többet számít na meg a családi örökség.
Ezért is írtam én is. A közeli tóhoz ha bringával kitekerek (de nem ki és körbe), akkor a kecótól erősen hajtva, nem kényelmesen annyi, hogy lángost (natúr, fokhagymával) megehetek, hogy nullás lesz a kalóriabevitelem. ha megkerülném, akkor kis jóindulattal kettő, de nem annyira kettő. Ez nekem ha megkerülöm, most 1:45 óra/perc, ha nincs ellenszél, nem találkozok senkivel.
Minden nap nincs két órám, de viszont ha nem eszem meg azt az 1500-2000 kalóriát, az pont nulla másodperc, illetve hiányozni fog a napi bevittből. Egy kiló zsír 7-8000 kalória elégetése, illetve mellőzése. tehát hogy egy kilót fogyjak zsírból, 5*2 db. lángost kell mellőznöm, illetve 5*2 órát bringáznom.
Ha szeretem a tekerést (szeretem)akkor jó, de aki fogyni akar vele, azok általában kínzásnak élik meg. És utána még éhesebbek lesznek.
Én mindig pontosan tudom mikor étkezem jól, amikor ízlik és fulladásig tömöm magam vele, na akkor jól étkeztem, az összes többi evésem igazából szart sem ér, sajnos ebből van több ezért tudom értékelni amikor igazán jól, egészségesen és tudatosan étkezem hisz általában tudom mikor eszek (by besenyő István).
Azért a drótostót iskola igencsak mulattatott, pipi kötései ezt juttatták eszembe na meg azt, hogy még véletlenül se álljak neki hanem keressek hozzáértőt 😁 : http://youtu.be/aicD3qNinAE
Én sem ettem olyan 33-35 éves koromig.
Aztán elért az, ami az európai embereknél általában előjön, a laktózlebontásom megváltozott. Elég nehezen jöttem rá, hogy miért volt úgy többször, hogy az autóban ülve hazatelefonáltam, hogy nyissák ki a kaput, amire 3 perc múlva hazaérek...
Akkor pár évig csak kevés sajtot, illetve néha a tejszínt vehettem magamhoz, amit néha a kávémba töltöttem.
De egyszer elkezdtem a natúr joghurtot és kefirt enni, és nem túl hosszú idő alatt úgy helyrerántotta a cuccost belül, hogy most szó szerint kilószámra ehetném ezeket, illetve a tej is jöhet megint 1 liter/nap mennyiségig, de ezt azért több, egymást követő napon át nem feszegetném.
Életemben nem ettem joghurtot... semmilyen flórásat 😁 bár a 90-es években, mikor bejöttek ezek az ízesítettek, kipróbáltam... na azóta se.
A hús jobb, meg a sajt, na azt eszek sokat.
"hogy ha keveset eszel fogysz, meg mozogni kell a fogyáshoz" - hát rossz hírem van, komám, ez PONT így működik 👆️ pl. Auschwitzban elég kevés kövér ember volt (éheztek és dolgoztak egész nap) Szóval a módszer ki van próbálva.
Te is biztos a kevés evéstől és a sok mozgástól vagy 140 kiló 😁
Update Norbi pontosan jól teszi, hogy a hülyéket kihasználja. A kevésbé tehetőseket nem, mert azok nem nagyon tartoznak a kuncsaftjai közé, csak azok, akik az átlagnál magasabb árkategóriájú termékeket meg tudják vásárolni.
Azt azért jó látni, hogy te nemcsak virológus vagy, hanem endokrinológus és génsebész is.
http://youtu.be/wBk0tp8aE2Q
Minden nap nincs két órám, de viszont ha nem eszem meg azt az 1500-2000 kalóriát, az pont nulla másodperc, illetve hiányozni fog a napi bevittből. Egy kiló zsír 7-8000 kalória elégetése, illetve mellőzése. tehát hogy egy kilót fogyjak zsírból, 5*2 db. lángost kell mellőznöm, illetve 5*2 órát bringáznom.
Ha szeretem a tekerést (szeretem)akkor jó, de aki fogyni akar vele, azok általában kínzásnak élik meg. És utána még éhesebbek lesznek.
Aztán elért az, ami az európai embereknél általában előjön, a laktózlebontásom megváltozott. Elég nehezen jöttem rá, hogy miért volt úgy többször, hogy az autóban ülve hazatelefonáltam, hogy nyissák ki a kaput, amire 3 perc múlva hazaérek...
Akkor pár évig csak kevés sajtot, illetve néha a tejszínt vehettem magamhoz, amit néha a kávémba töltöttem.
De egyszer elkezdtem a natúr joghurtot és kefirt enni, és nem túl hosszú idő alatt úgy helyrerántotta a cuccost belül, hogy most szó szerint kilószámra ehetném ezeket, illetve a tej is jöhet megint 1 liter/nap mennyiségig, de ezt azért több, egymást követő napon át nem feszegetném.
A hús jobb, meg a sajt, na azt eszek sokat.
De nem mindig, hanem hétközben naponta.
Te is biztos a kevés evéstől és a sok mozgástól vagy 140 kiló 😁
Azt azért jó látni, hogy te nemcsak virológus vagy, hanem endokrinológus és génsebész is.