Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem lakom anyósnál, eszem rendesen.
Az, hogy neked a bagó és az alkohol valamint a mértéktelen zabálás az életcél, azért lehet még más is másnak.
Aha, akkor a ribancok ne legyenek édesszájúak, ha rost kell nekik, ne az édesség miatt hazudják tele a környezetüket, hogy de hát én mindig csak egészségeset meg rostosat eszek, én hormonálisan vagyok egy zsírdisznó-tehén.
Ha rost kell, akkor sárgaborsó főzelék, brokkoli, finomfőzelék, babfőzelék, kelbimbó, hajdinakása, meg a tököm tudja mi.

Túl átlátszó ez az ízesített müzlivel- és a hormonális betegségre való hivatkozás. Update Norbi megmondta: Oswieczimben érdekes módon nem voltak hormonbetegek.
Én sem számolgatom, egyszer megnéztem, hogy mi-mennyi, hogy kiindulási alapom legyen.
De azt se mond, hogy neked nincs összehasonlítási alapod, hogy neked kb. mi az elég.
Sajnos én is gyerekkorban "rontottam el": kisgyerek korom óta zabálom az édességet, 16 éves korom óta cigizek és piálok. A piának kb. vége lett 28 éves koromban (hosszú kórház, a második szívizomgyulladásommal, maradó károsodással), mert a gyógyszereim miatt csak igen mérsékelten piálhatok. Mivel születésem óta, kisgyerekként is beteges voltam, igazából kb. tíz jó, egészségügyi problémáktól teljesen mentes évem volt: kb. 14-24 éves korom között (így lehettem sorkatona is). Pluszba még teljesen elkényelmesedtem, a távmunka sem ösztönöz az aktivitásra. Lehetne "kicsit" jobban csinálni, de a férfiak kapuzárási pánikjával egyidejű "életmódváltásra" soha nem volnék hajlandó. Tehát amikor valaki 50 évesen, teljesen félretéve az addigi helytelen életvitelét, hirtelen megvilágosodik és "sportember" lesz.
gyerek és fiatal korban ha nincs elbaszva a szervezet akkor utána jó eséllyel sanyargatás nélkül kivitelezhető a dolog
pl nekem olyan lemondásokkal járna ez hogy akkor inkább kifekszem a mozdony elé mintsen kínlódjak az " egészséges" életvitellel évtizedekig
Attól függ, hogy mi a célod: amíg élsz, addig kellemesen érezd magad amennyire lehet, vagy tíz évvel tovább húzd kényelmetlenségekkel, lemondással és önsanyargatással.
én ezekkel tisztában vagyok
avval is hogy 100 emberből 99 szarul eszik úgy hogy meg van győződve arról hogy ő bizony jól étkezik
és lehetetlen elmagyarázni neki hogy nagyjából mindent szarul csinál
a fejek teli vannak evvel a faszsággal hogy ha keveset eszel fogysz, meg mozogni kell a fogyáshoz
ami részben igaz de nem így működik
kb mint a motorolaj téma mindenki tud mindent aztán mégis szar az olaj .....
Szerintem nem Rolls-ot fog fényezni.... 😁
az egyszerű:
jó nagy tartály kell, olyan reduktor ami sok levegőt enged át víz és kosz nélkül
meg egy olyan pisztoly amit sosem vennél meg :)
Azt inkabb haggyuk.
Nem jo munka.
Inkabb fenyezest vegyetek.
Jövőhéten a karosszéria lakatos szakmát vesszük, ha az megfelel 😁
De nincs kifogásom az asztalos SM-OKJ képzés ellen sem, mert épp tölgyfa lépcsőket gyalulok.
Ha megtenned. 😇
Amugy csak motor nincs,mar norbi update-nel tartunk a nonstop villanyász akademia mellett.
Én rendszeresen.
Vagy bejelentsem neked minden alkalommal amikor beindítom? 😁
Motorozni fogtok? 😂
Igazából a kiegyensúlyozott táplálkozás a lényeg.
Bármiből eszel aránytalanul sokat, az egészségtelen.

Nézz meg egy klasszikus menza kaját.
Liszt, disznózsír, a drága alapanyagokból azaz a fehérje meg minimális. Egyből borul az egyensúly ha csak normál megszokott kajákat eszel.
A rántotthúsban is több a szénhidrát meg a zsír mint a fehérje, ezért egészségtelen, pedig ha ugyan azt a szelet húst simán kisütöd serpenyőben bő zsírban, akkor még Update Norbi sem kritizálhatna.

Tehát igazad van hogy nem a zsír a fő bűnös hanem az extrém sok zsír ÉS a szénhidrát.

Tessék, itt beírod mit ettél és mutatja hogy mi az összetevők aránya, és mennyi az ajánlott mennyiséghez viszonyítva.
Egy hétig vezeted, és rá fogsz jönni hogy baromi bonyolult egészséges szinten tartani a zsírt és szénhidrátot, a fehérjét meg teljesíteni nehéz. Viszont ha ez alapján kajálsz, akkor simán jól lehet lakni úgy hogy fogyni is lehet.
https://kaloriabazis.hu/fooldal
Nincs sorompó. Párszor már jeleztem, és a kapuk is automaták. De már ezt is jeleztem.
Eleg gyenge fotoshoppos munka,tudsz te jobb kepet is csinalni.
Ez csak úgy...
Főleg ha az ember nem is szereti igazán...
3 kiló rizs 10800 kalória
a vicc szar
de
3 kiló megfőzve lehet kb 7-8 kiló is ennyit nehéz lenne megenni
ez a lényeg
hiába van benne zsír, sokkal kevesebbet eszel meg belőle, lehet elsőre nem de utána igen
pl ha elmegyünk több napra pecázni 2nap után alig eszünk mert teli vagyunk a sok zsíros hússal
mindenütt más adat van, de 100 gramm marha pöcci 70-120 kcal... mennyit is kell abból megenni 10000 kcal-hoz? 🙂
Táplálkozási Szakfórum 😂 de azt legalább megtudtam, Frílac azért savanyú mindig, mert sok jughurtot eszik 😄 és az kering benne, nem a kula 😄
😂 😂 😂
ja van erről egy vicc is, amikor az olimpikonok az olimpián beszélgetnek.(gonolkodós)
az egy szál bél kínai olimpikon kérdezi a 2 méter magas kigyúrt nagy testű amerikai olimpikont.
- Té kollégá mennyi kálóriát fogyásztáni nápontá(kérdőjeles)
- hát úgy 10-12 ezret(karját széttáró)
Kínai egy kicsit gondolkodik(gondolkodós)
-20 kiló rizs?(kérdőjeles) A qrva anyád