ez nem ilyen egyszerű
pl az is odabaszott a plusz súlynak amikor kitalálták azt hogy a zsír a fő bűnös és csökkentették a zsír bevitelt
aztán nem volt zsír a kajába mit tettek? ettek sok plusz szénhidrátot mert vakamit enni kellettt
aztán jöttek a gondok mert ha sok a ch akkor sok az inzulin és sok a raktározás
persze a sok zsír tényleg nem jó de a sok szénhidráttól jobb
aki nem hiszi mérjen ki 10.000 kalória marhapörköltet és 10.000kalória mákos nudlit és tesztelje melyik fogy el előbb azonos fullos teltség érzet mellett
természetesen nem váltogatva a 2 ételt
a marhapöri kb 2x annyi ideig ki fog tartani
Szegény zotya(szomorú) orvos is megmondta(kérdőjeles) Valamit emlékül a köz javára küldhetnél amit kiakasztanánk a falra(gondolkodós) mondjuk ne fénykép legyen(újával nemet mutató)
kb. 15 éve megállapították a jólakotság érzésért(teltség) egy gén felelős. Soxor azért van az,hogy egy szál bél gyerekek nyernek meg sör virsli versenyeket vagy főtt tojás zabállósat. Ugyan is a belek és a gyomor soxorosára nyúlik, a teltség érzetet kell leküzdeni. Csak, hogy erre rájötek egy csomó üzleti iparágat törölnének vele 0-ára. Génkezeléssel leehtne befolyásolni a testsúlyt. Nem lenne túlzabálás, de akkor apdét norbi meg a rengetek egész világon erre szakosodott étrendkiegészítő gyártók mennének a levesbe pedig az minden államnak jó pénzt hoz a konyhára(kacsint)
Egy liter limonádét is?(kérdőjeles) Nem iszol, nem dohányzol, enni sem eszel, anyósodéknál lax, hobbydról nem nagyon tudni a szexuális orientációdat meg nem nagyon firtatnám mert ki tudja mik derülnének ki. Nos,hogy így habzsolod az életet akad itt nálam vékonyabb kötél ha gondolod elküldöm állítólag azzal nem olyan fájdalmas,mert nem sok értelme van létezned(röhögős)
Ez a haladás?(kérdőjeles) Ezért kár volt megmozdulniuk. A "visszafejlesztésre" szánt pénzt inkább elitták volna. Informatikusok ugyan akkor sem lennének(újával nemet mutató) az ital legalább hamarabb meglátszana rajtuk. (pumpálós) meg itt sem barmolták volna ezt szét(kezeit széttáró)
Ahogy mondod. Mindent megbocsájtanék nekik, hogyha visszatennék a szmájlikat.(pumpálós) Szerintem próbálják, csak olyan hülyék hozzá, meg úgy elbaszták, hogy nem tudják visszalapátolni már a szart a lóba. (kezét széttáró)Ha szépen megkérnek én tudok nekik küldeni egy informatikust aki érti is, hogy mit csinál(szemeit forgató) azt vissza bírja állítani az eredeti állapotot, mert ezután a tarolás után már más nem lehet a cél(kezét széttáró)
látod ismét kiderült higy hülye vagy, és nem is a káposzta miatt
a műzli fasza főleg a nőknél és leginkább az idősebbeknél
rengeteg rostot tartalmaz ami nekik hasznos mert szarul esznek és elég renyhe az anyagcsere
a cukor mértéke meg nem egységesen sok, ami finom abban általában több van
Ja, egyébként én nem számolgatom a kalóriát, csak eszem ami jólesik, nem fogom magam sanyargatni. Életvitelemből adódóan ezt el is égetem, szóval meg van az egyensúly. Nincs elhízás, 3-4 kiló szokott le-föl menni de ez a mindennapok következménye.
Müzli az cukros szarság. Én speciel gyerekkoromban nyáron a zsebpénzemen a zöldségesnél kis zacskóban savanyú káposztát vásároltam. Ilyen hülye valószínűleg én voltam az egyetlen a világon akkor.
De ha kalóriára van szükséged, nem a hús a legjobb megoldás, hanem mondjuk az olajos magvak. Tudom, hogy nehéz fizikai munkát végzőként, nem szotyolán fogsz élni, ezt csak úgy írtam.
A legtutibb módszert pár éve kitaláltam, csak nehezen kivitelezhető. A gyomrod többféle enzimet tud termelni, ami lebontja az ételt, de mindig csak egyfélét. vagyis az, hogy eszel valamilyen levest, amiben van hús és zöldség, utána közvetlenül valami húst valami körettel, rá mondjuk ecetes uborkát, aztán sütit és kávét, ez nem jó. Egyszerre egyfélét kellene enni, akkor az teljesen egészében feldolgozásra kerül. Eszel zöldséget, x idő múlva (mindig más idő alatt bontja el a szervezet) mondjuk húst de köret nélkül. Aztán x idő múlva párolt rizst.
Ez a jó, de mondom, szinte kivitelezhetetlen annak, aki dolgozik.
Ha unatkozó milliárdos lennél, aki motorral megy körbe a világban, annak ideális esélye van a jó táplálkozásra. A térdei persze tönkremennek, de az már másik topik.
Na, a fagyot pont nem szeretem, de az olcsó csokikból, nápolyiból rendszeresen fogyasztok valamennyit, minden nap. Lehetőleg lefekvés előtt, mert úgy jobban árt.... 😀
Hát nem tudom mekkora mennyiségre lenne szükség a tegnapi menüdből,amit a leginkább hiányoltam az egy jó adag sertéstarja sültkrumplival. Sehol nem láttam benne a húst.
Tőlem több fagylaltot a világon nem evett senki.
Anno.
Aztán most havi 2-3 gombóc, amit elfogyasztok, vagy annyi sem. Ebben az évben összesen talán megettem 10-15 gombócnyit. Mindent meg lehet változtatni, csak akaraterő kell hozzá.
ha egyszer tűzoltó leszek, én is többet eszek akkor.
De szerintem azokból, amire rászoktam, abból nem tudnák akkora mennyiséget megenni, hogy kijöjjön a napi kalória.
Mondjukspec ahhoz kepest keves a kaja, reggel-este szendo, ebedre egy menza menű, neha műzli szelet, semmi kulonos.
Az edesseg a gyengem, hetvegen. Ez van.
pl az is odabaszott a plusz súlynak amikor kitalálták azt hogy a zsír a fő bűnös és csökkentették a zsír bevitelt
aztán nem volt zsír a kajába mit tettek? ettek sok plusz szénhidrátot mert vakamit enni kellettt
aztán jöttek a gondok mert ha sok a ch akkor sok az inzulin és sok a raktározás
persze a sok zsír tényleg nem jó de a sok szénhidráttól jobb
aki nem hiszi mérjen ki 10.000 kalória marhapörköltet és 10.000kalória mákos nudlit és tesztelje melyik fogy el előbb azonos fullos teltség érzet mellett
természetesen nem váltogatva a 2 ételt
a marhapöri kb 2x annyi ideig ki fog tartani