Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Innen biztos nem 😂
Csak teszteltük élesben a szerkesztés funkciót.
Új üzenet szerkesztése 🤘
Tehetem…. Szabad
Egy harrison ford filmben láttam egy keresztes vitézt,ő csak vizet ivott és elég jó bőrben volt párszáz éves korára. 😂
Na, hát én ezek közül max a "leszarom" szót használtam. Esetleg még az "ostoba" szót is, de azt csak a pipire. De ezt tartom továbbra is.
Tisztelt Sportmotor!
Nem látszik a 8:55-kor írt hozzászólásod, pedig eskü, nem tiltottalak! 😁
osztálytársam nagyapja 12 éves korától cigarettázott 90+ évesen halt meg és mezítlábast szívott mindig
ennek tükrében a cigaretta hasznos és ajánlatos
vannak kivételes szervezetek amik tolerálnak szinte mindent

időseken észre lehet fenni hogy miután nem esznek rendesen látványosan romlik a szervezetük
Csinálhattál volna fotót a támogatás táblákról, de olyat, amit el is lehet olvasni... újonnan is lehet már 10 rugó alatt olyan telót kapni...
Ez egyébként egy tévhit és az ellenkezőjét nagyon nehéz elhinni, de sokan bebizonyították már.
Nekem vagy nagyon jó barátom, most 52 éves. mindig erös volt és sportos, de 50 fölött elhatározta hogy kapuzárási pánikja van és mindent belead a sportba , mindezt úgy hogy keveset szik, és azt is úgy 8 órát ehet, 16-ot meg nem...Lefogyott mint egy agár, de olyan erös, olyan kitartó, hogy az már emberefeletti és mindazt amit tud megcsinálja bármikor, akár minden nap is, vagy napi többször...szóval a túl sok zabálás a legtöbb esetben kontraproduktív, pont hogy gyengébbé tesz.
Nem használt jelzőt a megszólításhoz.
Szuperek az észrevételeid, nem vitatom.
Viszont a tegnap használt, "majom, korlátolt, ostoba, leszarom...jelzőket lehet, hogy neked is lehetne ritkában használni!
De ahogy érzed!
En három diétát is csinálok egyszerre, mert eggyel nem lakok jól.
Egy ex homeless-nek nem is köll az eletviteli tanacsa. 😛
A nőkre nem gondoltam, meg arra sem hogy egyre több a buzi
Akkor nőknek 20 férfiaknak 50
Aki nem buzi kinyomja :-)
Ez kb egy 60 kilós programozó napi étrendje, aki ha 3 decis pohárból inna 2x másnap izomláz lenne
Amit írtál az pont ahhoz elég hogy hosszú távon az izmokat kinyírd
Ja csak megszólítottad......
Nem is tettem 😂
De te sem a templomba vagy hogy istenhez fohászkodj.
Te jó Isten mi folyik itt 😂 már életviteli tanácsadók is vannak 😂 nem olvasom vissza 😂
Egy 90kilós embernek a kalória szükséglete 3000kalória,ez a szinten tartás. Szerintem ami a te mai menüd az max a fele. Azokon az étkezési tanácsadókon meg csak nevetni szoktam, azok csak magokat esznek meg aminek zöld színe van.
Ezzel tisztaban vagyok.
De tudni kell, mennyit kell enni. Tegnap reggel a radioban valami etkezessel foglalkozo ember volt, igen erdekes dolgokat meselt.
Ahogy nálunk szokás mondani, ennyi kajával a csúszdáig nem jutsz el.
60 az sok, alig maradnánk, nők pl. mondjuk 500 az egész Földön. Legyen a nőknek 10 kiló, a férfiaknak 30.
Vagy harminc fekvőtámasz.
A 80-as IQ-t viszont felvinném 90-re.
Én ma reggelire ettem egy kukorica pogácsát és egy fél kilós natúr joghurtot. Ebédre gombakrém leves és rántott sajt rizzsel, délután 20 dkg eper csak úgy magában, délután-este egy kb. 20 km bringázás után egy tányér húsleves és megint egy natúr joghurt.
Ennek elég kell lennie egy átlagnak elvárt, aktív életet élő kb. 87-90 kilós embernek.
Ettől nem lehet elhízni, nem is drága.
Ennyi erővel egy fizikai teszt és egy intelligencia teszt is kellene
Aki nem tud fekve kinyomni 60 kilót és/vagy 80alatti az IQ az már kapja is a golyót