osztálytársam nagyapja 12 éves korától cigarettázott 90+ évesen halt meg és mezítlábast szívott mindig
ennek tükrében a cigaretta hasznos és ajánlatos
vannak kivételes szervezetek amik tolerálnak szinte mindent
időseken észre lehet fenni hogy miután nem esznek rendesen látványosan romlik a szervezetük
Ez egyébként egy tévhit és az ellenkezőjét nagyon nehéz elhinni, de sokan bebizonyították már.
Nekem vagy nagyon jó barátom, most 52 éves. mindig erös volt és sportos, de 50 fölött elhatározta hogy kapuzárási pánikja van és mindent belead a sportba , mindezt úgy hogy keveset szik, és azt is úgy 8 órát ehet, 16-ot meg nem...Lefogyott mint egy agár, de olyan erös, olyan kitartó, hogy az már emberefeletti és mindazt amit tud megcsinálja bármikor, akár minden nap is, vagy napi többször...szóval a túl sok zabálás a legtöbb esetben kontraproduktív, pont hogy gyengébbé tesz.
Nem használt jelzőt a megszólításhoz.
Szuperek az észrevételeid, nem vitatom.
Viszont a tegnap használt, "majom, korlátolt, ostoba, leszarom...jelzőket lehet, hogy neked is lehetne ritkában használni!
De ahogy érzed!
Ez kb egy 60 kilós programozó napi étrendje, aki ha 3 decis pohárból inna 2x másnap izomláz lenne
Amit írtál az pont ahhoz elég hogy hosszú távon az izmokat kinyírd
Egy 90kilós embernek a kalória szükséglete 3000kalória,ez a szinten tartás. Szerintem ami a te mai menüd az max a fele. Azokon az étkezési tanácsadókon meg csak nevetni szoktam, azok csak magokat esznek meg aminek zöld színe van.
Ezzel tisztaban vagyok.
De tudni kell, mennyit kell enni. Tegnap reggel a radioban valami etkezessel foglalkozo ember volt, igen erdekes dolgokat meselt.
60 az sok, alig maradnánk, nők pl. mondjuk 500 az egész Földön. Legyen a nőknek 10 kiló, a férfiaknak 30.
Vagy harminc fekvőtámasz.
A 80-as IQ-t viszont felvinném 90-re.
Én ma reggelire ettem egy kukorica pogácsát és egy fél kilós natúr joghurtot. Ebédre gombakrém leves és rántott sajt rizzsel, délután 20 dkg eper csak úgy magában, délután-este egy kb. 20 km bringázás után egy tányér húsleves és megint egy natúr joghurt.
Ennek elég kell lennie egy átlagnak elvárt, aktív életet élő kb. 87-90 kilós embernek.
Ettől nem lehet elhízni, nem is drága.
Ennyi erővel egy fizikai teszt és egy intelligencia teszt is kellene
Aki nem tud fekve kinyomni 60 kilót és/vagy 80alatti az IQ az már kapja is a golyót
Nem látszik a 8:55-kor írt hozzászólásod, pedig eskü, nem tiltottalak! 😁
ennek tükrében a cigaretta hasznos és ajánlatos
vannak kivételes szervezetek amik tolerálnak szinte mindent
időseken észre lehet fenni hogy miután nem esznek rendesen látványosan romlik a szervezetük
Nekem vagy nagyon jó barátom, most 52 éves. mindig erös volt és sportos, de 50 fölött elhatározta hogy kapuzárási pánikja van és mindent belead a sportba , mindezt úgy hogy keveset szik, és azt is úgy 8 órát ehet, 16-ot meg nem...Lefogyott mint egy agár, de olyan erös, olyan kitartó, hogy az már emberefeletti és mindazt amit tud megcsinálja bármikor, akár minden nap is, vagy napi többször...szóval a túl sok zabálás a legtöbb esetben kontraproduktív, pont hogy gyengébbé tesz.
Szuperek az észrevételeid, nem vitatom.
Viszont a tegnap használt, "majom, korlátolt, ostoba, leszarom...jelzőket lehet, hogy neked is lehetne ritkában használni!
De ahogy érzed!
Akkor nőknek 20 férfiaknak 50
Aki nem buzi kinyomja :-)
Amit írtál az pont ahhoz elég hogy hosszú távon az izmokat kinyírd
De tudni kell, mennyit kell enni. Tegnap reggel a radioban valami etkezessel foglalkozo ember volt, igen erdekes dolgokat meselt.
Vagy harminc fekvőtámasz.
A 80-as IQ-t viszont felvinném 90-re.
Ennek elég kell lennie egy átlagnak elvárt, aktív életet élő kb. 87-90 kilós embernek.
Ettől nem lehet elhízni, nem is drága.
Aki nem tud fekve kinyomni 60 kilót és/vagy 80alatti az IQ az már kapja is a golyót