ezek nem is ritka kivételek(kezeivel nemet mutató) Pl. van az asszonynak egy barátnője, olyan 50 kg formás darab. Ilyen grillpartis összejöveteleken kapaszkodnom kell utána,hogy meg tudjam enni amit Ő, mert tudd zabálni, de hát nem látszik rajta(nevetős)
Ezek qrvára nem szélksőséges példák ezek a hétköznapi életből vett egyszerű példák. (kezeit széttáró)
ezeket számon kellene tartanom? Megnyitok egy címet a kapun oszt olvasom(kezeit széttáró) De az is lehet, hogy valamelyik ismeretterjesztő műsoron láttam a tv-ben valamikor(kezeit széttáró)
nem tudom satya(gondolkodós) Szerintem 4 bogyó nem eszik meg annyi édességet mint én(kezeit széttáró) Én minden vacsi után le tolok egy tábla csokit. De napközben is eszem jártamba keltembe(kezeit széttáró) Nem tudnék róla, hogy cukros vagyok
hát én nem tudom(gondolkodós) Van egy cimborám olyan veled idős forma lehet 68-as.(óranézős) közel 2 méter magas egy deka felesleg nincs rajta(újával nemet mutató) Pedig tud is és szokott is zabálni. Húst a hússal, zsírt a zsírral. Régebben vágtunk együtt disznót hosszú éveken keresztül. Én nekiadtam a hasaalja szalonnákat is a tokaszalonnából hagytam meg magamnak abálni valót és slussz. Neki ilyen 30 db abáltszalonna lett elkészítve minden alkalommal. Nem járt rá egy hónapig(újávval nemet mutató) Hát nem egy kalória számlálós fajta(röhögős) mozgásban szerintem annyit sem mint ini(röhögős) Baromira szerepe van itt a géneknek is én azt mondom, ha már kineveztél génsebésznek. Van egy ellenpélda is. A másik cimbi olyan jó 175 cm és veregeti a 140 kg-ot. Kb. felét bírja megenni mint én(kezeit széttáró) nagyjából a széltől is hízik na erre varjál gombot(puszit küldő)
A sok közül az egyik, hogy egyszer sem tudnak rólam olyant mesélni, hogy mit csináltam (vagy velem), amikor nem tudtam a világomat sem, nem néznek rám utálkozva, amikor reggelente a zöld szutykot köhögöm fel, nem lépnek hátrább, amikor valakihez hozzászólok.
Jákobosodom,megin parizer volt vacsorára. 😂
köszi
bár egy kicsit kevesebb jobb lenne na de az élet nem kívánságműsor
Így már minden érthető.
A szakkifejezések hiánya, mondatszerkesztés, szókincs sem feltűnő?
Ezek qrvára nem szélksőséges példák ezek a hétköznapi életből vett egyszerű példák. (kezeit széttáró)
Láttál te már gondolkodó vasutast?!
"Hülye, hülyébb, leghülyébb - rendőr, postás, vasutas"
(Mert gondolom NEM szaklapokat olvasol... ugye?)