De te suttyó vagy ehhez.
Már én is leírtam (lehet többször is), hogy a kultúra, az oktatás, az egészségügy, meg mondjuk a tömegsport fiskálisan BIZTOSAN veszteséges MINDENHOL a világon. Hogy egy planetárium lehet-e akár önfenntartó is (nem nyereséges) azt nem tudom, de kétségeim vannak.
manapság 160 mrd lenyúlása csak csokipénz(kezét széttáró) Az üzemszerű rablásban nálam okosabb emberek kiszámolták, hogy éves szinten 1500 mrd ft tűnik el a ner mély zsebében, pályázati épitkezésekben magánosításokban.
Akkor hogy van az, hogy jelenleg rohad a raktáron 3 millió adag kínai vakcina, oltásra jelentkezőt pedig már nem találni az országban? Kétharmados kormánytámogatottság mellett...
Pipikem te mar nem tudsz lejjebb lenni.
Nem csak ingatlanmogul vagy jatszoter epito is.
A girbrgurba keritessel a teszkos gumimrdencevel mar azt gondolod felkeszult arazo vagy mindenben? 😂
Már én is leírtam (lehet többször is), hogy a kultúra, az oktatás, az egészségügy, meg mondjuk a tömegsport fiskálisan BIZTOSAN veszteséges MINDENHOL a világon. Hogy egy planetárium lehet-e akár önfenntartó is (nem nyereséges) azt nem tudom, de kétségeim vannak.
Ok,komcsik akik liberalisnak hazudjak magukat. 😂
Remelem a lajharszeru viselkedeset is imitalod,ven kriptaszokeveny. 😂
Hatha ki tudnak irtani mint kartevot. 😂
Nemazert de egy joslatod es elorejelzesed sem jott be. 😂
Nem csak ingatlanmogul vagy jatszoter epito is.
A girbrgurba keritessel a teszkos gumimrdencevel mar azt gondolod felkeszult arazo vagy mindenben? 😂