Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenesetre teged tulellek az biztos.
Az emléked.
Orokke fogok elni. 😂
Hülye vagy, Zoli. És erre a kis időre már az is maradsz. (Kezeit széttáró szmájli - copyright by Pipi)
Pont azert kell a ven buzi szakallas lancdohanyod komcsikat arcal lefele eltenetni. 😂
De te suttyó vagy ehhez.
Már én is leírtam (lehet többször is), hogy a kultúra, az oktatás, az egészségügy, meg mondjuk a tömegsport fiskálisan BIZTOSAN veszteséges MINDENHOL a világon. Hogy egy planetárium lehet-e akár önfenntartó is (nem nyereséges) azt nem tudom, de kétségeim vannak.
Nem az van kiírva, hanem hogy "Fel! Támadás!" 😁
Ja,ki van irva hogy csak ven buzi komcsik,arcal lefele.
Ok,komcsik akik liberalisnak hazudjak magukat. 😂
az ilyesfajta közvélemény kutatásnál mát tényleg nincs lentebb(arcát kezével eltakaró)
Te itt?! A temetők meg üresek?!
Mondjuk pipi csak a hulyesegben hasonult zoknihazihoz,te meg kulsoleg IS.
Remelem a lajharszeru viselkedeset is imitalod,ven kriptaszokeveny. 😂
Ósenes a medence ezt sem tudod jól mint mást se
Zolika! Dögölj meg! 😍
Kettot. 😂
Arra varnak hogx mindet neked adjak be.Egyszerren.
Hatha ki tudnak irtani mint kartevot. 😂
Egy nullát lehagytál...
közel a gdp 3%-a vándorol magánzsebekbe
Az hogy mellealltal meg tuti nem jelenti azt hogy epitoioari mogul is leszel. 😂
Nemazert de egy joslatod es elorejelzesed sem jott be. 😂
manapság 160 mrd lenyúlása csak csokipénz(kezét széttáró) Az üzemszerű rablásban nálam okosabb emberek kiszámolták, hogy éves szinten 1500 mrd ft tűnik el a ner mély zsebében, pályázati épitkezésekben magánosításokban.
Akkor hogy van az, hogy jelenleg rohad a raktáron 3 millió adag kínai vakcina, oltásra jelentkezőt pedig már nem találni az országban? Kétharmados kormánytámogatottság mellett...
Pipikem te mar nem tudsz lejjebb lenni.
Nem csak ingatlanmogul vagy jatszoter epito is.
A girbrgurba keritessel a teszkos gumimrdencevel mar azt gondolod felkeszult arazo vagy mindenben? 😂