Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ehj, beteg megsavanyodott ember vagy te.....neked tényleg a kádár korszak lenne jó. Senkinek nincs semmije, de az ingyé van.
De mint Ini is írta, a támogatások miatt az építőanyagok és az építőipari munka ára a duplájára emelkedett. Tehát ha nem vagyok a támogatotti körben, vagy egyszerűen olyasmit építenék amire nincs támogatás (pl. egy rendes, fűthető tégla garázst / műhelyt), akkor az a kormány "támogatása" jóvoltából nekem az eddigi ár duplájába kerülne. Örülünk, Vincent?
Akkor csak savanyú a szőlő:)
Egyébként hülyeséget beszélsz mert nem keveset tudok aki önerőből csinálja ezeeket. Ha.meg van uniós támogatás jóhogynemmá hagyjuk a picsába.....
Csend nyugalom békesség.....
amúgy ha kihozol 3-4 gyereket állami gondozásból és nevedre veszed minden támogatás járni fog, még új házat is tudsz venni......
gyerek van de már túlkoros, plusz ev is

a támogatás az lehet jó is meg nem, pl szerintem a csok az hosszútávon erősen benne van a bukta, de ezek az 50% támogatások jók, persze felveri az árakat, de lesz sok szabad pénz a piacon és nem full kölcsön, mert a kölcsönt vissza kell fizetni ráadásul kamatokkal, így egyre kevesebb pénz lesz ahogy fizeti a nép vissza, és minél kevesebb pénz forog annál "szarabbul" élünk
De amiket látsz, azok nem a "de jól élünk"-ből épülnek, hanem az alapjaiban piactorzító támogatásokból. Akinek jut az a Fideszre fog szavazni jövőre. De nem mindenkinek jut ám - szerintem te sem nagyon tudnál olyan támogatott dolgot venni, aminek értelme is volna, pedig még gyereked is van. Vagy az önerő hibádzik, vagy nem vagy jogosult rá. Ahogy én sem.
Stand up Comedy-ben kellene indulnod....
Ezt a viccet még Hofi mondta vagy 35 évvel ezelőtt...
ezek vicceknek jók, mert van olyan helyzet amikor igaz is
de ha az usa munkásnak egy vakbélműtét kell akkor megy ám a ford a kereskedőhöz féláron
a németet meg tudjuk miért megy mercivel dolgozni, pont azért mert a magyar biciklivel, mert amit a magyar termel annak egy jelentős része a német gazdaságor erősíti
akármerre járok, mindenhol azt látom dobálják le a tetőket, újítják fel a házakat, kerülnek felfelé a napelemek
ilyen még sosem volt az elmúlt 20-30 évben
amikor építkeztem akkor volt egy kis fellendülés felénk,akkoriban elég sok ház épült, de ahogy vége lett a boros üzletnek helybenjárt mindenki
most meg egy putri kiskőrösön is lassan nem lesz hely hová építeni az új társasházakat
szerintem ez teljesen jó
az hogy nekem van 120 ezer nem tűnik soknak de ez 60 órára van, ha akarnék kereshetnék többet is csak nem bírja a szervezet, mondjuk mostanában jóval több van, faragom le a téli 0 munkaórás hónapokat, lassan egálban leszek, utána lesz egy kis plusz zseton

a peca autó meg olyan hogy ha nagyon akarnám meg tudnám venni, de olyan lomokat árulnak 1-1,5 milláért hogy akkor se venném meg ha 10x ennyi lenne a pénzem, konkrétam a 4x4 volnalon olyan durva drágulás következett be hogy épeszű ember már nem vesz ezezl párhuzamban az állapot is jelentőset esett
úgy képzeld el hogy az olvasható alvázszám már extrának számít egyes típusoknál
sógor amit vett a macska belebújik a küszöbbe akkora lyuk van rajta.....
Az amerikai munkást felébreszti a bejárónője, megeszi az elkészített két tojásos ham and eggs-ét, beül a Fordjába és elmegy kizsákmányoltatni magát.

A német munkást felébreszti a vekker, megcsinálja magának a reggelijét két tojásból és szalonnából, beül a mercijébe és elmegy kizsákmányoltatni magát.

A magyar munkást felébreszti a kakaskukorékolás, helyreigazítja a két tojását, felül a biciklijére és elmegy uralkodni.
Tehát mi jöhet Ini számára azon kívül, hogy továbbra sem lesz horgászautója?
Bazmeg ez a fagyás.......
Most van az a jobb társadalom......amit vetítesz csak rontani fog......nem kicsit......
Most van az a jobb társadalom......amit vetítesz csak rontani fog......nem kicsit......
Ellenben az olaszokhoz huss, lassítás nélkül átjutottunk. Ugyhogy annyira nem vészes a helyzet mint ahogy olvasni néhol. Vissza meg majd kiderül de ennek fényében nem gondolnám hogy bonyolitanák.
Nem, ő horgászni szeretne. De 47 évesen, egy jobb társadalomban kijárna neki egy 20 éves horgászautó, nem? 😁
Na jó de ő dolgozni se akar 😄
Miért? Ha valami szar, azt elfogadni sem szeretném, nem hogy még tapsolni is hozzá.

Ini-t sem egészen értem: ő mondja hogy mindenki milyen faszán gyarapszik, miközben havi nettó 120 ezerből kell megélnie? Ez szerinte jó?
Hat ha te vagy a tipikus peldány akkot beszartam.................a rohogestol. 😂
Forumbolsi.
Egy tuntire se mertel kimenni. 😂
de a lényeg ugyanaz
mindenki ott lop csal hazudik ahol csak tud
aki 5 forintot tud "lopni" az annyit lop aki 5 milliárdot az annyit fog
nem vagyok álszent nekem is hegyekben áll az alis cucc itthon, mert pl 50 forgókapocs olcsóbb kint mint itthon 6 db
és ha lehet zártszelvényt venni más cégre féláfával akkor úgy van vásárolva, vagy épp a gazat kaszálják le a hátsó kertben számla nélkül....

én ezért is vagyok azon a állásponton hogy ami "fent megy" az egy szükséges rossz, változtatni csak úgy lehetne ezen hogy utána minden rosszabb lenne
majd amikor én éhezek és az úri kör dőzsöl akkor azért össze fogom vérezni a szamurálykardot mielőtt éhenhalnék

de ez a veszély nem fenyeget, mindenki gyarapodik mint vagyonnnal mint testzsírral, az hogy a balaton köztulajdon vagy magántulajdon nem érdekel így is fizetni kell a strandért vagy a horgász helyért meg úgy is