ennek lesz lassan vége
nem kitiltással fogják ezt kezdeni Szépen irányítják ezt uniós támogatásból. Most kb. abban a fázisban vagyunk mint amikor a birkákat terelgetik de a hodálytól még messze vannak a kutyák is csak nagy köröket futnak körülöttük még nem kell annyira összeterelni az állományt. de amikor nyílik a hodály ajtaja
Na, ez tévedés. A fapados Clio is csak gázelvételkor tölti az akksit, mégis tökéletesen nulla a motorfék: sima gázelvételkor sokszáz métert képes gurulni, nulla benzinfogyasztással. Szóval ha lassulni akarsz, akkor vagy visszakapcsolgatsz, vagy rálépsz a fékpedálra,
szerintem belátható idő lesz az. Nem lesz itt 20-30 év
Lehet 10 év múlva az adott kormány amikor a nyilvántartásból megállapítja, hogy kb. 1/3 maradt a hagyományos autókból forgalomba azt mondja, van rá 2 évetek kaptok rá ennyi és ennyi támogatást a régi meg megy a vasba Nem elképzelhetetlen
Mondjuk spec a regenerativ toltes olyat fog ezeken hogy hulla felesleges masik fek, foleg hatul, a tarcsa inkabb szetrohadna annyira nem lenne hasznalva, siman eleg a dobfek.
rohadjá meg annyi eszem nekem is van,hogy a plombás cucchoz nem nyúlok ezek karosszékből röhögve akarták nézni, hogy visznek el bilincsbe a saját portámról
A napelemes csávónak azt kellett volna mondani hogy a szerződéssel egyidejűleg kérj.egy vezérelt mérő leszerelést mert értelmetlen lesz az éjszakai áram.....de hát aki a legolcsóbb rendőrsegédekkel dolgoztat ne várjon csodákat.....
Mit vagy beszarva? Még a huszonéves, a Föld-Hold távolságot ötször lefutott, olajzabáló, füstokádó rozsdaboglyákat sem merik itthon kitiltani, annyira félnek a népharagtól. Pedig nem alkotmányos jog a budira is autóval járni.
A második megoldás kb. megoldhatatlan, honnan szerválok én egy regisztrált szerelőt
ha legalább a napelemes csávó legalább mondta volna, hogy ilyenre készüljek akkor az óracserés csávóval megboltoltam volna, hogy kösse át Mondjuk én egyik műveletnél sem voltam itthon de az asszony is el tudta volna mondani
ja,kollégám is vett egy 0km-es lodgyt.Na mondom körbejárom kicsit.Bazki,2020-ban dobfék hátul!!!Műanyagok kopognak,az ajtó becsukáskor mint régen a wartburg, egy guriga takony az egész.És igen,a 10éves lom mellett ezek a szarok elbújhatnak.ezeknek egy előnyük van,az az hogy elmondhasd,új autód van.
én abból a 4millióból inkább vennék egy pár éves normális autót.
nem kitiltással fogják ezt kezdeni Szépen irányítják ezt uniós támogatásból. Most kb. abban a fázisban vagyunk mint amikor a birkákat terelgetik de a hodálytól még messze vannak a kutyák is csak nagy köröket futnak körülöttük még nem kell annyira összeterelni az állományt. de amikor nyílik a hodály ajtaja
Lehet 10 év múlva az adott kormány amikor a nyilvántartásból megállapítja, hogy kb. 1/3 maradt a hagyományos autókból forgalomba azt mondja, van rá 2 évetek kaptok rá ennyi és ennyi támogatást a régi meg megy a vasba Nem elképzelhetetlen
ha legalább a napelemes csávó legalább mondta volna, hogy ilyenre készüljek akkor az óracserés csávóval megboltoltam volna, hogy kösse át Mondjuk én egyik műveletnél sem voltam itthon de az asszony is el tudta volna mondani
én abból a 4millióból inkább vennék egy pár éves normális autót.
remélem még a pözsommal lehúzom az 5 évet valószínű az a gategória is veszélybe kerül(het)
Akkor az ide be nem teszi a lábát
Nincs tékozlás nincs pazarlás nincs nincs