Nálunk is le lett szedve, szóltunk, jöttek, pótolták. Sőt, szomszédnál is le volt szedve, ott ők vették észre, azt mondták ellenőrzik, ha nincs nagy eltérés a fogyasztásban x időre visszamenőleg akkor nincs semmi következmény. Nem lett.
ismerős felesége kitakarította a szekrényt mert pókhálós volt
a matrica megsérült, nem kicsit mert cafat lett
felhívták őket hogy ez történt kijöttek matricáztak vagy 2 évnyi fogyasztást átnéztek átlagoltak és ennyi
Mlas pár variációt leírt, egy része reális de mérninkéne ahhoz se műszered se tehetséged és ha olyan.hibát hoz ki akkor.ugyse tudod megjavitani. Megmondtam a helyes megoldást, órától új.kábel. Másnak is ezt javasoljuk, de ha te mimdenáron innen várod a jó és olcsó megolást amit te majd összetaknyolsz akkor arra nincs jó tanács. Bár ugylátom érkeznek az önjelöltek, de egyikse megy oda megoldani
Én 15 éve számoltam, nekem is az jött ki mint neked, sőt én számoltattam másokkal is, mindenhol ez a 20év körüli nullázás jött ki. Ma már biztos másképp van, de akkor nem volt jó buli.
nincs fi az egész családban egy sem
és még mindig élünk
mondjuk néha szikrázik a szemem amikor a fűnyírós hosszabbítót használom 4-5x már okozott meglepetést, a hülyék sosem tanulnak
én meg már nem is számolok
50 évesen a jelenlegi állapotomba nem tervezek 10 évekre előre
az őszi peca turnét is majd nyár végén pontosítjuk
nem ölök bele több ezret egy olyan projektbe amit lehet meg sem élek
Najó van több értelme is.
A főbiztosítékok mindig lomhák.
Az al biztosítók meg mindig érzékenyebbek, sebességre és áramra is jellemzően.
Jó méretezés esetén előbb mindig az albiztosítéknak kell leoldalnia, utána a nagyobbnak.
Szóval ez ilyen túlbiztosítás.
De bojlernél csak egy biztosíték és egy fi relé az előírás jelenleg.
Érdekes, hogy nekem nem jött ki soha... ennek 3 oka lehet:
- 15-20 éve számoltam kb.
- nem kalkuláltam bele villanyautót, csak háztartási fogyasztást.
- akkoriban a visszatáplálás nyűglődéses volt.
- más típusú számológépünk van.
Ja, ez 4.. mondom, a számológépben lesz a hiba
ez a dolog jó régen hivatalos
ismerősnek is van ilyen relé, ha megjön a kapcsolt áram egész ház arról megy
és az óra szekrényben van hivatalosan legalább 10 éve
Biztosíték a plombálton kívül sajnos nem biztos, amin még bakonyművek biztosítékai vannak.
Alapvetően nem bíztak a polgárban, márpedig a polgár hajlamos volt feltenni egy mágneskapcsolót az éjszakai áramra és arról használni az egész házat alacsonyabb tarifáról, így inkább hozzáférhetetlen módon vezették el a bojlerig.
Ez az elmélet ott bukott meg hogy a bojlernél mindenképpen hozzáférnek az emberek, oda is fel lehet tenni az átkapcsolót
a matrica megsérült, nem kicsit mert cafat lett
felhívták őket hogy ez történt kijöttek matricáztak vagy 2 évnyi fogyasztást átnéztek átlagoltak és ennyi
csomó vezetékkel baszakodni
http://youtu.be/iUPMyDxAvzo
és még mindig élünk
mondjuk néha szikrázik a szemem amikor a fűnyírós hosszabbítót használom 4-5x már okozott meglepetést, a hülyék sosem tanulnak
50 évesen a jelenlegi állapotomba nem tervezek 10 évekre előre
az őszi peca turnét is majd nyár végén pontosítjuk
nem ölök bele több ezret egy olyan projektbe amit lehet meg sem élek
Aki a megoldást az is.
Te a kifogást kerested, azért nem jött ki.
A főbiztosítékok mindig lomhák.
Az al biztosítók meg mindig érzékenyebbek, sebességre és áramra is jellemzően.
Jó méretezés esetén előbb mindig az albiztosítéknak kell leoldalnia, utána a nagyobbnak.
Szóval ez ilyen túlbiztosítás.
De bojlernél csak egy biztosíték és egy fi relé az előírás jelenleg.
- 15-20 éve számoltam kb.
- nem kalkuláltam bele villanyautót, csak háztartási fogyasztást.
- akkoriban a visszatáplálás nyűglődéses volt.
- más típusú számológépünk van.
Ja, ez 4.. mondom, a számológépben lesz a hiba
ismerősnek is van ilyen relé, ha megjön a kapcsolt áram egész ház arról megy
és az óra szekrényben van hivatalosan legalább 10 éve
Kész a pipi Phd-je villanyszerelésből onlány?
vagyis lenne, mert azért a bojler nem veri le napi szinten
Alapvetően nem bíztak a polgárban, márpedig a polgár hajlamos volt feltenni egy mágneskapcsolót az éjszakai áramra és arról használni az egész házat alacsonyabb tarifáról, így inkább hozzáférhetetlen módon vezették el a bojlerig.
Ez az elmélet ott bukott meg hogy a bojlernél mindenképpen hozzáférnek az emberek, oda is fel lehet tenni az átkapcsolót