Nekem tavaly a Suzukinál nem ezt mondták: autó nincs csak fél év várakozással, az ára biztosan hamarosan és durván fel fog menni. Ha nem fogadom el majd emelt áron, akkor visszafizetik a befizetett előleget. Többek között ezért sem Swiftem lett. (Igazán jó ár sem volt, a régi autót sem számolták volna be, és bizony hitványabb szerkezet, mint a mindössze 2 és fél hét alatt megszerzett Clio.) Náluk hiánygazdaság volt a - japán gyártású - Swiftből a járvány miatt, így ők diktálták a feltételeket.
öntik ezt kifelé most is csak nem győzik a gyártást románoknál fél óra alatt kelt el 4000 autó Bár ők köztudottan mindig is nagyon dácsiássak voltak
Leg jobb lenne 3d-be nyomtatni, ahogy megnéztem nincsenek rajta olyan bonyolult dolgok ami ezt akadályozhatná
ha aláírsz egy szerződést az annyi lesz 1 év múlva is. A múltkor amikor a pözsót vettem az is ugyanígy volt. fél évre ígérték legkésőbb. Mondom mi van, ha fél év alatrt megugrik az ótó ára? Azt mondja a srác semmi, előleg kifizetve autó gyártásra küldve 5 év múlva jönne meg az ára akkor is ennyi Mire nekem megjött az autó addigra bruttó 700 ezer ft-al árulták már ugyanazt én még is a szerződött árat fizettem
Annélkül nem alakultak volna ki tömött sorok, 6,9-ért azért ez nem olyan csábító 4-ért viszont vidám a dolog, ha esetleg elmegy az asszony autója 1,5 -ért akkor tényleg fillérekért lesz a dodzsem néhány év azt teljesen ingyen van Ha így tolják az olcsó villanyost, meg időközönként alátámasztják egy kis államival elég gyorsan el fog szaporodni Minden esetre a használt benzines ára erősen csökkenni fog(szerintem) Lehet jövőre bogyó lomját megveszem egy gurigáért kell belőle a motor szivattyúnak a kasztni meg jó lesz a tiszába süllőtartásnak
elméletileg igen. Mondta a faszi ma 4-re ment mítingre ezzel kapcsolatba, ha okosabb lesz majd mondja Mondtam neki, ha állami támogatást nyerek akkor érdekel egyébként nem Azt mondja úgy van ez valahogy, ha a szerződést megkötöm azzal lehet pályázni a támogatásra azt ha megnyerem akkor lehet rendelni. Tavaly állítólag 2 nap alatt elfogyott a pályázati pénz, mert úgy működött a rendszer, hogy pályáztak egy csomóan, meg is nyerték a pályázatot, aztán ezen kívül semmi kötelezettség nem volt Mikor oda került a sor, hogy akkor meg lehet kicsengetni a pénzt a verdára fele visszamondta Ezzel elvették a lehetőséget azok elől akik tényleg vásároltak volna Most elméletileg ez annyiba változott, hogy ha megvan a nyertes pályázat be kell csengetni 3 kila foglalót az autóra.
Viszont a barátaidnál biztos nem kell azt a sok adót befizetni,szóval összességébe olcsóbban kell majd tudni autót venni.Nem?Mert a mostani kormánynál ezzel voltál elfoglalva hogy egy millió adót fizettél az autód után.
szerintem összedobtak pár tíz teszt autót és szétküldik mindenfelé
aztán ha van x ezer elő szerződés akkor elkezdik igszándiból gyártani
robotokat pár nap átprogramozni szerszámok megvannak már hiszen van működőképes gép
utána már csak azon kell agyakni hogy kell fillért baszni a kocsin, mert ha 10 eurót spórolnak úgy hogy senki sem veszi észre indiántáncot jár napokig a vezérkar
olyan is, bar az elemeket hal istennek nem ok csinaljak.
Leg jobb lenne 3d-be nyomtatni, ahogy megnéztem nincsenek rajta olyan bonyolult dolgok ami ezt akadályozhatná
aztán ha van x ezer elő szerződés akkor elkezdik igszándiból gyártani
robotokat pár nap átprogramozni szerszámok megvannak már hiszen van működőképes gép
utána már csak azon kell agyakni hogy kell fillért baszni a kocsin, mert ha 10 eurót spórolnak úgy hogy senki sem veszi észre indiántáncot jár napokig a vezérkar