Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ettem meszet,csak karcolgatom.
óriási érdemes olvasni.... mint a szomszédok teleregény
ez még csak az alapfok
de kb ott járunk hogy ha kilátszik a fém akkor megbasz
Még mindig tart a Phd villanyszerelés vagy ez már a mesterképzés?
ha van akkor könnyen
mondjuk neked nem biztos
van a bojlernak saját lámpája ami világít fűtéskor . Már csak azt kell kifigyelni, hogy mikor küldik bele az áramot. Aztán lemenni és egyenként lekapcsolni. Ha van külön biztije akkor megoldható?
azt nézték higy változott-e a fogyasztás
aztán kb egy kiszállási díj árában hekyreállították nem volt büntetés
azóta nem takarít ott a néni
kell lenni vakahol egy kábelnak, vafy van rajta biztosíték vagy nem
ha nem akkor megszívtad mert nem csinálod meg
tegyél egy izzót a kapcsolt vezetékre a bojlernél és amikor világít kapcsolgasd a biztosítékokat
ha végig világítva lámpa akkor nincs biztosíték
anyáméknál van anyósnál is van haveréknál is volt, de ott ki lett kötve a vezérelt, több házban nem néztem villanyt
Nálunk az volt, hogy máshol mi van azt nem tudon.
én most nem örülnék 2 évi átlagot fizettetnének mert már nekem ingyen van
2 év múlva már átlagolhatnak azt kifizetem mind
azt az órától, hogy van vagy 20 méter odáig millió falon keresztül. A dobozokat sem tudom,hogy hol van még csak behúzó kábelem sincs Nem villanyszerelő vagyok csak olyan műkedvelő
még el sem kezdtem a vizsgát Különben is van még egy ötletem mert van még 1 doboz a mosókonyhában onnan is le fogom kötni és tájékoztatlak benneteket az eredményről( vagy megnézitek a hiradóban)
inkább csak a fejben
De hát ez vele született ez ellen nincs orvosság
nem akarnak ezek segíteni csak szórakozni
Tudod mit? Kifogásokat keresnek
Az egyik nem távgyógyász a másik nem táltos a harmadik meg azt sem tudja merre van arccal
Pedig egyszerű a probléma leírása A bojler konektorból jól működik (bármelyik konektorból) de ha abból a dobozból kötöm le az áramot amiről a jól működő konektor is működik akkor a bojler egyszerűen szakaszosan fűt ami meg nem jó
ide rakok már egy ilyet még a végén komolyan gondoljátok
Már nem azt, hgoy van wifink az tényleg van
van wifink
én is ezt számoltam de amennyit romlik a pénz lehet 5 sem kell
Ez kb olyan mint az ingyen HBO. Azt is hivatalos szerelő csinálta kis zsebpénzért
vagy úgy érted, hogy van még egy kismegszakító ahová ez az áram elmegy?
ini. Amit most képet ide feltettem az a vezérelt áram órája(éjszakai) mellette van a kismegszakítója Ez rá van szerelve ilyen gúman táblára vagy hogy mondják tehát az óra is meg a kismegszakító is. viszont ennek a rögzítése plombás csavarokkal van
Azt nem a démász csinálta, hanem a regisztrált villanyszerelő aki egy külön vállalkozó, ő meg persze hogy megcsinálja, mert van az a pénz. De ettől még nem szabályos, és nem hivatalos.
Általában a legutolsó leolvasástól szokták nézni amikor még érintetlen volt (fotóznak) a plomba. De igen, kb. ennyit tesznek, de azért szopás.
Csak a bejövőre kell rátenni még osztás előtt a többi biztosíték mellé felpattintod és kész.
Ha normálisan van elkészítve, akkor az elosztó részbe bemenő tyúkbelet kiszeded az osztás előtt, azt kötöd bele, majd új 20centis vezetékekkel tovább kötöd oda ahol eddig volt a bejövő.

Tekintve hogy azt mondod ráz a kád, még mindig ez a legolcsóbb és legkevesebb melóval járó megoldás hogy ne baszasd magad agyon.
hát nálunk a démász simán megcsinálta
Hidd el ha nincs bejelentve és jogosulatlan veszi le nem lesz egyszeeű visszatesszük történet