Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ok, de a megrendelés némi előleggel már feljogosít a támogatásra?
Szerzodes kotelez.Jogallam vagy miaszosz.
Inkabb csak bogyovaltas.
Ráadásul úgy, hogy közben lesz egy kormányváltás?
Az, de kérdés ha ilyen sokára adják át akkor is él-e még?
Az allami tamogatas csabito.
Nem csoda.
Nagyon raizgult a nép.
1 év!?
Hivj villanyszerelot
iniém ezek azok amiket még az örök életnek gyártottak. Ez majd akkor hal ki amikor azt a nem túl sok alkatrészt amiből áll, majd nem gyártják már hozzá
elméletileg április. De most nem lehet szerződést kötni mert mondja a csávó, hogy mást sem csinálnak jövő hét közepéig, csak szerződést írnak
Mondta, hogy próbáljak jövő hét vége fele rácsörögni akkor már tud biztosabbat
pont a bojlernak az ég világon semmi baja Amelyik albi nem távhős oda vettem új bojlert ezt az olasz laposat. Azt is csak azért, hogy jobb legyen a helykihasználtság
De itthon sem a bojlernak van baja. Egy hajdú az örök let meg egy nap. 10 évente ki kell cserélni a komplett belsejét kb. 6 ezer ft 4-5 évente esetleg érdemes kiganézni a vízkőtől. egy ilyen bojletr 2 generációt vígan kiszolgál
bojlerrel mi a hiba?
apáméknak az a 120 literes hajdu bojler van még mindig amit 74-ben vettek használtan
a fűtőszál volt már cserélve meg a vízkőfogó 3-4x
kawát kérdezd meg hogy mennyire dugnak seggbe ha előszeded a szekrény mögül a kapcsolt áram mért vezetékét, mert ehhez nem értek
Mennyi időt mondtak az átadásra ha megrendeled?
Fogd meg bokád és csokold meg a segged.
Ezt a saját házadban műveled vagy valamelyik albiban? Ha az utóbbiban akkor sokat ülhetsz majd érte ha meg a sajátodban akkor nem találtál volna egy bontott boylert ami jobb mint a tiéd?
inkább azt pofázd mit csináljak , ne a zotya értelmetlen szarjaival foglalkozz
Szóval nem lett külön kismegszakítója annak a rohadék vezérelt áramnak mi a teendő akkó?
na megszemléztük a dácsa springet. Abban a szerencsében is volt részünk, hogy ki is lehetett próbálni mondjuk én nem mertem vezetni, bár nem is nekem lenne
A feleségemnek viszont merte neki tetszett
Jöhetnek a kérdések
A szakértő válaszol kérésre elmondja a véleményét és első benyomását
Mondjuk azt nem volt nehéz kitalálni,hogy ez az 1 darab van az egész országban, a rendszám alapján ezt a példányt tesztelgete az összes balfax autós blogger
ez nem arra való.....
Na most értem haza a szemléről
közben megjött a vezérelt áram itthon nos rossz hír, hogy egyik kismegszakító sem kapcsolta csak ami az órája mellett van ami plomált csavaros gumman táblára van szerelve Most akkor mi van
venni kell rá csiliárdokért terhelővillát. Nem az a baj, hogy drága, hanem az,hogy nincs
Nálunk eon van, simán pótolták.Volt valami kavarás mert elötte pár hónapja volt óra csere, jó eséllyel rá se került, jöttek tettek rá.
Egy lezárt festékes doboz és oldószeres kanna és tőle 30centire csapódik a szikra. Húha, mi is az érdekesség?