Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a hungarocell is tudja
anno volt egy 12 es osb dobozom ebbe 5 centis hungarocell
ha nem sütötte a nap akkor a 4-5 napos peca túra végén is zörgött a jég a flakonba
abban voltak a fagyasztott húsok meg a fagyasztott vizek
50x50x100 volt a mérete
persze ha csak egy zsugor víz volt benne másnap estére kiolvadt
Ez nem pipi?
Hidegen tartas eleg egyenlore.
nem hinném hogy az a táska sokat enne, ezek az olcsók még hűteni se nagyon hűtenek
Franc tudja.Egyenlőre egy lidlis hűtőtáska lesz a fogyasztó.Ha elbirja.
Mondjuk van még 3 pakk ebből,egy combosabb,a többit nem a legtutibb cellákból válogattam.
Azok olyan 70-80%-osak.
ennek nem lenne szabad 4-5 ampertól elfüstölni
mondjuk az is kérdés mennyivel akarod túra során terhelni?
mert akkor érdemes a túrás terhelés fölé menni egy kicsivel tesztnek
Én nagyjából tudom.emű émász eon területen bonthatok.plombát tizenéve. Azt is látom akkor.mennyivel volt könnyeb most mennyivel körülménywsebb. Az hogy ki.mit látott hallott nem.nagyon érdekel. Az émásznál a pombaszámát jegyzik ki.mikor miért rakta fel, nem.mehet munkalap nélkül már csak ugy oda felrakni egy émászos mert arrajárt. Az eon meg tetézi azzal hogy le is kell adni a bontottat. Ha pótolni kell hiányzó plombát azonnal kérik le mikor ki bontotta le. Ha nincs nyoma akkor nem tesznek rá csak ugy egyet.
Lustaság nagy úr.
akkor elég az egy izzó is
ha a bms tuti lekapcsol akkor nem kell mérni mennyi volt van benne maradhat a mérő amperen és látod mennyit változik
4 órát bírnia kell
már ha a bms nem csak 2 amperos
Rakd már rá azt a qrva izzót, és mérd az időt, míg lemerül.
Kb 20Ah-számolt,de ez elméleti.Gyakorlatban tudni kéne mit tud.
rámérsz amikor rákötöd
4,5 kiindulási alap, mert ha nagyonon nagy az akkupakk akkor lehet többet is rákötni
Jah,és most kb 12,3v körül van full töltve.3s-es kapcsolással.
A BMS szerintem nem engedi..
55w kb 4,5 amper 12,5 volt körül
de ampert is tud mérni az a mérő
csak ne hagyd ott mert leseggeli a cellákat akár nulla voltig
Nagyon messze vagyok a villanyszereléstől,azt tudom hogy ha rosszul fogom meg megráz,ha letestelem szikrázik és olvad.

Tehát fogok egy 55w-os fénszróizzót,rákötöm,lemérem mennyi idő alatt merül le,és kapok egy watt/órát.
Ebből hogy lesz Ah,mer az akku kapacitást úgy adják meg.
Laikus vagyok na.Fizika órán aludtam.
mit nem lehetvezen érteni?

persze nem lesz pontos mert változik az amper ahogy a feszültség is de lítium akkunál ez nem lesz nagy
csak a buzik
az igazi férfi nem ilyen
egy voltmérő, egy stopper, és valami terhelés aminek tudod a fogyasztását
pl kocsi izzók párhuzamba kötve
Mindenre az ultimate megoldás a kettősszigetelés: gumikesztyűben ÉS gumicsizmában piszkálunk minden feszültség alatt lévő mazzagot.
Apropó.
Szinesítem az okj képzést gyengeárammal.
A 12v-os akkupakk tényleges kapacitás mérésére van valami nagyon egyszerű házi praktika vagy venni kell műszert rá csillió pénzért?