Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Több igénylőt elutasítottak már hiánypótlás nélkül
Ez nem a szerencsén múlott
nálam rendőrökből lett vállalkozók csinálták
szomszédnak is küldözgetik vissza hiánypótlásra, nem basznak ki velük sem aztán elküldték úgy e-papiron,hogy nem hitelesítették De türelmesek a hivatalnál
Sőt a mákos felületen van direkt hiánypótlásos űrlap is
Akkor szerencséd van
12.4 és 12.6 között van egy jól feltöltött savas akku üresjárási feszültsége. A néhány perc után simán lehet 13. De egy nap vagy egy hét után is 12.5 körül lesz az ha jó.
na az úgy lett írva, hogy jó legyen
2024 Jan 1
Amugy nem.is értem mit értetlenkedsz. Pont a szolgáltatók szoktak egyoldaluan szerződést módositani ha valami nem.jön be, neked meg marad az utolsó sor, ha nem fogadod el megszüntetik ha meg nem szólsz semmit akkor elfogadtad.
szoktam várni vele néhány percet csak utána mérek rá. 13 volt az szerintem rendbe van a 12 voltos akksinál
Nem......csak kap egy kis időt még. Assszem 2025-től lesz mindenkire érvényes.
úgy tudom akinek megvan a szerződése annak ez örök
Ez igaz.....azért csinálják néhol ács brigádok is
Azt megy a fejvakargatás ha valami bekavar
pont ez a napi qvóta múltkor kiszámoltam
Ilyen fasza bojler belsővel nem találkozok minden nap pláne az enyémmel nem az ilyet megörökítem
Volt az még kétezerben is, amikor a bontott jelzőkábeleket lopták ki a házba. Meg számozott csupa fekete vezetékek....
itt akkor is van. 85-86-os lehet a ház még nagyjából a kalákás időszakból. ez 35 éve volt és van piros vezetékem fotóztam
Elfér... kisebb helyen mint a barmolásod.
nem fér el annyi tyúkbél megy egy kis dobozban a régi kötések is szűkösen férnek
Mióta szaladt meg így a wagó ára? tavaly felébe vettem kb.
A halom MÁK-os papír van se legyen hiba, mert hibás kitöltés esetén elutasítják rögtön, nem adnak lehetőséget javítani és ugrott a támogatás…
Annyit nem csal egyik.cég sem rajta. Okoskodnak, nekem is a mostani második napelemrendszernél már azért toltak rwndesen a munkadijon hogy mondtam támogatott lesz vélhetően......meg mi.is szebben számlázunk ilyen igények esetén hogy a vevő jobban járjon de ésszerű határokon belül.
az állami támogatásosat nem csinálhatja maga csak akinek jogosultsága van rá. egy halom MÁK-os papírt meg vállalkozói szerződést ki kell tölteni,meg végszámla azt részletezni,meg nyilatkozni,meg a faszom. Egyébként ez a napelem telepítés sem egy atomfizika
Van aki tudja
A napelem uniós támogatás Arra figyelj, hogy a számla fele munkadíj legyen, mert fele-felében fizetik. Ha a munkadíj csak 200e akkor anyagra is csak 200e jár vissza, úgyhogy okosan legyen számlázva
A támogatást ne ugy számold, hogy a telepitás költségének a fele....hanem a munkadij duplája......hacsak más munkával nem számolod el együtt majd .
Akkor számold ki az enyémet a jelenlegivel Vitya támogatásával 1,5 misi. 250ezer/év az 6 év alatt megtérül+ marad 6 év garim a cuccra
Ha véletlenül megtetszene az asszonynak az a rakás fos amit holnap nézünk, azt belátható időn belül hozzá is lehetne jutni akkor az még gyorsítaná a megtérülést évi 4-5 kilóval vagy is a 3-ik év ingyen van. az ótó meg 4 év múlva van ingyen Azt még pénzért eladjuk azt veszünk rajta egy f asztrát ha meguntuk a villanyt