Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imitt amott benne hagyta a fugakeresztet De a fugával majdnem sikerült eltakarnia némelyiket
Ha 13 akkor vagy épp levetted a töltőről vagy szar amivel mérted. Mondjuk ha ezer forintos akkor azé.....
azt szoktam de azért mert látom,hogy 13 volt attól a kapacitást még nem látom. 13 voltal is lehet szar az akksi, terhelővillám meg nincs
Átbaszódtál?
Megszűnik a szaldós elszámolás.
mé?
dácsia=DÁCSA Szerintem elég presztizs márka
Rég tudjuk, hogy beteges...
Baszki nem hiszem hogy minden mozdulatodról legalább tiz képet csinálsz......ez már beteges
csak is fizetőset
a képeim tanúsága szerint ezt 2017-ben szedtem ki a kécskei nyaraló hajdújából Ketté vált a fűtőszál, de úgy nézem a hőkioldó hamarabb megadta magát az konkrétan kigyullad, úgy,hogy nem lett nagy baj Elivttem haza az egész belét szépen összebogarászták nekem a villanyosboltban minden alkatrészt(meglepően olcsó volt hozzá minden) Aztán nem bíztam a véletlenre elvittem egy villanyszerelőhöz aki összerakta nekem bekötve. Volt vagy 2000 ez a 10 perces műsor mintha a fogam húzták volna
Állítanom kéne a monitoromon.
Piros földet 40 éve nem raknak
Ott kettőt is találtam.
Elhiszem, a bal felső sarokban?
Csak csináld így akkor.

A Wagónál szerintem nem a helyigény a bajod, hanem az, hogy 130 Ft körül van egy darab ára.

:-)
Nem magamnak csináltam, akkor még hamarabb megtérülne. Mindenbe nem.fogok bele, bár biztos fel lehet hajtani kis tételben is az anyagot hozzá.
Én szoroztam-osztottam, a ledolgozott órákat meg az itthon töltött kiegészítést, futkározást, esti-hétvégi szorzókat is figyelembe véve rájöttem, hogy egy helyi szinten relatíve jó 8 órás munkával nem lehetek egálban. Persze ha irdatlan kormányközeli és lakótelep mértékű munkához lehetne jutni, akkor talán megérné, de amiket jó szívvel elvállalni tudtam, ott nem.
Van ott fugakereszt is.
Pl neked egy légkondi beszerelés nem annyi mint nekem
Nem tudom a napelem hogy lett feltéve, de ha magadnak csinálod az is olcsóbb
hát én azt állapítottam meg, hogy most a barna a fázis a kék a nulla a cirmos a föld. Variálták a színeket,mert régen a fekete volt a fázis kék maradt a nulla és piros volt a föld lakón van mm falam is ja és nincs földelés Földelés az nuku de rakok szép új földelt konektorokat csak jobban néz ki. Vannak még igazán jó kötések nem szig.szalag hanem valamiféle fekete kátrányos géz szerű anyag volt régen a szigetelés. Ezek a wagók nagyon szuper jók annyi a baj, hgoy a legtöbb helyen sima 65-ös dobozba nem sok kötés fér mert igen helyigényes a wagózás. röviden ennyire jöttem rá Így én szépen egymás mellé tettem a vezetékeket és összesodortam egy kombinált fogóval, meg le szigszalagoztam Forrasztás? de
Szebb mint a Praktiker ócska csempe szarul felrakva
Amúgy nekünk a budiban van ilyen csempe
Nem tom, nekem a sajátom 8.5 évre jött ki.....az elfogadható.