Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én már bontottam ki néhány öntvénykádat azokon volt nagy földelő vasdarab. Bár ezen sosem morfondíroztam,hogy miért egyszerűen csak tudomásul vettem mielőtt kidobtam
Jóbszakemberekre szükség van. Tisztességesejre is, és még igy is vastagon számolhatsz.
ilyet szoktam látni az obiba 1000-ért adják, csak fekete Nekem is van 2-ő 1 et már nekiadtam a gyereknek az jó régi az még 500 volt Kapacitást, hogy tudok vele mérni, jó lenne néha ha tudnám, hogy áll a elektromos csónakmotorom akksijai
Én - habár egy-egy kivétel és fogcsikorgatva - meg egyszerűen megmondom, vagy kompletta vagy keressen másikat. Embert.
De már azt sem, maradok a jelenlegi főállásomnál, az legalább nyugis.
De ahogy nézem az építőipari munkadíjakat, egyre többször megfordul a fejemben, hogy mi lenne, ha...?
Ez veszélyes, mert ha melléfogsz nyakadon marad
Akkor sem lesz örökéletű. Max négy évet nyersz.
Agyonbassza az áram a pipit és szegény asszonyának végre kitárulna a világ.Szóval inkább drukkoljunk,mentsük meg a pipi feleségét.
na én pont ezért siettem ezzel a napelemmel ezzel a szaladós elszámolással a 24 órában voltam ha sikerül összeguberálnom, hozzá minden papírt a felét még vityáék vissza is fizetik
Annyira nem gyors Zoli..... de ha mindig csak akkor.fogja.meg amikor pozitiv akkor.elfogadom
Igazából másodpercenként ötvenszer pozitív
És a presztizs? Az smafu?
ahogy olvasom még mindig nem csökkent számomra megérő mértékben
Villanyos szakközépiskolai érettségivel kezdtem
Nekem mwg van, használom is. De próbálom.kerülni amit lehet.....és én is inkább csak az első elosztóig vállalom....csak kintről befelé hasonló okokból.
Virológiából mindenképpen.
Hiába no, én pl. mert nem is tudom a mérőhelyet kialakítani, nem is vagyok regisztrált szerelő, ezért én mindig az első elosztóig vállalom.
És régi ház toldását soha, pedig éppen tegnap keresett meg egy régi kolléga, hogy az ezer éves nyaralójába akar egy villanytűzhelyet, amit nagyon-nagyon nem akarok megcsinálni, mert tudom, ha hozzányúlok a régi hálózathoz, minden a kezemben marad.
Jók ezek a kínai csajok, sunáznám az összeset.
Amúgy félelmetes ez a világ, ami a videóban van. Elképesztő és félelmetes.
Azt ne! Akkor éjjel-nappal a tokáját nézhetnénk.
És egyébként tényleg nem.......
Viszont nagyon szépen rotyog a viz tőle
nem most kezdtem
Pedig egy,webkamerát felbaszhatnál magad mellé
Nyalogassa a pipi.
A szétrohadt fűtőszál miatt nem fog agyoncsapni.
Azt nyalogatni kell, hogy csip-e