Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrét mit hova kössön tanácsot nem is szabad adni. Mert képes rá és hozzáfog.
Jelenleg max 12v ban utazom.Szo szerint,bar inkabb 12,8v igazabol.
Kb 16Ah eleg kene hogy legyen.
LiFePo.32700.
nem a fürdőbe van a bojler a mosókonyhába Akkor nyomom ki a biztit ha nekiállok bütykölni, nem szeretnék közröhely tárgya lenni amikor megdöglök
Uhhhh láttam a képet…. Nem mertem hozzászólni
Jó az néha, egy két dolgot meg tud csinálni amit amugy se csinálna meg senki.....de pipi helyébe én ezt nem.erőltetném most se
Az a fázis de már kapisgálod
Nem kell ezt évekig tanulni….. hülyeség… itt 5p alatt doktorit lehet szerezni barmiből is
Nyitott szemmel járok a világban, mindig tanulok valamit
Minden vezetek ugyanolyan csak a pozitivnak mas a fogása.
Látod? Egy esti egyetemmel felér és ingyen szerzett tudás
Vagy egy bekapcsolt fogyasztónál a feszültségesés függvényében fázisra kerül......és itt jön jól még a szar földelés is.......
Ehhez is nem is értem miért van ennyi szakma a világon csak ide kell jönni és itt mindenhez értő emberek vannak
Ismerem ezt a videót….
A vellany szerelés olyan mint a foci....mindenki ért hozzá amugyis kék a minusz piros a plusz a kitanultabbaknál.meg kék a nulla fekete a fázis és ennyi bőven elég is
Kinaban megy ez sajat kezuleg is.

http://youtu.be/leFuF-zoVzA
Hát ez van
Nehogy azt mondd, hogy nem értesz hozzá, mert úgysem hiszem el
Igen, így legfeljebb lebeg a föld, ha nincs nulla.
Nabazmeg........egy ájfont mégse rakhat össze akármelyik ferdeszemű
Alapvető tévedés….. a fő alkatrészek mind USA, viszont Kínában rakják össze, de nem a csingicsungi cégekkel… Foxconn és Pegatron beszállítókkal…. Úgyhogy ne aggódj
Amennyi kell
Jó lehet, mivel a földelés is.a nullán jön be. A földelővas hiánya még hozhat jó hurok értéket.
Egyébként pont azért nyavajog a szolgáltató (mindazontúl hogy az MSZ 447 a nyolcvanas évektől kötelez a csarlakozási ponton elhelyezett földelőhöz) mert a 300 méterenkénti oszlopföldelésük egyre ramatyabb - ami érthető egy 40-50 éves hálozat esetén, így a nullapotenciál kezd elmászni helyenként. Viszont a sok módosításoknál megköveteltakossági földelő kompenzálja ezt és mégiscsak ingyé van. Ezáltal egyrészt nő a biztonságosság másrészt az üzemi jellemzők is javulnak
Meg kókler öngyilkosjelölt.
Mennyi villany szerelő is van itt
Igen.
Kérdés, hogy ha nincs szonda, csak EPH, mert mondjuk a csatlakozókábel után a villanyoszlop úgy is földelt pont ott, akkor jó-e?