Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még arra is emlékezem, hogy ez enyémnél pont elfogyott a vezeték és ezért (lustaság) fekete MCu-val kötöttem be.
(És mert akkor még nem volt Wago, ezért forrasztottam a kötéseket.)
Ezért mondtam hogy mérni kell egy hurkot és kiderül azonnal.....
Tehát ha nem a seb, akkor valami nem okés.
nekünk valami ilyesmi van https://penta-elektrik.hu/hu/v...
nem tuti hogy 3 méter az biztos hogy magasabb volt tőlem
Én azt mondom erre is, hogy a gázturbinást esetleg talán tényleg le tudják kapcsolni, de a többit...
Az csak dícséretes, de akkor te is tudod hogy hozuád hasonlót keveset látsz.
Az meg sose jó......ahhoz hogy jó egyen az érték (hálistennek a szabvány már nevesíti is, míg régebben számottevőnek kellet lennie addig ma már tíz ohm alatti a jó) ahhoz legalább öt méterre le kell ütni és nem sziklás vagy homokos talajba.
De mint tudjuk 2 m a bevett méret a boltokban és hát mi is azt használjuk.......habár már a lusta emberekre is gondoltak, lehet kapni másfélméterest is.....
Ez nem így van. Az áramszolgáltatónak nincs árama. Ő csak kereskedik vele, illetve van áramtovábbító rendszere. Neki ebből a kettőből van pénze.
Az áram termelő vagyis az erőművek akik termelik és eladni akarnak áramot.
Ha van napelemed akkor te is ilyen termelő vagy.
Hát... mondjuk így, de ez azért túl van gondolva. Elég, ha csak be van kötve.
Aha.
Lehet kötés......de egy AVK simán megoldja ezt a probémát is vélhetően.
Van és úgy jó is lesz. De itt nyilvánvalóan nem erről van szó, amennyiben nem a seb tréfálja meg, amire ugyancsak van példa sokszor.
Nagy kár, hogy az enyém, és amiket én csináltam, egy fénykép sincs róluk.
Van amit igen, van amit nem. Ez a funkciójától függ.
Itt vannak a napi irányítási adatok.
https://www.mavir.hu/web/mavir...
Mert úgy van értelme.
A számolásba nem kötök bele, de ahány ember ezt meg tudja finanszírozni, közben persze a karbantartást is, az nem fog hiányozni a eonnak.
Ja, és ha "jó" a szonda.
Ujjnyi vastag, kötésektől és toldásoktól mentes vezetékkel, a legrövidebb úton. Hogy tényleg a nevén nevezzük.
Nevezzük nevén, ha egy kád földelőpontját bekötöd a védővezető hálózatba, ami a mérő előtti első csomóponton keresztül egy földelőszondával van galvanikus kapcsolatban?
20 éve ilyen, szerintem együtt lehet élni vele
1000kWh-t kifizetnek 8ft-os áron
1500kWh-t meg beszednek tőled 22ft-ért.
Több ok is előszokott fordulni, mindenesetre nem ártana foglalkozni vele mert az áramok nem kóborolnak csak úgy ok nélkül.
Olyat ha nem új szerelés nem tudsz mutatni.....pláne családi házban.
Ihun e..... mondom a mai napig működik
De én is csak itthon használom.meg aztán akkor mikor vettem királyság volt