Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy jól kiépített eph hálózatnál?
minden bizonnyal
egy metex nekem is volt, használtan vettem pár ezerért sulis koromban(91ben végeztem)
de nekem nem tartott sokáig, kb 10 éve kihalt
Mit? A nyereségét? Attól ne félj
Az erőszakos árbefolyásolás ott kezdődik hogy állami monopólium az áramkereskedés, és szolgáltatás.
De nem sokáig.
Kiszámoltam hogy nálam olyan 20kW napelem, meg 24kWh akkuval elvághatom a bejövő vezetéket, aztán egyszer csak úgy járnak mint a Matáv a vezetékes telefonnal hogy ingyen sem kell senkinek.
Szerintem.égyetlen családi házat nem.tudsz mutatni ahol a kád le van földelve. Max a panelekben
Nem is úgy gondoltam.
kb metrós aro szint ez a voltcraft, teljesen használható de úri körökben senki sem venné elő
én valami 5000körül vettem pár éve, kellett ac ampert mérni és a gagyi 600 forintos csak dc ampert tudott mérni
...és az össze is van kötve azzal a hálózattal, ami kádat is földeli?
Nekem egy öreg Metex M3650-esem. 1990-ben (!!!!) vettem, 7700,- forintért, Bajára mentem le érte. Akkor a havi nettó mérnöki fizum 6.900,- forint volt.
Most is hibátlan, pedig 13 évig azzal kerestem a kenyeremet, elektroműszerészként. Miután csődbe ment a cég a rendszerváltáskor, ahol addig dolgoztam tervezőként.

Kapacitásmérő, tranyó hfe-hérő, frekvenciamérő, ilyesféle - akkoriban nem semmi szerkezetnek számított. Kinyírhatatlan, mert mindenféle védelemmel van tele szerelve. Ja, és hiteles mérésekre alkalmas.
Nem is.fogsz tudni sajnos ahhozis egy többszázezres célműszer kell de van itthon, ha kell
A conrad egy elektronikai cuccokat forgalmazó német cég több évtizedes multtal. A legelső multiméterem még nyolcvanhat körül tőlük van. Mai napig működik. De ők.nem gyártanak, gyártatnak. Manapság gondolom ők.is kinai beszállitókkal dolgoztatnak.
akkor most mi ez a hurkos mérés?
mérni tudok csak nem tudom mit
Ráadásul meg már annyiba is kerül mint egy normális.....
Affrancba, pedig kene......
nekem ilyen van:https://www.conrad.hu/hu/digit...
nem mondanám hogy csúcstechnika, de azért nem a 600 forintos extools
Jaja, "kínaiből" is ami normális, az made in Taiwan.
Akkor nincs árapály bizgentyű......slussz
Mennyetek erte, majd en legyek a vezer, es szerezzek? Majd ha fagy.
Nem.mind. van gyártás a vikág több pontján is, a minden china sztereotipia.
Momdom.hogy rázhat......
Na ezt nagyon jól látod.....és igazuk.is van. Lassan megszűnik.a szaldó aztán pisloghat a sok megalomán csináljunk sok áramot és fogyasszunk.sokat mer ingyé van.....
Az legyen ingyé amit egyébként is felhaaználásra került mig nem volt napelem
Csak a rendes multimétert nem ezeröccázé' adják...
a 300+ ezres ájfón is made in china, azért gondololtam hogy kb minden elektronikai
cikk kínában készül
Nem, ha a vízhálózat össze van kötve a védőhálózattal (EPH), és Az egy földelőszondával, akkor nem.