Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a régi porszívót elfelejtettem fényképezni azt kihúztam a fürdőszlobába túl hangos volt még 2 kwh feletti
az ismét más miatt volt.....
gondolom a mágneses indukció témakörnél pont hiányoztál az uskolában
Spring low buget also kategorias gyösz,kb egyes golf kategoria.1,1 es benzines motorral,4 sebesseg,3 pedal,1 kormany ulesek,teto es ajtok,ketto,oszt annyi.
Ettol azert jobb a spring.
nehogy azt hidd Tegnap amikor próbálgattam egy konektorból a bojlert( régi obis kábeldob) Az elején tette a dolgát szépen Lementem kajálni. Mire végeztem és felmentem megnézni mi van, addigra nem volt áram a hosszabítóba szerencsére volt rajta egy hőkioldó gomb, különben elfüstölt volna a vezeték Ahogy tekertem le a dobról a 20 méter kábelt megnézni egyre melegebb volt A végén felkaptam egy kesztyüt, mert olybá tünt mintha meg is olvadt volna, nem akartam, hogy ráégjen a bőrömre
Már csak a felhasználási területük és a méretük miatt sem tudod korrektül összehasonlítani őket. Az egyik egy szép nagy utazóautó volt negyed századdal ezelőtt, a másik meg egy "hipertakarékos", nagyvárosi lótifuti. Anyataxi, boltba járós, ilyesféle. Más "extrák" és tulajdonságok kellenek a napi sokszáz (vagy egy-kétezer) km nyugis, biztonságos és kényelmes megtételéhez, mint a városi 2-5-10 km-es rohangálásokhoz, ezernyi parkolással, stb. Ez nem változott 25 év alatt sem.

Te sem érted
Te most baltát hasonlítasz a süteményeskéshez.
Te sem érted. Aproblémám azzal van hogy egy 2020as alsókategóriás autó nem üti meg a 26éves középkategriás szintet. Nem 5ről nem 10ről beszélünk, hanem negyed évszázadról.
aki afrikába járt vadászni szerinted fél egy kis lakás tűztől?
főleg hogy van 10 másik.....
A bátorságára mindenképpen.
irigyek vagytok
pipi is olyan mint én hogy genetikusan mindenhez is értünk
neki azért annyival szarabb a helyzete hogy elitta az eszét és hülye
Egyszerre 3 vasaló, hajsütővas meg hajszárító meg bojler?
Hááááát...
stihl-be kellene
az a gagyi műanyag nem bírt ki fél évet sem
Bírja, csak bekeményedik egy év alatt, de egyben marad, nem úgy mint a direkt benzinre valónak eladott gumicső az MZ-n.
Ha spórolás akkor egy konnektor valahová, 20 méteres dobos hosszabbító és egy stekklámpa.....ettől egyszerűbb és olcsóbb nincs
a poliuretán cső bírja a benzint?
zavarjon

csak már nem látok az idegtől
"zavsridjob"

Ezt fejtsd ki bővebben, légy szíves!
Az ipse összekukázott egy samu S9+-t is.

http://youtu.be/MjwtTSoIYYs
ezek a villany mesterek mindent túlbonyolítanak csak azért hogy legyen munkájuk és zavsridjob bele az aki spórolni akar
ha nem ráz és nem füstöl akkor hibátlan minden
"...messzemenő következtetéseket ebből se tudott levonni .."

Dehogynem: "Jóvanazúgy!"
a kenyér pirítóval szokott fotózni
Az melyiken még kamera se volt?
Szerintem 3210-es.