Spring low buget also kategorias gyösz,kb egyes golf kategoria.1,1 es benzines motorral,4 sebesseg,3 pedal,1 kormany ulesek,teto es ajtok,ketto,oszt annyi.
Ettol azert jobb a spring.
nehogy azt hidd Tegnap amikor próbálgattam egy konektorból a bojlert( régi obis kábeldob) Az elején tette a dolgát szépen Lementem kajálni. Mire végeztem és felmentem megnézni mi van, addigra nem volt áram a hosszabítóba szerencsére volt rajta egy hőkioldó gomb, különben elfüstölt volna a vezeték Ahogy tekertem le a dobról a 20 méter kábelt megnézni egyre melegebb volt A végén felkaptam egy kesztyüt, mert olybá tünt mintha meg is olvadt volna, nem akartam, hogy ráégjen a bőrömre
Már csak a felhasználási területük és a méretük miatt sem tudod korrektül összehasonlítani őket. Az egyik egy szép nagy utazóautó volt negyed századdal ezelőtt, a másik meg egy "hipertakarékos", nagyvárosi lótifuti. Anyataxi, boltba járós, ilyesféle. Más "extrák" és tulajdonságok kellenek a napi sokszáz (vagy egy-kétezer) km nyugis, biztonságos és kényelmes megtételéhez, mint a városi 2-5-10 km-es rohangálásokhoz, ezernyi parkolással, stb. Ez nem változott 25 év alatt sem.
Te sem érted. Aproblémám azzal van hogy egy 2020as alsókategóriás autó nem üti meg a 26éves középkategriás szintet. Nem 5ről nem 10ről beszélünk, hanem negyed évszázadról.
ezek a villany mesterek mindent túlbonyolítanak csak azért hogy legyen munkájuk és zavsridjob bele az aki spórolni akar
ha nem ráz és nem füstöl akkor hibátlan minden
gondolom a mágneses indukció témakörnél pont hiányoztál az uskolában
Ettol azert jobb a spring.
Te sem érted
főleg hogy van 10 másik.....
pipi is olyan mint én hogy genetikusan mindenhez is értünk
neki azért annyival szarabb a helyzete hogy elitta az eszét és hülye
Hááááát...
az a gagyi műanyag nem bírt ki fél évet sem
csak már nem látok az idegtől
Ezt fejtsd ki bővebben, légy szíves!
http://youtu.be/MjwtTSoIYYs