Kemény a víz, ez kellemetlen, de ez van. Amúgy minél forróbb, annál jobban kiválik. Nekem átfolyós gáz van, de mindig kiengedem a rendszerből a meleget és úgy zárom el. Nem is igazán van vele baj.
Ezen nem lepődök meg annyira.
Az kurva élet, hogy pont a bojlert szakemberrel csináltatnám meg.
Pont az én gyerekem óvodai nevelője azért ment el a munkahelyéről akkor, meg a menyét és a fiát agyonkúrta a bojler, az amúgy szerencsétlen Down-kóros kislánynak meg a nagymamája lett gyámja, vagy nevelője vagy hogy mondják.
Ilyenek után melyik faszcibáló buzi politikus mondja, hogy én környezetszennyező módon élek?
Majd amikor a kurva anyjának a lélegeztetőgépéhez áramot termelő generátort kapcsolja le előbb, akkor mondja nekem, hogy nagy a biológiai lábnyomom.
Van benne hőkioldó, de az nem szokott visszakapcsolni ha egyszer leold, és azt is csak 90fok felett teszi.
A termosztát meg akárhogy kötöd nem tud kapcsolgatni csak úgy magától.
Csak egy ötlet, de ha nagyon vízköves, akkor a fűtőszál egyből felmelegíti a termosztát érszékelőjét, és lekapcsol, addig amíg vissza nem hűl.
Én is így sejtem nem nagyon lehetett itt mit félrekötni mi az anyjáért kapcsolgat ez folyton?
ugyan oda kötöttem vissza ahol a régi volt. A csokiba ment a fázis meg a nulla, a vázra meg a test
Nincs ebbe valami hőkioldó relé? Az a bumszli mi ott az 1-es képen nem valami ilyesmi?
ez úgy van hogy beállítod 50 fokra akkor felfűt 55 fokra és kikapcsol
majd ha lehűlt a víz 45 fokra bekapcsol
az értékek biztos másak de az elv ez
lehet valamit félre kötöttél azokkal a csodálatos szerszámokkal
Folyamatosan kéne míg el nem éri a beállítottat. Valami okos smart boyler? Mert akkor lehet, hogy erőlködik az átállásra a folyamatos feszre vagy a fene tudja.
az a 60-as doboz Festő és kőmérges ilyen slendriánul dolgozik mindig, ahol luk vagy rés van már vakolja is és nem számít,hogy kell e még
nekem a ház belülről ilyen vakolattal van berakva örök élet meg egy nap vagy kettő
(Én így értelmezem.)
Az kurva élet, hogy pont a bojlert szakemberrel csináltatnám meg.
Pont az én gyerekem óvodai nevelője azért ment el a munkahelyéről akkor, meg a menyét és a fiát agyonkúrta a bojler, az amúgy szerencsétlen Down-kóros kislánynak meg a nagymamája lett gyámja, vagy nevelője vagy hogy mondják.
Majd amikor a kurva anyjának a lélegeztetőgépéhez áramot termelő generátort kapcsolja le előbb, akkor mondja nekem, hogy nagy a biológiai lábnyomom.
van ám tuning!
Elég félelmetes, ráadásul nappali árammal fűtöd a bojlert?
A termosztát meg akárhogy kötöd nem tud kapcsolgatni csak úgy magától.
Csak egy ötlet, de ha nagyon vízköves, akkor a fűtőszál egyből felmelegíti a termosztát érszékelőjét, és lekapcsol, addig amíg vissza nem hűl.
ugyan oda kötöttem vissza ahol a régi volt. A csokiba ment a fázis meg a nulla, a vázra meg a test
Nincs ebbe valami hőkioldó relé? Az a bumszli mi ott az 1-es képen nem valami ilyesmi?
majd ha lehűlt a víz 45 fokra bekapcsol
az értékek biztos másak de az elv ez
lehet valamit félre kötöttél azokkal a csodálatos szerszámokkal
nekem a ház belülről ilyen vakolattal van berakva örök élet meg egy nap vagy kettő