Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Faszák a fejlesztések!
Igy van. Geciség, de ez van. Magukkal csesznek ki, de ha ez kell, akkor ezt csináljuk.
Kérdezz, felelek szekció is megújult. https://www.sportmotor.hu/kerdes Folyt. köv.
Akkor marad a sűrű takarítás.
Neked ennyi jött le az egészből?
A termeltet CSAK a nappaliból vonják le, a vezéreltből nem?
(Én így értelmezem.)
én itt ezt nem tudom megcsinálni
nekem nem down kóros a gyerek engem végül is agyonbaszkhat
Kemény a víz, ez kellemetlen, de ez van. Amúgy minél forróbb, annál jobban kiválik. Nekem átfolyós gáz van, de mindig kiengedem a rendszerből a meleget és úgy zárom el. Nem is igazán van vele baj.
most ez valahogy úgy van, hogy a napelem az csak nappali áram ezért kell átkötni,mert ha éjszakairól megy fizetem a bojlert külön
Ezen nem lepődök meg annyira.
Az kurva élet, hogy pont a bojlert szakemberrel csináltatnám meg.

Pont az én gyerekem óvodai nevelője azért ment el a munkahelyéről akkor, meg a menyét és a fiát agyonkúrta a bojler, az amúgy szerencsétlen Down-kóros kislánynak meg a nagymamája lett gyámja, vagy nevelője vagy hogy mondják.
Azt nemrég takarítottam nincs 3,5 éve Akkor sem volt gáz a fűtőszálak tiszták voltak
Hát... de elszámoláskor a nappalit és a vezéreltet akkor is külön számolják, nem?
most kötöttem át de valami nem smakkol teljes
Ilyenek után melyik faszcibáló buzi politikus mondja, hogy én környezetszennyező módon élek?
Majd amikor a kurva anyjának a lélegeztetőgépéhez áramot termelő generátort kapcsolja le előbb, akkor mondja nekem, hogy nagy a biológiai lábnyomom.
Szó szerint: napelemről.
Uh, gecó,

van ám tuning!
Elég félelmetes, ráadásul nappali árammal fűtöd a bojlert?
Van benne hőkioldó, de az nem szokott visszakapcsolni ha egyszer leold, és azt is csak 90fok felett teszi.
A termosztát meg akárhogy kötöd nem tud kapcsolgatni csak úgy magától.
Csak egy ötlet, de ha nagyon vízköves, akkor a fűtőszál egyből felmelegíti a termosztát érszékelőjét, és lekapcsol, addig amíg vissza nem hűl.
Nem gáz, nitrometán
Én is így sejtem nem nagyon lehetett itt mit félrekötni mi az anyjáért kapcsolgat ez folyton?
ugyan oda kötöttem vissza ahol a régi volt. A csokiba ment a fázis meg a nulla, a vázra meg a test
Nincs ebbe valami hőkioldó relé? Az a bumszli mi ott az 1-es képen nem valami ilyesmi?
nem ez ezer éves bojler hajdú bojler kapcsolgat le-fel. Nem rémlik, hogy az éjszakaival ezt csinálta volna ilyen gyakran
ez úgy van hogy beállítod 50 fokra akkor felfűt 55 fokra és kikapcsol
majd ha lehűlt a víz 45 fokra bekapcsol
az értékek biztos másak de az elv ez
lehet valamit félre kötöttél azokkal a csodálatos szerszámokkal
Folyamatosan kéne míg el nem éri a beállítottat. Valami okos smart boyler? Mert akkor lehet, hogy erőlködik az átállásra a folyamatos feszre vagy a fene tudja.
mert akkor mi van feltekerem de ez most kattog le-fel kapcsolgat ez normális? Szakaszosan fűt gyárilag vagy van valami gebasz?
az a 60-as doboz Festő és kőmérges ilyen slendriánul dolgozik mindig, ahol luk vagy rés van már vakolja is és nem számít,hogy kell e még
nekem a ház belülről ilyen vakolattal van berakva örök élet meg egy nap vagy kettő