Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

9,20-ért Paksról igen, de nem 35-ért Pipitől, pláne amikor nincs is rá szüksége (nincs kinek tovább passzolnia).
Ha hozol egy elfogadható tengert hozzá akkor nekifogunk
Pedig vesz........mert hogy előállitani nem tud......ezért is hálózatiengedélyes a becsületes nevük.....
Mondjuk mutatok.párat ha erre jársz.....van.olyan is.ami majd több mint háromszázezer volt pedig azt mondhatnád hozol.mingyá egy hasonlót a boltból....
Az áramszolgáltató nem venni akar villanyt, hanem eladni.
Sose.....
ezt a hurok izét nem vágom, a multiméter meg melyik nem kínai?
Nem is kell vizben.lenni....de a potenciálrögzítő földelést ne keverjük.már bele......
Elvileg visszautalják?
Pipi! Ne légy fillérbaszó, lepd meg a zasszonyodat egy Teslával. Most vitték le az árát, így már belefér a támogatásba is. Mégsem olyan ciki, mint egy dácsia....

https://totalcar.hu/magazin/hi...
Ráadásula házban a föld nem a földből jön alalpesetben.....ha már onnan akkor gáz van.
Asszem nagyon belemerultunk,akkor ha lehet tercezzetek nar le egy árapály erőművet.
valami vasrúd le van verve jó mélyre, de szerintem nyáron nincs a vízben
ilyen gyári vasrúd, meg egy vékonyabb köracél volt ráhegesztve
Attól még rázhat.....
Mivel? A hurok tuti, a kinai multiméter nem....
Ha tudom előre, hogy hogyan fog alakulni az éves fogyasztásom.
Inkább egy festőtől?

:-)
Azt is leirtam. A külőnböző tarifálás értelmét veszti ha napelemet rakatsz fel. Legalábbis ha elegendőt.....
a fürdőkád és a vízcsap között lehet feszültséget mérni
Van föld, de van szonda is?
Az se hasznos dolog....
Előbb írtam a példát egy tetszőleges fogyasztásra, akkor mi van.
Csak ha negatívba kerülsz, pontosabban többet termelsz mint amit használsz.
A seb be tud csapni.....ki kell mérni. A hurokellenállás például tutira megmutatja mi.a bibi.
Hát én is tudnék mesélni.
Kezdik, hogy a bogár- és nyűzabálás jó a bolygónak, de közben meg Kínából hozatják a zoknit, autóversenyt rendeznek, meg a többi.