Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon összetört a motor?
Az Budapest, Én Kaposvár.
Peciális téma.
Ezé nincs pénzed
Inkább :-)
Pina-pia-pöri!
pálinka-pörkölt-pihenés?
szopasd meg csináld meg magad
épp most hivott ismerős hogy a renault kangóba mondtak neki 15 ezret egy olajgomba cserére
mondtan neki a bárdiba megveszed meg mellé a teszkóban egy csokis kekszet és ennyibe fog kerülni
Így van !
Nagyon jó!
Tudod a három P-s mondás.
A senkik valakiknek akarnak látszani, a valakik meg vagy annak amik, vagy mindegy nekik...Rengeteg nagyon gazdag embernek nem fontos az autó. van valamije, aztán ennyi..
A nap jó híre, hogy ismét fizetős a parkolás, van a belvárosban parkolóhely
A kokain nagyon drága :-)
Nálunk most készül vadpörkölt :-)
ahhoz meg semmi köze annak, hogy más mennyit keres....
de az igen hogy én majd éhen halok
nem jut pénz a norbi kajára így az egészségtelen disznóhússal kell éheznem

gonosz ez a világ
Vegyen motort !
De..itt igen..
Ebben igazad van, bár nem kimondottan a műveltséggel fügh össze.
azt mondtad a múltkor, hogy ami nem a tied, azzal nem foglalkozol... .így irigykedned sem kell, a milliós akasztás sem a tied....
Kéne kis segítség.
Egy fővárosi robogószerelő ajánlást kérnék. A lányom barátjának a 50-es Typhoon-ját kicsit drágán csinálná a találomra kiválasztott szerelő, ezért szeretnék nekik segíteni egy megbízható szerelővel.
Köszi.
vagy mégsem spúr minden hétvégém más más ribi seggéről szívja fel a kólát
amúgy egy egész napos családi kuliruccanás minimál költéssel is 50 ezer ez már 5 milla ha minden hétvégén mennek
Én szeretem az új és modern dolgokat !
De pl édesapám egy okostelefont be sem tudna kapcsolni ,pedig anyagilag soha nem volt problémája .
Egyszerűen a műszaki dolgok soha nem érdekelték !
Viszont pl kertészkedésben és éremgyűjtésben elismert szaktekintély ....
Illetve azt vettem észre ,hogy az hogy kinek milyen a kocsija és a telefonja (külsőségek) ,inkább az egyszerű és szegény réteget érdekli.
Ők a műveltségükből kifolyólag ebben látják a jómódot ,mert ez látható...észrevehető...mutatható !
Pedig nem ez számít “felsőbb” körökben !
De ezt itt hiába írom....ezt itt nem is értik...el sem várom
Lehet félreértettem, de úgy gondolom a családi kiadásokba keveredtek bele. De amugy mindegy, csak.mindig az olcsó dolgokat favorizálja igy ő meg a másik véglet
A bérleti díjak és a bérköltség....mi többet költünk a párommal ,pedig csak 3 alkalmazott van minimálba !