Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A panírozás a titka az egésznek.
hát fogynak itt már az őzek lehet tényleg átállok kutyára. Ha jó fűszeresen elkészítem úgy sem mondják itthon meg mi az
Úgy az igazi :-)
Nem tudom milyen lehet egy véres Steak, leturmixolva :-)
találtam egy dobozt felül onnan jó lehet?
Olyanom volt gyerekkoromban, olyan vampíros.
Bojlernak.huzz le egy másik kábelt. Aztán jó lesz. De ne egy másik konnektorból ami agyon van terhelve
Simán lebassza...nem fogja birni. Nem napelem függvénye
Mer kinek.kéne?
más: napelem szakértők és a többiek éjszakai áramról megy most még a bojler Át kell dugozzam. A mosókonyhában viszont csak egy konektor van. bírja e majd a mosógép szárítógép és a nagy hajdú(150) egyszerre történő működését vagy ez minek a függvénye? Vagy csak simán lebaxa az automatát?
Ha szereted a kínai kaját, akkor ugyanez működik kutyával is.
nem tudom mit balkfaxkodtok, ha én vad húst akarok enni akkor így nyomom
Ennek kurvara orulok,fel eve nem rohasztottak ennyien egesznap a kocsijukat itt.
turmixgép.....
turkix 35 ezer aztán 2-3 évig nincs gond a fogra
700ft a keksz kb 6 perc alatt végettem vele
de legyen 20 perc mert addig dumáltunk
akkor is 2100 ft órabér, hova kell ettől több
A műanyag műfogsor olcsóbb. Nem kicsit!
Ugyan ilyen ha megöregszünk. Fogbeültetés 300.000 / darab, masszázs, szemüveg, gyógyszerek...
többek között ezért is kell a villany
ez a világ vége ini
azért ezeket az egy napos kiruccanásokat meg szoktam úszni ettől olcsóbban, de 25-30 az asszony autójának tankolásával együtt simán megvan. ha majd ingyen visz a villany olcsóbb lesz ez is
az üzleti dolgokat nem kevertem ide kizárólag a saját kuplerájom fenntartása bérleti díj, bérköltség járulék meg a fene ilyenek nincsenek benne, azt nem bánnám, ha kijönne ennyiből
a kiskorú gyerekre elég sokat kell költeni hol egy gyógy cipő 20 ezerért, hol egy szemüveg 50 ezerért azt ilyenből havi szinten mindig van valami hasonló a mindennapi kezelések, tornák, foglalkozásokon felül ami szintén nem fillér
nem véletlenül mondták anno egy gyerek a legdrágább hobby
Remélem nem.
ugy, hogy mindent én fizetek sajnos ennyi a matek és nem azért mert nem szeretnék havi 150 ezerből kijönni