Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd nézz körül a Ferihegy melletti putriban....ott lakik kéri a havi 1 millás fizetésével !
Mondjuk azt nem értem, hogy,a te igénytelen spúr léteddel egy kiskorú gyerekkel meg egy asszonnyal hogy,tudsz elkölteni évi 8 milliót megélhetésre ráadásul szűkösn azt is.
Ezzel csak egy kis icike-picike gond van Lacikám !
Ha te tényleg ennyit keresnél ,nem az ORSZÁG legrosszabb helyén laknál a FŐORVOS feleségeddel !
Ott ahol az ingatlanok eladhatatlanok és minden második ember rákos a szennyezettségtől !
Erről van egy film is a Youtubon ,ahol az ott lakók nyilatkoznak....lehet látni rajtuk hogy nem az “elithez” tartoznak szegények......úgy ahogy TE SE !
Ne hazudozz !
a szarvas az jobb, azon nincs sok zsír
egy sáskával nem nagyon kellene dugni
este 3 sáska kell
Van az a kifejezés hogy túl sok információ,na pont ide illik.
Nem , most az Ini fosásaival bíbelődünk:
- fosik a tegnapi csülöktől
- fosik a meggyszedő létrától.
No,meg mindig turkaltok?
Nekem szarvaspöri volt vacsira ízlett na.
Pedig egy szép nagy sáska reggelire, kettő ebédre (hogy legyen energia), de vacsorára megint csak egyet - degeszre zabálva nem egészséges lefeküdni aludni.
antennára nem mennék fel 2 milláért se
én már a hokedlim szédülök, a megfyszedő létrán már a rosszullét kerülget
ahhoz túl fehér a bőröm
940 ért annyira nem csábító
esetleg ha be sem kell menni csak átutalják a pénzt érdekelhet
Csülköt zabálsz és panaszkodsz
nem engem érdekelt te állítottad
Nekem ez akkor sem jön ki kb. azt mondod, hogy 2 millábl megvagy 1 évben nekem ez csak 3 hónap és szűken
Próbálkozz etióp diétával: attól karcsú leszel és fitt.
ez a baj a világgal van aki milliókat akaszt én meg éhezek
tudjék jobban is irigykedni de egész reggel fosok és görcseim vannak mert túl zsíros volt az esti sült csülök
Az antenna mosás is jól fizet
(nincs felvétel)
Matek még mindig nem megy.
Azt nem mondtam mennyi egy havi kiadásom A 250-et Ini mondta, én ezt értam hogy ebből nehéz takarékoskodni, és az én havi 1 millámból meg könnyű. (és itt már el is árultam mennyi a jövedelmem, de nem figyelsz)

De ha ennyire bele vagy buzulva abba, hogy mennyit keresek.
871433forint volt a legutóbbi fizum, amit átutaltak. Ezt 13-al szorozd be évente, mert a jutalmak, bónuszok kitesznek egy havi fizut.
Én olyan 150ezret költök havonta. 300-at szoktam a számlán hagyni az esetleges extra kiadások miatt, de soha nem költöm el, számlát visszanéztem a kiadásokról, és úgy jött ki ez a 150ezer, és ebben a nyaralást és a nagy kiadásokat leszámítva minden benne van. A többi megy a megtakarításokhoz.
Mellékeljem a bankszámla kivonatom a költésekről? Vagy amikor azt mondom hogy szarcsimbókos a seggem, elhiszed végre, vagy behajoljak hogy ki tudd nyalni?
így csinálom én is
megkapom a pénzem megy félre a csekkekre meg ami minden hónapban fix
utána a maradékból gyors meg kell venni ami elkerülhetetlen:üzemanyag, mosópor stb vackokat
aztán ami marad 2 részre van osztva és ezt tapsoljuk el 2 hét alatt
gyűjteni nem kell semmire sem így mehet minden hónapba a nulláig a kassza
amikor van több bevétel dugdosok el pár papírpénzt peca cuccokra-túrákra de igazándiból ez nem egy olyan összeg ami amúgy is rést ütne a költségvetésen
a hajdani motoros túrák sokkal többe voltak mint a peca túrák
Ezt sem értem mit szenvedtek ezen.
Én amikor nem értettem hova megy el a pénz, elkezdtem vezetni minden egyes kiadásomat fizetéstől fizetésig. Kártyás fizetésnél ez már lényegesen egyszerűbb mert csak a banktól le kell tölteni excelben a listát, majd bejelöltem azt ami elkerülhetetlen, és minden hónapban ki kell fizetni. Kaja, rezsiszámlák ilyesmi.
Meghatároztam hosszútávú kiadásaimat, hogy mennyi idő alatt mennyi pénzt akarok összespórolni, és ehhez menyit kell félre tenni havonta, minden témának külön kerettel (autóvásárlás, karbantartási költségek, mosógép, stb)
Hó elején ezeket a pénzeket elkülönítettem, maradékból meg fizettem a nem létszükségletű kiadásaimat, mint a mozit, fagyit, motorversenyzést, kirándulásokat.

Na most ha te nem tudod hova megy el a pénzed, akkor neked is javallott a négyzetrácsos füzet használata.
De az hogy itt a fórumon okoskodnak hogy 80ezerből ki tud jönni egy négy tagú család, családi házban, abból nehogy már lelki problémát csinálj.
Szerintem ha kurvára meghúzzák a derékszíjat akkor ki lehet jönni, de én amikor 120ezret kerestem 1 szoba konyhával akkor jöttünk ki kb. ennyiből havonta fillérkefélő módon, olcsó parizerrel, és bringával, vagy 125-ös kis fogyasztású MZ-vel közlekedve. (ezzel baromi sokat megtakarítottam az autóhoz képest)
Hagyd már szerencsétlent, engem sem izgat túlzottan a téma, csak a beszólás miatt játszottam. Pipi szórakoztató, nem lehet rá haragudni.
Te is kurva akarsz lenni?
tanyán pl. az fűti a pecót lehet vele fűteni is.
sparhelt baszki. Tudom,hogy te nem ismerted már