nekem azt mondta a csávó fütyűl meg sípol az autó amikor vinnem kell
Azt mondja mindegy akm-er is mert valami figyeli a használat módját is és az alapján számol
Mondjuk ez jobb mint amikor telefonon basztatnak,hogy mikor vigyem a lomot.
Tuti a csónakba fetrengtem részegen amikor hivogattak
Utoljára csak neked: (pedig már be is másoltam az előbb) Leírta, hogy Ő bérből és fizetésből 1 hónap alatt megkeres 6 havi kiadását, azaz 2 hónap alatt 1 éves kiadását.
Ő írta nem én Én csak megkérdeztem, hogy havonta keresel 5 millát? erre te kezdtél el basztatni,hogy én mit turkálok mások zsebében de hát nem turkáltam leírta megkérdeztem basztattok Ha én 2 hónap alatt szeretném megkeresni az egész éves kiadásomat a háztartásomba bizony 4-5 miskát kellene hozzá havonta megkeresni. Bár lehet,hogy megkeresem, csak még nem találtam meg
Amit kéri állít ez a te esetedben azt jelentené, hogy február 28-án kivehetnéd az éves 10 havi szabadságodat. Vagy ha sztahanovistaként végigdolgoznád az évet ez azt jelentené, hogy bérből és fizetésből 5-ször annyit keresnél meg 1 év alatt mint amit elköltesz. Van ilyen munkahely Állami stratégiai vállalat vezetői beosztása mind ilyen kifizető hely. Mást nem nagyon tudok elképzelni alkalmazotti szférában
ja ez egy 2007-es cikk ilyenbe még nem ültem Az asszony autója 2013-as ilyen hosszú fikázást nem olvasok végig felesleges de winkler az utódját sem kímélte
Belekötött abba, hogy van rajta egy külön álló digitális óra, meg a kormány bőr összevarrásnál nem volt egyenes a varrat
Erre,most mit mondjak A törökök sem hibátlanok ugyan is ez ott készült
van néhány román ügyfél meg vannak elégedve a saját szarjukkal A dusternél van valami típus hiba, hogy az az idióta hátsó kiálló sárvédőívnél rohad elég jó. Motorjára nem hallottam panaszt. De engem már nem is érdekelnek a belsőégésű motorok Fúrógépmotorra hajtok
Csak a pénzembe kerülnének minden haszon nélkül
Viheted őket
Azt mondja mindegy akm-er is mert valami figyeli a használat módját is és az alapján számol
Mondjuk ez jobb mint amikor telefonon basztatnak,hogy mikor vigyem a lomot.
Tuti a csónakba fetrengtem részegen amikor hivogattak
Ez hullámokban tör rád mint a nőkre a klimax
Ő írta nem én Én csak megkérdeztem, hogy havonta keresel 5 millát? erre te kezdtél el basztatni,hogy én mit turkálok mások zsebében de hát nem turkáltam leírta megkérdeztem basztattok Ha én 2 hónap alatt szeretném megkeresni az egész éves kiadásomat a háztartásomba bizony 4-5 miskát kellene hozzá havonta megkeresni. Bár lehet,hogy megkeresem, csak még nem találtam meg
Amit kéri állít ez a te esetedben azt jelentené, hogy február 28-án kivehetnéd az éves 10 havi szabadságodat. Vagy ha sztahanovistaként végigdolgoznád az évet ez azt jelentené, hogy bérből és fizetésből 5-ször annyit keresnél meg 1 év alatt mint amit elköltesz. Van ilyen munkahely Állami stratégiai vállalat vezetői beosztása mind ilyen kifizető hely. Mást nem nagyon tudok elképzelni alkalmazotti szférában
Mondjuk nem gondolnám, hogy qrva sok baja lenne még annak az olajnak szerintem egyszer sem melegedett még át rendesen
Belekötött abba, hogy van rajta egy külön álló digitális óra, meg a kormány bőr összevarrásnál nem volt egyenes a varrat
Erre,most mit mondjak A törökök sem hibátlanok ugyan is ez ott készült
Voltak olyan jó éveim, hogy többet voltam a sátorban mint otthon
Sajnos ezeknek az éveknek vége már egy ideje