Nem vagy penge az épitőanyagokban sem
Azé nem.vetted észre a betonban a nikecellt, mert még sose furtad át. De gondolhatnád hogy mivel a beton aránylag jó hővezető, télen képtelenség lenne kifűteni szigetelés nélkül.
A belső oldal kb 20 cm.beton aztán 5 cm.nikecell.aztán kb 6 centi.beton kivül.
Az a beton fagy szét ami nem kötött még meg vagy lófasz cement van benne. Ha szétfagyna az ősszes panel elporladt volna
ezt láttam már múltkor feltetted Azért cserélik, mert nem akarnak szopni a szervízzel, meg azért mert megtehetik ez ennyire egyszerű
Kb. 3 szervíz árából megvan az autó ára és nem azért mert ott olcsó az autó
nem tudom van néhány panel én ezt nem vettem észre Max annyit a fúrni akarok egy lyukat vagy vésni a vezetéknek kell a pneumatikus gép a panelokat utólag szigetelték kívülről panelfelújítási programba(már amelyiket) van ilyen is olyan is egyébként nagy különbség a rezsiszámlák között. Ráadásul fagyásra minden hajlamos a beton különösebb kép, idővel elporlad Mindenhogy lehetséges szigetelni de csak egy megoldás a jó(szerintem) az, hogy kívülről szigetelnek, mivel belülről fűtenek így lehet a falakat védeni, állagot megőrizni. persze,hogy a tégla is szigetel, bár nem a tégla hanem a benne lévő levegő. Ezért próbálkoznak okos téglával ami tiszta porózus az egész nagyjából már száraz szivacs súlya van Egy szöget nem szabad beleütni a falpa a rembrandtnak mert beszakad a tégla
Ako jó.....nem tudtam zöld is vagy. Én az elsőt mindegyik autóban ledobtam ötezernél......lehet tulzás, de kétszázezernél.se fogy nivóközép alá a szint, és hibátlan a motor.
7 évesen nagyon nem gari időn belül a tojota Pont ez a lényege pl. a switynek az asszony az 5-ik tulaja volt az már 8 éves verda volt amikor előkotorták a címet, azt valami csavart cseréltek ki a csomagtartóba mert rozsdásodhat
Szóval, hogy értsd. A japán a halál torkából is visszahív 1 özönvíz előtti autót, ha fény derül sorozatos meghibásodásra. Nem kertel, nem vakaródzik Visszahív és cserél Ennek semmi köze a garanciális szervizhez maximum a presztishez
A gyárim olaj, ha az olajra is rá van írva, akkor jó lehet a 2 év.
Én speciel mindig évente cseréltem, mert akkor egy közbenső átvizsgálás is megvolt. Tutira megyek mindig.
Azé nem.vetted észre a betonban a nikecellt, mert még sose furtad át. De gondolhatnád hogy mivel a beton aránylag jó hővezető, télen képtelenség lenne kifűteni szigetelés nélkül.
A belső oldal kb 20 cm.beton aztán 5 cm.nikecell.aztán kb 6 centi.beton kivül.
Az a beton fagy szét ami nem kötött még meg vagy lófasz cement van benne. Ha szétfagyna az ősszes panel elporladt volna