Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vagy penge az épitőanyagokban sem
Azé nem.vetted észre a betonban a nikecellt, mert még sose furtad át. De gondolhatnád hogy mivel a beton aránylag jó hővezető, télen képtelenség lenne kifűteni szigetelés nélkül.
A belső oldal kb 20 cm.beton aztán 5 cm.nikecell.aztán kb 6 centi.beton kivül.
Az a beton fagy szét ami nem kötött még meg vagy lófasz cement van benne. Ha szétfagyna az ősszes panel elporladt volna
5 évig egy dácsja is bírja addigra meg ingyen is lesz
Te teljesen hülye vagy.
ezt láttam már múltkor feltetted Azért cserélik, mert nem akarnak szopni a szervízzel, meg azért mert megtehetik ez ennyire egyszerű
Kb. 3 szervíz árából megvan az autó ára és nem azért mert ott olcsó az autó
a rajzom
Holnaptól nem használok annyi gázt, vizet, villanyt, lemondók minden előfizetést és meg is le az akkor a rávaló
nem tudom van néhány panel én ezt nem vettem észre Max annyit a fúrni akarok egy lyukat vagy vésni a vezetéknek kell a pneumatikus gép a panelokat utólag szigetelték kívülről panelfelújítási programba(már amelyiket) van ilyen is olyan is egyébként nagy különbség a rezsiszámlák között. Ráadásul fagyásra minden hajlamos a beton különösebb kép, idővel elporlad Mindenhogy lehetséges szigetelni de csak egy megoldás a jó(szerintem) az, hogy kívülről szigetelnek, mivel belülről fűtenek így lehet a falakat védeni, állagot megőrizni. persze,hogy a tégla is szigetel, bár nem a tégla hanem a benne lévő levegő. Ezért próbálkoznak okos téglával ami tiszta porózus az egész nagyjából már száraz szivacs súlya van Egy szöget nem szabad beleütni a falpa a rembrandtnak mert beszakad a tégla
Mi az a húsz milla?
De, csak millióból....
Ez nem jön ki 20-ból havonta.
Azért én előtte megnézném nem-e lóg elől a répa.
Szobapincerkent?
60 evesen az a talca kaja nehez.
Hát pipi költségvetésébe nehezen férne bele
Én is.
Nem lesz olcsó havonta.
Nem rossz elképzelés......
Asszem megvan, hogyan szeretnék a maradék időmben élni:
Akkor se higy nekik, spórolás....
Külön sor lenne az olajcsere?
Hát ezt holnap megnézem az enyémen.
Évente van kötelező szerviz, de csak minden másodiknál cserélik az olajat - ha nem jött össze a harmincezer ennyi idő alatt.
Nem az olajcsere intervalluma az hanem mikor vigye szervizbe leghamarabb
Az a kötelezö szervizciklus........félreértetted....
Akkor frankó. Igaz, én nem hiszek benne, de mindenki a saját autóját szervizelteti.
Ako jó.....nem tudtam zöld is vagy. Én az elsőt mindegyik autóban ledobtam ötezernél......lehet tulzás, de kétszázezernél.se fogy nivóközép alá a szint, és hibátlan a motor.
7 évesen nagyon nem gari időn belül a tojota Pont ez a lényege pl. a switynek az asszony az 5-ik tulaja volt az már 8 éves verda volt amikor előkotorták a címet, azt valami csavart cseréltek ki a csomagtartóba mert rozsdásodhat
Szóval, hogy értsd. A japán a halál torkából is visszahív 1 özönvíz előtti autót, ha fény derül sorozatos meghibásodásra. Nem kertel, nem vakaródzik Visszahív és cserél Ennek semmi köze a garanciális szervizhez maximum a presztishez
A gyárim olaj, ha az olajra is rá van írva, akkor jó lehet a 2 év.
Én speciel mindig évente cseréltem, mert akkor egy közbenső átvizsgálás is megvolt. Tutira megyek mindig.