Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oda: Két év vagy harmincezer.
Ha lenne benne tízezer, én is cseréltetném. Az előírtnak hatoda futásteljesítménynél felesleges környezetszennyezésnek érzem.
Láncdohanyos,nyugatifennyel terhelt.
Siman mehet ketevente,nemlesz gondja.
Oda van írva a füzetbe, hogy xxxx ezer VAGY 1 év?
De.
Amikor számokkal (és persze a szmájlikkal) megcifrázva azon tanakodol, hogy igaz-e amit leír, hogy hány haviból mit vehetne meg, akkor bizony turkálsz.
A gyári teljesen másról szól...nem az olajok képességeiről. De te tudod, ha.már egy életre vetted.
Pipi egy turkáló,vanezigy.
Ja es a motor sipakol hogy letelt az egy ev.
Szerintem meg csak számol, egy sületlen felvetésből kiindulva. A többit nem látom....attól még valóban turkálhat
Két év a gyári előírás. Vagy 30 ezer km.
A motornal most csereltettem,4e utan,mer egy eves.
Turkálsz.
kis háztartásban ki lehet jönni. Nálam nem menne
Bérlakásaimba 25-45 között szokott lenni a rezsi. Oké az ottlakó pengeti a bérleti díjat is, de akinek saját ennyiből kijön
Pedig egy év után nem árt.....
4800 km után nem cseréltetek olajat.
Jövőre olajcsere, és nem lesz benne addigra max. tizenötezer. Vagy annyi sem.
5 millád megvan 1 hónapban
Baszki te tuti valami állami vállalat vezetője vagy azok kapnak ennyit a semmiért
Melyik a cimbi? Vitya? Lölő?
Á mindegy is úgy sem mondod el
2021. máj. 24. 10:06
KériLaci
Amúgy meg úgy szól az ökölszabály, hogy kb. 6 havi jövedelmedből vegyél autót.
Persze ez nem túl arányos, mert ahogy írtad 250 ezres fizuból sokkal több összekaparni a 6 havi jövedelmet, mint egy 1millásból.
Nekem pl a fél éves kaja, rezsi, meg alapkiadások szűken megvan 1 hónap melóval, vagyis 6 év alatt nem egy fapados új mini Dacia árát kaparnám össze, hanem egy Bentley-re valót is.

Aztán ha 6 év alatt éppen össze tudod kaparni egy autó árát, ami 5 év alatt kidöglik alólad akkor tulajdonképen kizárólag az autóért dolgozol, másra nem is jut, simán nem éri meg azt csinálnod amit csinálsz, akkor már a kanapén döglésnek is több értelme van

Persze te jól csinálod. Én is így csináltam.

Tessék itt vagizol,hogy 1 hónap alatt megkeresed fél évi kiadásodat. Csak saját magamból tudok kiindulni nekem ehhez 4-5 milliót kellene keresni havonta Nem én turkálok, nem én mondom te mondod.
Ezt nem fényképezőgép készítette, hanem egy filléres dashcam videójából lett printscreenezve.
Kell is.....10-15 ezer max......nem.muszáj a márkaszervizben csináltatni, nem szólnak érte. De minimum gyári minőségű olaj meg szűrő......
Mondjuk azt pont fizetnem hogy ne 30e utan legyen.
most sem
tök homályos ez a kép te nem valami foto mester vagy pedig?
sima olajcsere több szakszervízben Neked nem érdemes elveszteni a garanciát, hogy magadnak csináld meg töredékéért, mert a retyó nem bírja ki a ciklus végéig fődarabcsere nélkül éves 5 ezres futással sem
Na, pont ablaktörlőlapátot nem cserélnek max pénzé ha.kéred