Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, de rohaggyá' meg akartam segíteni és reflexből rá kattintottam a rendezésre és most nekem is össze keverte. Most vissza huzigáltam, de ha a következő bekapcsolásnál is össze keveri, akkor nem leszünk jóba!
inkább azt mond el nekem hogy ez a kib....ott w7 asztallal mit lehet csinálni hogy otthagyja a dolgaim ahová tettem
kikapcsolás után átrendezi a genya sose találok meg semmit
ami vicc hogy van amit otthagy ahpvá tettem csak a 99% kerül be a sorba
és nem találom hol kell ezt kikapcsolni mint az xp-nél
Ez mindig csak attól függ mi a téma és kivel beszélek. A wareszodban nem sok kibeszélni valót találtam, a bútorcipelés se nagyon érdekelt.
Azért nagy kincs az ilyen önfeláldozó faszi!
amióta neki sokkal jobb mint nekem azóta valahogy nem vagyok olyan lelkes a témában
óóóóóóóóó
Én meg azt hittem,hogy az asszonnyal való dugás foglalkoztat...
engem mostanában ez a 4. dimenz foglalkoztat de egyszerűen képtelen vagyok felfogni
azt hiszem nyitnom kell egy üveg szilvalét.....
Fára csak valami alátéttel raknek motort,már a sztenderd miatt is,meg amúgy a lakásba rakja a rossznyavaja a motort,arra a garázs való.
Persze, hogy valódi fa. Az a parketta...a lamináltat padlónak hívják, vagy minek. Az isten tudja ez hogy jött össze, de mind a 4gumi otthagyta a saját mintáját a lakkon / a faszi ajánlotta ezt a lakkot amelyik csiszolta...biztos valami fos, mert hamar száradt és nem is volt évezredekig büdös /. Nekiálltam mindennel, de nem hatotta meg...800as vizpapir az hozta, igaz a lakkot is
Na még ez a "gyakorikérdések" Múltkor egy csaj megkérdezte,hogy melyik a jobb:a tabletta vagy az óvszer?
Aztán egy másik IQ bajnok válaszolt neki:-jobb az óvszer,csak nehezebb lenyelni!
Valódi fa vagy ez a halálszar kopogós laminált?
Mai nap tanulsága: Ne hagyj 2frissen felgumizott motort oldalsztenderen /egy full felújított házban/ selyemfényű parkettán fél évre...Miért? Mert a gumikról valami fos belediffundal a lakkba ...
Olvasd el mit írtam levinek, na ott valahol hiányzik egy t
Ez a programozás mellék6ása lehet... Már csak írni tud,beszélni elfelejtett!
Nem teljesen,de élőben nem az a szófosó dumagép az fix.
Szal a kupec halál ellentéte.
Gondolod néma?
De ő elég hallgatag,inkább ír.
"Jár a szája, mint a kacsa segge!"
Falun ezt úgy mondják, hogy -szájmenése van neki- !!
Szoval kozleskenyszered van :D
Igen.
Én már néha saját magamat sem tudom elviselni.... És csak azért nem beszélek magamban,mert hülyével nem állok szóba!
Vegyük át?