Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csigalom nyugavér.
A Balaton partján hosszú sorokban haladnak az autók. Az eső pedig csepereg! Keszthelyen volt dolgom, már odafelé félúton szemerkélt az eső visszafelé pedig végig. Az átlagsebesség 50 km/óra. Így aztán , bár menni akartam volna tovább, de letettem a szándékomról! Majd ha süt, rohadjon meg!! De ha így folytatja meg is fog!
A kezdő csoport után ebédkor átmentem a HALADÓ CSOPORTBA. Itt is ugyan az volt az elv: együtt indultunk, együtt is érünk célba (majdnem)! A leglényegesebb különbség, hogy itt rendesen kapaszkodnom kellett, hogy tudjam tartani a lépést! :)
Nem is csoda! A haladó csoportba olyan emberek, és olyan gépek jelentkeztek, akik már most annyi terepen töltött kilométerrel rendelkeznek, mint amennyiről én még álmodni sem merek!
Ettől függetlenül hamar rákaptam az ízére! A tempó magasabb volt, mint amit egyedül motorozva terepen vállaltam volna, de mégsem éreztem veszélyesnek! Persze amikor nem lehetett látni, az azért őrölte az idegeim, és megfordult többször a fejemben, hogy visszaveszek a tempóból, vagy megfutamodok, de valami mindig tovább vitt!
A nap végére rendesen elfáradtam, és csak a mérhetetlenül finom vacsorának köszönhettem, hogy volt energiám még Balatonboglárról hazavezetni. Az élmény azonban minden fáradtságért, és minden kellemetlenségért kárpótolt!
Természetesen a mai napnak is meglett a tanulsága: ha alacsonyan van az első sárvédőd, akkor oda bizony beragad a sár, és előbb-utóbb fékezni fogja az első kereket, aminek a következménye terepen deklarálható! ;)
Amíg kikapartam a sarat, a csapat első fele elhúzott, az előttem haladó ember nem nézett hátra, és mi eltévedtünk (miattam). Később egy másik motorral volt némi műszaki gond, és amíg várakoztunk, a csoport első fele megint eltűnt.
Sajnos a lemerülő akkum miatt az eltévedések, és a hátralévő szakaszok már lemaradtak, de így is akad azért látnivaló! Tekintsétek meg a HALADÓ CSOPORT ebéd utáni szakaszát, remélem az élményeknek legalább egy részét visszaadja az alábbi videó!

S01E07/2 Touratech Travel Event 2016 Haladó csoport
http://youtu.be/SPX6vVYOPKg

Az előző rész tartalmából:
A balatonboglári Full Gas 2016-ban is megrendezte a Touratech Travel Event-et, amin volt szerencsénk részt venni.
A korábbi évekhez képest több jelentős változás is történt:
1. Külön indítottak KEZDŐ és HALADÓ csoportot;
2. Csak 1 NAPOS lett a rendezvény (ha csak a motorozást nézzük);
3. Nem volt lehetőség tesztelni a Full Gas által forgalmazott motorokat.
Mivel kezdőnek tartom magam a terepezés világában, ezért természetesen a kezdő csoportba jelentkeztem, ám ebéd után átmentem a haladó csoportba.

A túrán készült természetesen pár fotó is, fókuszban a motorokkal! A galériáért kattintsatok ide:
https://www.facebook.com/motor...
A csupasz 5ccázas nekem is jobban begyön.
Ez az 500as ugyanolyan csúúúúnya mint a 125ös
Sajnos nem tudtam bubis vizet kérni a Lalitól :D
Üvegtigris pipa :)
Sziasztok. Yamaha fzr 250 exup. Szeretnèk rà bontott tankot. Mondja vki hogy van neki.:)
Szia Józsi! Olvass privit...
Nagyon szép helyen laksz,irigyellek...
Akkor elnéztelek,bocsi
Nem láthattál! Nekem Honda CBX 750-em van!
Helló!Nem láthattalak téged vasàrnap délutàn egy sv-vel a rablósor mellett?
Ne siess ami késik nem múlik
nem de ki vok herélve
Akkor nagy a baj

Én ha jövő7 keddig nem kapok csekket ,akkor én is megyek templomba
De mindenböl tanul az ember....
Akkora sarad van!?
Elmegyek egy templomba, legyónom!
Jobb lesz, ha mindent bevallsz igaz lelkedre, mert úgyis kitudódik!
Megérdemeltem volna, hogy egy idöre el is vegyék!
Elkérték az ellenörződet?
Ma a rendőröknek egy piros pont nekem meg 3 fekete.
Körül is vagy metélve ó próféta?!
Ne fesd az ördögöt a falra!!