Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos?

Úgy érted, hogy inkább magamban kéne? Még ha furcsa is vagyok, nem vagyok fogyatékos.
De figyelmetlen pl. vagyok. Uh. tartozom is egy vallomással itt lejjebb valakinek, mert a Wikipedia szócikket egy kicsit gyorsan pörgettem és nem vettem észre, hogy én a "pszihopata" ember tüneteit olvasom, ami úgy tűnik egyáltalán nem vagyok. Viszont az "antiszociális" ember kórtünetei már eléggé stimmelnek.
Antiszoci vagyok. Úgy is.
Két pszichológus megy az utcán,az egyik megbotlik,elesik és szétbassza az orrát...
Erre a másik:-Akarsz róla beszélgetni?
Tény, hogy szilvikét nem szólítottad meg.
Nekem a Te hozzászólásod ugyanúgy megfelel, miközben Rád sem vagyok kíváncsi. Én csak azért írok ide, mert engem szórakoztat. Beszélhetünk másról is, máshoz is tudok hozzászólni. Maga a hozzászólás szórakoztat.
Milyen T?
Na azér'!
+T, mielőtt jön egy nyelvtannáci
Te arc nélküli kis segg, ha lennél olyan elmés, akkor vennéd a fáradságot, hogy megnézd ki kötött bele kibe.Jelzem, ismét nem én szólítottam meg szilvikét.
Ne kalapalja ossze, 1szezont vegig motorozna ugy hogy nincs semmi baja, 2.szezonban mar o is turamokus lenne :D
Capa, mindig azt irod, hogy - idezlek - "Nem ismerlek, de nem is vagyok rád kíváncsi"
Megis mindig leallsz minden olyan emberrel szorakozni, akire nem vagy kivancsi. Frankon mazopista vagy
Inkabb kalapald ossze a kotlot es menj motorozni. Biztos vagyok benne, hogy az szorakoztatobb
Ez itt a matrix?
Azért jó tudni hogy téged is sokan szeretnek.
Pedig barátkozni jársz ide.
Kell neki a fájás.
Ha zavar teged akkor miert szolsz hozza? Atlephetsz a hozzaszolasan nyugodtan, nem kotelez senki arra hogy valaszolj neki. Azt mondod szorakoztat, megis remegsz az idegtol... Tagadhatod nyugodtan :)
De ez nem a valóság. Ezt kéne észrevenni végre.
Majd akkor, ha a kihaénnem stílusú emberek visszavesznek az arcukból.Az ész osztás az megy becsülettel
Itt mindig szájkarate megy, a valóságban egymáshoz sem mernének szólni.
Jó napot kívánok!! Fogadtam a motoros barátommal, mikor fog normális mederbe térni a párbeszéd a fórumon!!? Áruljátok már el, versenyeztek ki tud nagyobb kretén lenni?! Mert akkor nem leszek meglepődve!
Süt, és szélcsend indítom a gépezetet, aztán megyek a dolgomra!
Tartsd
Lehetnék szerény, de nincs mire. Muszáj magamat nagyra tartanom, téged hogy lehetne?
.Ekkora arccal, hogy tudsz létezni?Nem csodálom, hogy egy barátod sincs gyökérkefe.
Amíg VR46N-ért ilyen keveset adnak, addig nem tudok segíteni. Pedig jó darab, minden lyukba kéri. De nincs mit tenni, már telítették a piacot grúz buzikkal, lenyomták az árakat a csecsenek.
Nyugodj meg Szilvike, nem megyek innen el.Nagyon szórakoztató, ahogy előadod magad