Úgy érted, hogy inkább magamban kéne? Még ha furcsa is vagyok, nem vagyok fogyatékos.
De figyelmetlen pl. vagyok. Uh. tartozom is egy vallomással itt lejjebb valakinek, mert a Wikipedia szócikket egy kicsit gyorsan pörgettem és nem vettem észre, hogy én a "pszihopata" ember tüneteit olvasom, ami úgy tűnik egyáltalán nem vagyok. Viszont az "antiszociális" ember kórtünetei már eléggé stimmelnek.
Antiszoci vagyok. Úgy is.
Nekem a Te hozzászólásod ugyanúgy megfelel, miközben Rád sem vagyok kíváncsi. Én csak azért írok ide, mert engem szórakoztat. Beszélhetünk másról is, máshoz is tudok hozzászólni. Maga a hozzászólás szórakoztat.
Te arc nélküli kis segg, ha lennél olyan elmés, akkor vennéd a fáradságot, hogy megnézd ki kötött bele kibe.Jelzem, ismét nem én szólítottam meg szilvikét.
Capa, mindig azt irod, hogy - idezlek - "Nem ismerlek, de nem is vagyok rád kíváncsi"
Megis mindig leallsz minden olyan emberrel szorakozni, akire nem vagy kivancsi. Frankon mazopista vagy
Inkabb kalapald ossze a kotlot es menj motorozni. Biztos vagyok benne, hogy az szorakoztatobb
Ha zavar teged akkor miert szolsz hozza? Atlephetsz a hozzaszolasan nyugodtan, nem kotelez senki arra hogy valaszolj neki. Azt mondod szorakoztat, megis remegsz az idegtol... Tagadhatod nyugodtan :)
Jó napot kívánok!! Fogadtam a motoros barátommal, mikor fog normális mederbe térni a párbeszéd a fórumon!!? Áruljátok már el, versenyeztek ki tud nagyobb kretén lenni?! Mert akkor nem leszek meglepődve!
Süt, és szélcsend indítom a gépezetet, aztán megyek a dolgomra!
Amíg VR46N-ért ilyen keveset adnak, addig nem tudok segíteni. Pedig jó darab, minden lyukba kéri. De nincs mit tenni, már telítették a piacot grúz buzikkal, lenyomták az árakat a csecsenek.
Úgy érted, hogy inkább magamban kéne? Még ha furcsa is vagyok, nem vagyok fogyatékos.
De figyelmetlen pl. vagyok. Uh. tartozom is egy vallomással itt lejjebb valakinek, mert a Wikipedia szócikket egy kicsit gyorsan pörgettem és nem vettem észre, hogy én a "pszihopata" ember tüneteit olvasom, ami úgy tűnik egyáltalán nem vagyok. Viszont az "antiszociális" ember kórtünetei már eléggé stimmelnek.
Antiszoci vagyok. Úgy is.
Erre a másik:-Akarsz róla beszélgetni?
Megis mindig leallsz minden olyan emberrel szorakozni, akire nem vagy kivancsi. Frankon mazopista vagy
Inkabb kalapald ossze a kotlot es menj motorozni. Biztos vagyok benne, hogy az szorakoztatobb
Pedig barátkozni jársz ide.
Süt, és szélcsend indítom a gépezetet, aztán megyek a dolgomra!