Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó de ez szubjektív.
Objektíven hiszi a piszi.
Férfi ember magára vagy más férfire nem mondja hogy szép. Csak ha milleniumratyi.
Mondjuk én tényleg ronda vagyok de az más téma.
Ennél sokkal fontosabb, hogy én rendkívül meg vagyok magammal elégedve. Szerintem jó srác vagyok és állat jól nyomom.
Eleve nem lehetsz jobb mert én szép vagyok te meg nem
Te is én vagy, itt mindenki én és mindenki skizo
Bárkinél nemhinném mert nálam nem.
Bárkinél.
Kinél?
Azért én jobb srác vagyok, nem? Mert szerintem igen.
Mivel mindkettőtöket láttam életben kizártnak tartom.
Tudom most az jön hogy mén is egy vagyok veletek de ez határozottan elborzasztana és tiltakozom.
Mindjárt jön, hogy Te meg én én vagyunk. Már pedzi.
Ebben mi volt a cukkolas ? Tényt közöltem csak
Levi, tényleg nem bírod ki, hogy cukkolás nélkül tovább lapozz? Nagyon emlékeztet ez a viselkedés valakire.
Nevetséges vagy Norbert. Idegileg gyenge vagy :D
Hozzászólhatsz, de minek?? Meg sem lettél említve, de Te azért csinálod a feszkót.Nyugodj meg levi, nem remegek az idegtől.
A balatonboglári Full Gas 2016-ban is megrendezte a Touratech Travel Event-et, amin volt szerencsénk részt venni.
A korábbi évekhez képest több jelentős változás is történt:
1. Külön indítottak KEZDŐ és HALADÓ csoportot;
2. Csak 1 NAPOS lett a rendezvény (ha csak a motorozást nézzük);
3. Nem volt lehetőség tesztelni a Full Gas által forgalmazott motorokat.

Mivel kezdőnek tartom magam a terepezés világában, ezért természetesen a kezdő csoportba jelentkeztem, ám hamar kiderült, hogy itt a kezdő csoport „utcai gumival rendelkező, nem feltétlenül terepezésre felkészített motorok, és földes utat csak hírből ismerő motorosok” részére lett kitalálva, hiszen mindenkinek el kell kezdenie valahol! Ennek persze meg is lett az eredménye: rövid szakaszok után sok várakozás, mire összerázódik a csoport, nehogy bárki lemaradjon, hiszen együtt indultunk, ezért együtt is érkezünk meg (majdnem)!

Tekintsétek meg, hogy milyen is volt a KEZDŐ CSOPORT ebéd előtti szakasza!

S01E07/1 Touratech Travel Event 2016 Kezdő csoport
http://youtu.be/Rf0YiGasajw

Ebéd után már a haladó csoportban folytattam, de azt majd a következő videó tartalmazza… :)

A túrán készült természetesen pár fotó is, fókuszban a motorokkal! A galériáért kattintsatok ide:
https://www.facebook.com/motor...

HA TETSZETT, NE FELEJTSD EL MEGOSZTANI, vagy csak nyomj egy lájkot! ;)
Iratkozzatok fel a YouTube csatornára, és kövessetek facebookon, hogy mindig értesüljetek a friss videókról, képekről!
Nem belepofáztam, mivel ide irtad ahol MINDENKI hozzászólhat. Nem sértegettelek csak egy kérdést tettem fel amivel úgy látszik kibillentettelek az egyensúlyodból mert megint remegsz az idegtől. Ez nem normális viselkedés.
Idiótan.
Mert te nem vagy egy sunyi gerinctelen menyét aki állandóan szurkalja tudván hogy ilyen idióta reagál?
Te reagáltál arra(illetve belepofátlankodtál), amit másnak írtam.Ehhez képest Te írod ezt?
szégyen hogy mennyire labilis vagy lelkileg :D egy igazi lelkisérült vagy.

Ahelyett hogy tovább lépnél neked csak kell durrogni mindenre. Alacsony kicsit az iq-d :/
Bár most hogy a fűnyírót abalom lehet hasznos lett volna.
Ja, láttam, hogy nem fogott meg.
Mennem?izmositja a lelket.
Amúgy a darabos kotlo se volt épületes,láttam már ilyen zetorokat belezve.
ja
itt nincs rendezés off.......
csak az ideg van
Hát baz+most átmegyek a Tecóba sört venni! Ez nagyon odabasz!