Férfi ember magára vagy más férfire nem mondja hogy szép. Csak ha milleniumratyi.
Mondjuk én tényleg ronda vagyok de az más téma.
Ennél sokkal fontosabb, hogy én rendkívül meg vagyok magammal elégedve. Szerintem jó srác vagyok és állat jól nyomom.
A balatonboglári Full Gas 2016-ban is megrendezte a Touratech Travel Event-et, amin volt szerencsénk részt venni.
A korábbi évekhez képest több jelentős változás is történt:
1. Külön indítottak KEZDŐ és HALADÓ csoportot;
2. Csak 1 NAPOS lett a rendezvény (ha csak a motorozást nézzük);
3. Nem volt lehetőség tesztelni a Full Gas által forgalmazott motorokat.
Mivel kezdőnek tartom magam a terepezés világában, ezért természetesen a kezdő csoportba jelentkeztem, ám hamar kiderült, hogy itt a kezdő csoport „utcai gumival rendelkező, nem feltétlenül terepezésre felkészített motorok, és földes utat csak hírből ismerő motorosok” részére lett kitalálva, hiszen mindenkinek el kell kezdenie valahol! Ennek persze meg is lett az eredménye: rövid szakaszok után sok várakozás, mire összerázódik a csoport, nehogy bárki lemaradjon, hiszen együtt indultunk, ezért együtt is érkezünk meg (majdnem)!
Tekintsétek meg, hogy milyen is volt a KEZDŐ CSOPORT ebéd előtti szakasza!
HA TETSZETT, NE FELEJTSD EL MEGOSZTANI, vagy csak nyomj egy lájkot! ;)
Iratkozzatok fel a YouTube csatornára, és kövessetek facebookon, hogy mindig értesüljetek a friss videókról, képekről!
Nem belepofáztam, mivel ide irtad ahol MINDENKI hozzászólhat. Nem sértegettelek csak egy kérdést tettem fel amivel úgy látszik kibillentettelek az egyensúlyodból mert megint remegsz az idegtől. Ez nem normális viselkedés.
Objektíven hiszi a piszi.