Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem jó úgyis hogy most nekem,ddt-nek meg ketevmulva.
Sok lesz két jótékonyság egy évben. ddt500 már kalapol, kell neki az új tizedes.
Szerintem VR46N-t ha eladjuk rabszolgának, akkor a fele kijön belőle. Na jó, negyede. Nem kérhetünk normál rabszolga árat egy ilyen nyomoroncért.
Amikor ősszel-tavasszal kijon a 800-as targyalhatunk.
De sokkal combosabb összeg kell,mert drágák az angolok.
Neked is kell a pénz, mi?
Hmmmm.
Helló,ajánlom neked az őrséget,ha még nem jártál erre.Velemértől,egészen szentgotthárdig azt a részt,mintha nem is mo-n lennél!Nagyon szép!Ill szlovénia is jó még.Vagy még ausztia,de ott grás után kezdődnek a jobb szakaszok...
Ezt a stílust csak veled szemben kell alkalmaznom. És nem azért mert régi tag vagyok, hanem mert egy kis surmóhernyó vagy. Nem vagyok ugyanolyan és nem a haverom. Nem ismerlek, de nem is vagyok rád kíváncsi. Pénz kell? Felajánlok mondjuk 500 forintot neked. El utalom, ha eltakarodsz innen.
Persze, mert azt gondolod, hogy ezt a penetráns stílust mindenkivel szemben alkalmaznod kell, hiszen Te vagy itt a nagy cápa, aki már nagyon régóta tag(ezt mindig hangoztatod, pedig a lófaszt nem érdekli),és ok nélkül kell beleállni másba.Ugyanolyan vagy, mint a takony haverod, csírázol itt, pedig nem is ismersz!
Elbasztam 1karakterrel... De úgy látom minden hozzászólást számol...régebben topiconként ment... Szóval ha 5re végződik akkor lett volna "tükörkép"... De Te azért vágod...
Kiadta.
Azta,milyen jó kis sorszám!
Amúgy köszönöm az utolsó mondjuk 3-4 videó feltöltőjének, hogy nézhető anyagot tett fel és nem érezte fontosnak, hogy magát mutogassa valami fingszagú bulivideón. Ugye, hogy lehet jó videót feltölteni, nem olyan nagy kunszt.
Nem nem hagytad, mégis hogy akadályoztad meg? Most is kötözködök annyira mint akkor és most se függ tőled, hogy mit tehetek és mit nem. Arról nem én tehetek, hogy Te egy kis csíra vagy és csak köpőcsészének vagy jó. Ne írjál baromságokat és majd nem szólok rád.
Nem mondtam hogy nem megyek tovább. Azaz hogy nincs tervben mert ugye a franc tudja mi lesz még addig. Csak a szállást nem terveztem ennél messzebbre.
Sopronban van sebastian panzio eléggé baráti áron.
Ha mar atmesz a hataron akkor erdemesebb tovabb is menni.
Egyenlőre csak tapogatózok. A 20.-ai hétvége lenne de abban sem vagyok biztos mikor indulok lehet hogy még Pénteken de lehet hogy csak szombaton. Ezt még nem tudom.
Türnitz-ben van szállás,bár az út közepén is hagyhatod ellopni nem fogják.
egy ilyen engem is érdekelne .. amugy mikor terveznél indulni és a haza utat?
Meg legyen tanc
Es zarcsokkentes!
Na hogy tereljük a témát.

Tud valaki az Ország Nyugati határán túl valami tuti szállást. Ahol frankón le lehet támasztani a gépeket éjszakára továbbá az ár is jó ? Erősen gondolkodom egy hosszú hétvégén csak nem tudom merre tervezzem az útvonalat. Valami tipp tanács ? Túl messzire nem mennék tehát a Nyugati határon túl ugyan de 100 Km-nél nem messzebb. Az ország nem lényeges.
Lehetőleg nő!
Meg jó sok ribi
Igazad van! Hagyni kell az egész témát... Csinálni kell egy emléknapot,azzal a dátummal,mikor kitiltották,és akkor mindenki elmondja a véleményét egyszer egy évben... Motoros felvonulás is legyen....
Azaz, a yamahás lesz az