Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy fel idegesítettem magam amiket olvasta itt, hogy neki álltam takarítani.
Ez csak belépő szint 8 éves hp szilva amivel most bicepszezek
Áh csak igen gyorsan kiismertem a nyomoroncot.
Elég egysíkú,nem tud váltani sem stílust sem írásmódot az ösztrogénrohamai alatt sem.
Én pedig most fél kézzel iszom a seritalt!
Nincs.Vén az vagyok,dagadt is de zseni vagyok és több dologra emlékszem mint egy computer.
Na,Te már egy magasabb dimenzióba léptél! Már saját magadról írsz negatív kritikát!
És nincs igaza?
amúgy mi a picsáért baszakodtok még mindig egymással?
én se vagyok teljesen normális de ti nagyon készen vagytok
Ne tedd,az ipse nem 100-as,valszeg sokat csesztetik a kalácsbizniszben és nem tudja otthon a kutyát rugdosni mert erősebb nála.Ezért a telefonján keres valakit az sm-en akin kitöltheti az élete miatti elkeseredett dühét.
Megjegyzem fontos volt neki az a közlendő hogy Ifonja van,de mé azzal is melléüt.

Huhh figyeld rögtön rámzuhan és elkezd szánalmas vén szenilis idiótának nevezni meg hogy nincs életem mert itt töltöm blabla.
Dehogynem, már több, mint fél óra eltelt, és részemről semmi reakció Bár a hangok a fejemben azt mondják, hogy válaszoljak
Nem tud leállni, mert pubertás kori merevedése van
Jajj Levikém hagyd már abba...
Látod, pont ezt írtam suttyókám :) egy kicsit labilis vagy idegileg :)
Nemtanulsz,nemtanulsz.......................
Jogos Több hsz-t már nem érdemel a téma.
Suttyókám, Te kötöttél belém! Nehogy elvárd már a másiktól, hogy normálisan reagáljon a cukkoló hozzászólásaidra.Közöd nem volt ahhoz, hogy milyen dolgokat írok a haverodnak, de mégis beleugattál.Azóta is csak azt szajkózod, hogy velem nem lehet normálisan beszélgetni. De lehet, csak mivel egy húron pendülsz clam haveroddal, ezért úgy is kezellek, mint őt.
Érdekesen lesznek itt videók....2fele nyomtam fel 2videot teszt és teszt2 néven...hamarosan megjelenik. LoL
Hogy mit ártottál? Veled nem lehet beszélni, olvasd csak vissza a cbr250-es hozzászólásaidat. Azért kezdett többek között teged piszkálni mert egy lelkisérült ember vagy aki idegileg teljesen labilis.
szerintem is .............. attool fügetlenűl hogy a tag szihopata
a büvész semm árulja el a trükjeit ...........
Ne menj bele.Lépj tovább.
Neked mit ártottam, hogy még mindig nem húztad ki a fejed a seggedből? Az anyázás tényét meg verd ki a buksidból, mert az nem az én asztalom, mint ahogy az sem, hogy kamiont kívánjak valakinek.Ez utóbbit pont a haverod hangoztatta, nem is egy embernek.
A kamionozas is teljesen korrekt volt?
Nem akarok vedeni senkit, mert mindennek megvolt a maga ok-okozati osszefuggese, de amikor valaki mar reg tullepett volna a dolgon es massal normalis hangnemben szeretett volna kommunikalni, akkor ott termeszetesen neki is jelen kellett lennie es a "gorbetukros" hozzaszolasaival cukkolni a masikat. Szoval a konfliktusok elevuleseben egyatalan nem volt jo partner.
Szerintem minden ember, akivel trollkodott, siman tullepett volna az ot ert serelmeken - tudom, tudom, az is hulye, aki ilyeneken besertodik, de mindenkinek mas az ingerkuszobe es barkit is lehulyezni azert, mert kiakad az arctalan trollkodason es "idegallapotba kerul" total folosleges - hogyha nem kezdi el minden egyes alkalommal a jol megszokott koreit lefutni. Mintha a napi rutinja reszet kepezne, hogy ma felkell b.sznom XY-t... es ahogy mar korabban is irtam, ez egy ido utan baromi unalmas volt - meg ha egyesek azt is allitjak, hogy jol szorakoztak, kozben pedig lehet hogy habzott a szajuk.
Ez is egy vélemény.
Jó gázak vaytok amúgy. Vr46ot nem kellene kitiltani ? Az anyazas es a masik halalanak kivanasa teljesen korrekt, ugye ?