Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem egyetlen jó dolgot csinált az elmúlt néhány hónapban: kifejezetten gusztusos csajokat rakott fel a Műmájer mesemondóba. Sluszz...
Nem ismerek olyan magyar családot, ahol összejövetelek alkalmával ne beszélnének egy olyan rokonról, aki éppen nincs ott...
Senki nem hajlandó beismerni, hogy
- mindenkit érdekelt, amit csinált (kit ezért, kit azért)
- volt ugye letiltós funkció eddig is, de nem használták, mert igényük volt arra, hogy konfrontálódjanak (kicsit olyan mint azok a nők, akik minden héten kérik a verést, anélkül remeg a kezük)
- gyakran igaza volt, ha tárgyilagosan nézzük
- ritkábban ugyan, de azért vicces is volt
- sokféleképpen tett azért, hogy legyen mit nézni, legyen miről beszélni
- nem ő kezdett személyeskedni (határozottan emlékszem, hogy nem! mások cukkolását, tükrözését ő kezdte, de az unintelligens személyeskedést nem. ezt azok kezdték, akiknek nem volt elég sütnivalójuk ahhoz, hogy a helyén kezeljék a dolgokat)
- semmi olyan dolgot nem csinált, ami valójában bármit elrontott az oldalon (látjuk most is)
- az hogy unalmassá vált jogos kritika ellene, de ez talán nem főbenjáró bűn

Egyszerűen csak az van, hogy a többiek kiforratlan, ideggyenge kis vakarcsok, akik reggeltől estig rinyálnak mindenen mint a fürdős kurva.
Ez ilyen jellegzetes emberi tulajdonság... Szerintem mindenkinek volt az ismerősei/családtagjai között olyan,aki még élt le se szarták,vagy szapulták... Mikor meg meghalt nem győzték sajnálni meg emlegetni.....
Az mi?
Részemről úgy gondolom, hogy jóban vagyok Zolival és Levivel is és ez csak játék + figyelembe veszem, ha valakinek alacsony az ingerküszöbe és nem mókázom vele.
Mikor "dolgoztál"utoljára?...............kupec.
Meg kellett érte dolgoznom, de ezt most túltoltad
Persze. Ő csak arra volt jó, hogy többször, jobban cseszegette őket, ezért egyként utálták. Most hogy eltűnt 4 napja csak róla van szó és ugyanúgy ölre mennek, ahelyett, hogy jót röhögnének a poénokon. Mindjárt meg is van a magyarázat arra, kivel mennyi baj volt eddig...
Minek?zseni vagyok félisteni képességekkel.
Nem kell ide clam meg oszi... vagytok elegen nélkülük is ahogy látom
Igazad van, már mások is mondták, hogy semmit sem fejlődtél
Nem a Te asztalod? Há mi van veled, Te félcédulás bolond...
Szarul csinálod.
Gyámolítom az elesetteket
És mégsem sikerül,pedig napestig dolgozom a baratkeresesen,oszt csak te jelentkezel.
Azért itt könnyebb, mert nem látnak
Na ja,neked részletek,új liblingem van,pont barátok szerzése miatt vagyok itt.
Akkor ez a vég
A Tasi már a kezemből eszik.
De én ezt már nem bírom józanul
Szerinted talált? Te kis naiv
Ja,viszont itt huppogve sírod el hogy elhagytak.
De legalabb en nem a sportmotoron kerestem baratokat magam ak
Nem az volt a bajom , hogy józan vagyok, hanem az, hogy szomjas!
Affrancba,szomorú leszek ha elvisz téged.

Na jó nem.