Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örökké.
En biztosan odamentem volna hozza, egy szelfit csak csinaltam volna ide
Mert nem érdekelt annyira. Az a sárga GSX-R volt ott és a gazdája amit Clam is mutogatott. Az hogy valójában ő volt e, arra nincs biztosíték. Odajött az az ember akié az a GSX-R öklözött velem azt ennyi mi tekertünk tovább. Megálltam még szemrevételezni a motorját azt láttam valóban minden jel arra utal az a motor amit posztolgatott. Meg egy Yamahás gyerekkel lóg együtt az a gixeres tulaj. Azt is halottam már hogy igazából a yamahás gyerek Clam.
Nem tudom, nem is érdekel. Nem akartam sosem bántani. A mi kapcsolatunk egy romantikus kapcsolat volt semmi más. Ha odajönne kezet fognék vele azt kész. Azt viszont észleltem hogy aki foglalkozott vele és vitázott hevesen azzal foglalkozott ő is. Na de ne ráncsatok magatokkal. Meddig akartok még róla beszélni?
Jöjjön vissza !!

Meg amugy egy kérdés. Te találkoztál vele, miért nem mentél oda hozzá?
Persze.
Kezdtek unalmasak lenni tik is! Meddig vesézgessük Clamot hogy milyen volt ő? Mit csinált? kinek hogy reagált? MEDDIG???
Feledjük el vagy jöjjön vissza azt kalap. Ennél még az is jobb volt ha itt volt. Mindenki mindenkivel veszekszik. Há hülyék vagytok ti?
Korrekt!
Sajnálatos.
Akkor most kijelentem,sosem volt oldalidomom.2015 de 10.-eig.
Így már megfelelő az izlesednek?
Látom nem jött át a mondandóm
Idézek: Sajnos, ez üzleti titok!
Ez az infó érdekli az osszegyulteket?
Lapozz vissza egy kicsit, ha másképp nem megy, akkor emlékezz! Te ok nélkül kötözködtél, amit ugye nem hagytam, erre utána Nekem esel, hogy miért személyeskedek.Ennyi.
Hol?
Es
Na erről beszéltem, visszaolvastam két oldalt és az egyetlen motorozással kapcsolatos hsz., hogy nincs oldalidomom!!! (Pedig van!!!)
Te egy másik csatornát nézel öreg A sportmotor fingatta szét azt a vadparasztot! Mivel Te antiszociális vagy, ezért nem is lehetett kérdés, hogy Neked tetszett-e, amit az utóbbi hónapokban/években művelt!
A vegefele mikor nekialltam clamosan tükrözni beragott és kiesett a szerepébol.
Az a te feladatod.
Ne legyél már egysejtű
Muszáj átadnom egy üzenetet!!!

Clam: szép az idő!
Hé?..........jóban?............ez új.
Nem kell mindenben egyet erteni vele. O leutotte a labdat amiket feldobtak. Latta hogy ki melyik temara harap es azzal cukkolta. Aki nem reagalt ra azzal nem is foglalkozott, viszont akik haraptak ra es verben forgo szemekkel idegbol irtak neki, o azokat tovabb szopatta mikozben nevetett...
Nem kellett volna ra reagalni akarmennyire is irritalot irt...
Ezzel teljes mertekben egyetertek. Latod az elobb is, semmi sertot vagy kotekedot nem irtam megis le lettem suttyozva mert kicsi ideggyenge a srac.
Egy netes beszolassal fel lehet idegesiteni. Ez leginkabb az intelligenciajat tukrozi.
Szerintem az is parádés volt, ahogy szétfingatta VR46N-t és V4Rleonét.
Így van, de az is biztos hogy nem csak ő volt a hibás, hanem azok is akik azt sugalták hogy helyes az amit csinál...
A többségből az általánosítással váltotta ki a legnagyobb ellenszenvet, engem is megtalált (pontosabban a fiamat) amikor véleményt mondott az E46 tulajokról, de születtek itt lesújtó vélemények pl. közös motorozásokról és sorolhatnám... nyilván nekem se tetszett, mint ahogy másoknak se, főleg akiket motortípus alapján szelektált és degradált a vitapartnereiből kiindulva, akár egy teljes generációra átvetítve azok vélt vagy valós hiányosságait. Szerintem már észre se vette milyen messze ment és hány emberben hagyott szálkát, mert mindig voltak olyanok akik azt erősítették benne hogy jó az amit csinál. Sajnálom hogy ez lett a vége, mert régen értéket képviselt itt az oldalon, de miután ennyire megváltozott talán neki is jobb így, hogy tiltották, mert nem hiszem hogy jó közérzettel lehet egy ilyen vesszőfutást végigcsinálni.